Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Drom 

všechny recenze uživatele

Tjádam tjadatýtam tap tará tarátam tam... Ano milé divačky, naše zbrusu nová znělka, kterážto je přesamplovanou verzí původní už tak slabé verze, ohlašuje další pokračování oblíbeného popoledního pořadu pro ženy po lobotomii. V dnešním díle nám paní Mařena ukáže, jak vyrobit papírové vánoční ozdoby takřka k nerozeznání od výrobků vašich dětí ve druhé třídě při vytvarné výchově. Navštíví nás paní Škrabalová, neznámá spisovatelka a představí své dvě hutné knihy o upalování, vybleté bez invence na objednávku a v neposlední řadě si povíme něco v rámci téma tohoto týdne, které zní: Bezduché plácání o ničem se slepicemi podobnými nám samým. Na našem chatu s vámi dnes bude doktor Plácal, kterého se můžete ptát, jak úžasná jste a na všechny související otázky... Jedna hvězdička za to, že se někdy, spíše náhodou, dotknou podstatných témat. Ale to aby měl na tu kupu člověk vidle - samozřejmě Female edition! ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Co napsat? Také často bývám sám doma, ale po seznámení se s tímhle ,,kontaktním publicistickým! pořadem" pro ženy už nelituji, že se naše veřejnoprávní televize genderově hrubě proviňuje vůči mužům neexistencí pořadu s přechýleným názvem i obsahem... (aneb gender ženy točí pro ženy... ,,Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd.") Horší odpad... ()

Reklama

Bila_pani odpad!

všechny recenze uživatele

Takové hovadiny, co se tam řeší, to jsem ještě neviděla... ale chápu, že cílová skupina je trošku jinde - těhotné matky nebo matky s dítětem, jejichž život se zcvrkl na tyhle slabomyslné pořady, starost o "mimíska a manžu" a internetové diskuze o konzistenci stolice potomka... Ok, no. Ale já když jsem sama doma, tak tenhle pořad je fakt to nejposlednější, na co bych se v televizi podívala. ()

SuzieS odpad!

všechny recenze uživatele

pokud si něco Odpad zaslouží, tak je to tento pořad. Nikdy jsem mu jako dítě nerozuměla, vždy mi byl velmi nepříjemný a rychle ho přepínala. Když jsem zaslechla tu otřesnou znělku, tak mě to zkazilo náladu... Nedávno jsem zkoušela sledovat alespoň pár minut, třeba když člověk dospěje, uvidí to jinýma, ženskýma očima... Byly tam rovnátka na nehty u nohou. Dost! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama