Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Everyone 

všechny recenze uživatele

"týdatadadytataptadamtýdam týdatadadytataptadamtýdam taptadapdam" Mně se líbilo, jak to komentoval Kraus: "...a pak tam řeší takové ty důležité věci, jako když si dítě zapomene doma šálu", mimicky napodobuje moderátorku, která se empaticky tváří jako zoufalý rodič. Z bezradného obličeje vyloudí otázku, jakožto zoufalá matka (stále paroduje moderátorku), směrem k odborníkovi, který by ji mohl svými hlubokými znalostmi zachránit a vyřešit její problém: "Co s tím?" ()

castor 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že cílové publikum může alespoň něco pochytit.. i kdyby se z každého dílu "přiučilo" jen jedné jediné věci, tak je to přínos!! Lepší než kdyby ženské na mateřské sledovaly všelijaké telenovely. Debaty mají zpravidla opřené o odborné hledisko, takže hodnocení 21% (únor 09) příliš nechápu!! ()

Reklama

Maryinka 

všechny recenze uživatele

Potkat já osobu, jež složila nesmírně otravnou znělku Sama doma, nedopadlo by to s ní dobře... Jinak ale nechápu zdejší kritiku. Vždyť je lepší, když ženy v domácnosti sledují něco, kde se dozví spoustu zajímavostí, než přihlouplé mexické telenovely. Občas se při sledování nudím, některé moderátorky nejsou tak sympatické jako jiné, odpad! ale podle mě vypadá jinak. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

I když je tento již více než dvacet let vysílaný pořad hlavně pro ženy, nepřipadám si jako buzerant, pokud ho sleduji. Zkrátka, co dělat, když jsem drtivou většinu mého času doma. "Sama doma" mě vůbec nepohoršuje, je plná informací a vůbec nechápu vaše odpady, ale asi jsem jeden z mála chlapů, kteří tento pořad sledují a považují ho za sledovatelný. ()

Krysap odpad!

všechny recenze uživatele

Když už jsem výjimečně přes den doma, pokaždý se mi nechtěně podaří přepnout na tento skvost.. Mám pocit, že tenhle pořad snižuje IQ v průměru o 1 bod za jeden viděný díl, takže radši hned přepínám - přece jenom jsem od přírody moc nepobrala, tak bych o to málo nerada přišla.. Moje kamarádky se bojí, že se z nich na mateřský stanou pipky, a proto jim radím - nekoukej se na Sama doma a nelez na bejbynet. Pak se to dá ustát. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama