Reklama

Reklama

Wonder Woman 1984

  • USA Wonder Woman 1984 (více)
Trailer 1
USA, 2020, 151 min (Alternativní 145 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

V pokračování očekávané komiksovky se tentokrát ocitneme v osmdesátých letech. Proti superhrdince Wonder Woman budou stát dva záporáci. Max Lord v podání Pedra Pascala (seriál Hra o trůny) a také Cheetah s tváří herečky Kristen Wiig (Marťan). (Vertical Entertainment)

Diskuze

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No mě spíše zarazilo, že v jedničce filmu vzlétla při souboji s Areem. Tak sem čekal, že tím objevila svou schopnost a ve WW1984 už bude létat normálně a teď to vypadá jen na nějaké pohupovaní na lase pravdy. Ale jinak v pohodě film to určitě nezkazí.

na příspěvěk reagoval woodsman, PKD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Lares4

V komiksu třeba cyborg neleta mám pocit... Ano ww léta, ve filmu nejspíš ne, když si vzpomenu jk létal Sivana, chce se mi zvracet..

na příspěvěk reagoval Lares4

Lares4

Lares4 (hodnocení, recenze)

Mám otázku pro znalce předlohy. V Comicsu umí přeci WW létat ne? Nebo se pletu? I v jedničce filmu vzlétla při souboji s Areem. Tak mi přijde trochu zbytečné to houpání na lase pravdy. Navíc v jednom záberu to dokonce vypadá, že ho hází do prázdna. :) Jinak dobrý trailer. První možná trochu lepší ale i tak natešen. Maximálně :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Blackhand47

ted jsem ten trailer videl podruhé, jako musím říct, že první byl lepší...ta Daina je místy až pastelově pestrá, ty barvy myslím....jakoby vytáhli pestrost všech barev na maximum....Cheetah vypadá opravdu jak z Cats...proč nemohli udělat masku prostě nebo make up proč zase CGI....kdyby alespon vypadala jako Proxima z IW ale ona vypadá jako z Cats :-D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Cheetah mě trochu vyděsila, ale zřejmě to, že vypadá zrůdně, byl účel.. 

Na rozdíl od muzikálu Cats :D

Jinak fajn, ale ty triky už asi nedoladí a nevypadají na některých místech nejlépe. Diana jedoucí na blescích je ale fakt cool :)

na příspěvěk reagoval Ratemus, Blackhand47

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

no já vím, ale pro mnohé viz víme všichni kdo, je temný jakože ve tmě, kdy se na sebe mračí a nejlépe do toho prší

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo tak teď si trochu nejsem jistý jestli jsem u tvých zpráv dobře chápal jestli se bavíme o tom temný a nebo čistě jen ve tmě, já mluvil o těch tmách, ne temných koncích, to určitě není ekvivalent ve tmě, Strážci Watchmen měli finále ve dne ale temné bylo. Spider-Man 3 třeba nebo F4 se Surferem zase naopak. Nene Jokera ani Green Lanterna nic takovýho ne. :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

PhilTesi

V comicsech s ni, si nic takoveho nepamatuji. Ale je toho moc, takze se mohu prirozene myliti. 😁

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jaký máte názor na to, že laso očividně může chytat blesky, když se na nich Diana houpe....v komiksu to není a jako novinka do filmu je to zajímavé

na příspěvěk reagoval PKD, PhilTesi, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

Ano, i mcu to má, znamená to tedy že je mcu temné? Protože pro mnoho lidí tma znamená že je to temné... Víš jak to myslím... Vidím že sis dal práci s tím to hledat a počítat... Počítáš i Jokera?

na příspěvěk reagoval Darren98

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Však vůbec netvrdím že ve dne to nejde. :D Avatar byl dost možná nejlepší právě pro den třeba. Ale třeba God of War, to ví že noc, notabene bouřka dodá v závěru efekt. A DCEU, nevím jaké bylo finále Shazama, ale pokud tma tak je 6 filmů z osmi ve finále ve tmě, a MCU mělo u osmého filmu 5 ve tmě. :D

na příspěvěk reagoval Ratemus

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Podle zvěstí, by Max Lord díky nějakému artefaktu měl všem umožnit jakékoliv přání (jak to zní v traileru).

A tak vznikne to, že Diana si přeje být s Trevorem a Barbara si přeje být něco víc.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Takže pokud to chápu správně, tak Steve je fakt Steve a ne nějakej jeho potomek... V tom případě už se ví jakto?

Ptám se, protože dění okolo WW v podstatě nesleduji.

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

Související novinky

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (více)

Mortal Kombatu se daří. Bude dvojka?

Mortal Kombatu se daří. Bude dvojka?

28.04.2021

Analytici si opět hráli s diváckými přehledy a statistikami a nově tak víme, jak se na streamovací službě studia Warner Bros. dařilo herní novince Mortal Kombat. A šéfové z HBO Max si nejspíš mnou… (více)

Godzilla vs. Kong je králem box office

Godzilla vs. Kong je králem box office

04.04.2021

Kina se alespoň v zámoří a taky v Číně pomalu ale jistě vrací zpátky k životu. Už nějakou dobu tak bylo jasné, že první větší film, který se v kinech bude promítat, pravděpodobně nasytí poptávku a… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama