Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

Radek_War_09 odpad!

všechny recenze uživatele

Recept na kvalitní rodinný sitcom. Na plotnu dáme velký hrnec.Do hrnce přidáme tři zastydlé puberťáky a promícháme. Pak přidáme tři začínající puberťačky a necháme vařit. Podáváme v třicetiminutových dílech. Pokud se nám dílo jako v tomhle případě nepovedlo za stálého míchání to celé nalijeme do hajzlu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Full House: 3.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,358,472 //počet predaných kusov 69,701 ║ __Full House: 4.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,490,992 //počet predaných kusov 65,052║ __Full House: 6.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,869,278 //počet predaných kusov 84,890 ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Jo, tak to už je dávno. Sobota dopoledne (alespoň tuším) na ČT1 v polovině 90. let. Tenkrát jsem se skvěle bavil (i když "Krok za krokem" jsem měl vždycky radši) a největší týpek byl Joey. Dneska by to už asi nebylo takové, ale při případné repríze bych se na to podíval. Nebo radši ne? Nostalgie - 50%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Plný dům, Kutil Tim, Krok za krokem, Billy, Alf........vzpomínáte (máte pravdu, nekonečné reprízování, nám nedá zapomenout), takhle jsme se učili co to vlastně je zač ten sit-com. Všechny zmiňované seriály měli podobné rysi - rodinné hodnoty, u zdi se držící humor, nebo ždímaní dávno suchého, ale právě Tannerovic rodinka vítězí co se týče kříšení již mrtvého, infantilnosti, moralizování a všednosti.........líbí se mi přirovnání "Krok za krokem light". Ve své době hit, dne spíše úsměvné retro. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Na tenhle sitcom si vzpomínám už z dětství. Byla to pro mne vždy taková kombinace Tři muži a nemluvně a Krok za krokem. Bohužel tu bylo až příliš mužů a až příliš malých holčiček. Postupně se vytratil vtip a malé holčičky mne dováděly k šílenství. Možná jen špatně namíchaná kombinace herců. 45% ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • Adresa Tannerů je 1882 Gerard Street. Exteriérové záběry Tannerovic domu jsou ve skutečnosti z domu na ulici Broderick Street 1709. (veronikajel)
  • Seriál je vysílán ve více než 75 zemích světa, včetně ČR. (ČSFD)
  • Seriál v 90. letech vysílala v tuzemsku Česká Televize, avšak s jiným dabingem, než jej později vysílala TV Smíchov. Skupina Nova v roce 2013 pro seriál Plný Dům nechala vyrobit nové české znění, v němž si svůj charakter Jessieho Katsopolise (John Stamos) nadaboval podruhé pouze Martin Sobotka. (Espejox)

Reklama

Reklama