Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele G04T k tomuto seriálu (9)

Rapl (2016) 

Rapl je nejlepší kriminá... počkat. Fakt? První série možná. První série byla prostě úžasná, liboval jsem si v tom a viděl jsem to nespočetněkrát. Jenže... Druhá série bylo jakože "Co to kurva je? Je to vůbec Rapl?" Bože můj... Taková škoda posrat tak dobrý seriál druhou absolutně nesmyslnou sérii odehrávající se převážně v tak hnusným městě jako je Ústí. Z pěti hvězdiček stahuju na 3. Pachle, tohles posral. ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Po třech letech tady máme novou sérii Rapla. Tentokrát se děj neodehrává v Krušných horách, ale v Ústí. Start nové série jsem čekal takový "suchý" nic, a moje očekávání se splnilo, ale není se čemu divit, nějak to začít musí a konec musí diváka něčím překvapit, něčím zásadním začít druhy díl a to se taky stalo. Rohan vyhodil Gazdu a místo něj nastupuje Kuneš, tímto serial chce říct, že se máme na co těšit, že máme očekávat zase něco velkého, tak doufám, že to bude minimálně dobré. Kuneš jako nasazený očko mi nebyl moc sympatický, ale zvládl jsem se na to koukat. Případ nevěry byl přitržený za vlasy ale ještě to šlo. Nové intro se mi nelíbí. Kamera je skvělá. Takový průměr, tenhle díl. ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Supr epizoda až na tu závěrečnou hudbu, byla strašně otravná a vůbec se do scény s vysypavanim mrtvoly nehodila, no co už. Dobry námět stejně jako jeho zpracování. Začátek hodně temný, po kterém se celá epizoda skvěle rozjíždí! Kuneš v tomto díle konečně chytí nějakého rapla, když se ho pro něj v tu chvíli neskutečně otravný Lupen ptá, jestli má alergii. ()

Hrdinové nepracují (2019) (S02E04) 

Rohan a Čepičková mě trochu začínají srát, ale to tak neřeším. Úžasná epizoda, kde Čermák je opravdu Rapl a scéna s přepadením byla úžasná stejně jako závěr. ()

Bubáci (2019) (S02E07) 

Docela vtipný díl, ne že by mě to úplně bavilo jako první série, ale špatné až na takové úrovni, jak to hodnotí jiní uživatelé, to také není. Vadily mi kecy Slepičkový (kterou mám docela rád) a dozvěděli jsme se od Knechta něco o orgasmu. No každopádně případ je docela banální. Máchu napadlo, že by mohli do cely Željka nainstalovat kameru s odposlechem, ale to je mělo napadnout mnohem dříve. Ale rvačka byla super, a Bejr hodně pobavil =D. ()

Trefa do Tlustého (2019) (S02E08) 

Mě se to líbilo. Vtipnej díl, pobavil vlkodlak, z kterýho jsme všichni měli prdel a říkali jsme si, že ten seriál není myšlen vážně, ale Pachl, jak už je u něj zvykem, tam zakomponoval u tu nejméně důležitou věc. Tlustý mě už sral, takže jsem rád, že umřel. Ale nejsou to Krušný hory, inu. ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) 

Propaganda jak svině. Vrah mi byl už ze začátku jasný, protože to jenom Češi jsou svině. Fiat Multiplu vám neodpustím. 2 hvězdy za Kuneše v kebabárně. ()

Ahoy Sázavo (2019) (S02E10) 

Takovej "throwback" do první série. ()

Cvokhaus (2019) (S02E11) 

Po předchozím díle Ahoy Sázavo, který byl skvělý, jsem čekal, že další epizody budou na stejné úrovni. Bohužel to zase sklouzlo o dva levely dolů, ale špatný to taky nebylo. Prostředí psychiatrické léčebný na této epizodě bylo to nejlepší ale zase tu bylo plno zbytečností jako past na myši, manželská poradna, atp.. Navíc kdyby Pachl vynechal tyto kraviny a radši než sebevraždu tý pani by do scénáře napsal jen pokus o sebevraždu, který se nepovede, protože tam přijede Kuneš s Lupenem a kdyby ji ještě vyslýchali, bylo by skvělý. Ale takhle ne. ()

Reklama

Reklama