Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Monggol 

všechny recenze uživatele

Jako hodnotím hlavne staršie verzie, ale to je jedno, pretože oproti slovenskej mutácii "Dámsky magazín STV" či "Dámsky klub" je toto absolútne na úrovni. Tam je to tragicky úbohé a úboho trapné, že mám chuť .... Nie ... Nie! Radšej prehltnem zlú slinu. Pravidelné sledovanie spôsobuje nevratné poškodenie mozgu a emocionálnu labilitu! ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Dobrovolně na to nekoukám, ale když to zrovna zahlédnu, tak se mi nezdá, že by to pro cílové publikum bylo natolik scestné, aby to muselo být na ČSFD v temných barvách. Dokonce bych řekl, že si ve veřejnoprávním médiu dávají velký pozor na to, aby tam nezaznívaly žádné zjevné spirituální či ezo bláboly, které by jistě část cílového publika dokázalo ještě více přitáhnout. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ nie ste znudená žena v domácnosti, či na materskej dovolenke, prípadne dlhodobo nezanestnaná, tak sa tejto relácii radšej vyhnite. Tu je cieľová skupina prísne a jasne vymedzená. Nikto iný nemá šancu sa pri tomto programe zabaviť, poučiť alebo len zabiť nudu. Jedine pre tie tri skupiny diváčok, ktoré som uviedol v úvode môjho komentára, je to pozerateľné. Aj to len za podmienky, že je patričná osoba "Sama doma". * ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Pořad pro pipky, který baví koukat hodinu na to, jak si udělat masku na vlasy z krému a vajíčka nebo jak vybavit dětem do školy aktovku. Poslední hit je možnost napsat do televize, co je štve na manželovi, a ty nejlepší kousky se pak přečtou nahlas ("Paní Janě nejvíc vadí, když jí její muž nepomáhá s uklízením - smích moderátorky. Paní Magda píše, že nejvíc jí rozčiluje, když její manžel nechává zvednuté prkýnko - smích moderátorky") Provází je pár meger, co permanentně přikyvujou všemu a nasmívaj se furt jak měsíček na hnoji, ale stejně si v hlavě opakujou "mysli na prachy, mysli na prachy". Jedna * za to, že je to možná pro nějaký lidi přínosem. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

20% - Vzpomínám si, jak jsem byl jednou nemocný a koukal jsem do televizního programu, na co se budu dívat. Ha, zpozorněl jsem, protože jsem si přečetl, že ve dvanáct pude na čt Sám doma. Jaké bylo moje rozčarování, když jsem zjistil, že vlastně neumím číst a žádný Sám doma se nekoná. No, úplná demence to nebyla, ale moc dlouho se to sledovat taky nedalo... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama