Reklama

Reklama

Sama doma

(pořad)
Publicistický
Česko, 1998, 56 min

Účinkují:

Veronika Boleslavová (moderátor), Stanislava Lekešová, Martina Vrbová, Jana Havrdová, Ester Janečková, Lucie Váchová, Alena Veliká, Iva Kubelková, Jolana Voldánová, Tereza Stýblová (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad poskytuje především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce Vás diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nechybí ani zajímavá soutěž. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (158)

Handle 

všechny recenze uživatele

A to ať raději sledují tohle, než telenovely a podobné skvosty - aspoň se tam něco dozví, že jo... No a mimochodem, není to zas TAK hrozný. Teda já osobně bych u toho denně (no ani týdně:)) nevydržel, ale hlavně to není určený pořad pro mě, takže proč tu budu dávat odpad jen proto, že to jde mimo mě. Objektivně prostě 2* s tím, že jako kulisa je to dokonce i neškodné... :) ()

morfas 

všechny recenze uživatele

Poněkud zavádějící název, protože tento zajímavý televizní magazín není určený jen ženám. Jsem rád, že tento pořad existuje, protože se zabývá tématy, o kterých z nejrůznějších důvodů nechceme mluvit před svým lékařem, ani v okruhu svých nejbližších, natož veřejně. Kromě toho je to poradna, která poskytuje cenné rady a doporučení z nejrůznějších odvětví, opřená o názory a zkušenosti odborníků v daném oboru. Navíc, každý týden je věnován nějakému hlavnímu tématu. Výpis jednotlivých dílů, naleznete na webu pořadu. Sama doma - témata týdnů ()

Reklama

Miany 

všechny recenze uživatele

Považuji tento pořad jako opravdu dobrý, pro ty ženy, které opravdu musí zastávat domácí práce v plném proudu. Je to svým způsobem oddych a co si budeme povídat, vedou se tam debaty, které většinou obohatí a inspirují. Určitě tento typ pořadu neberu jako odpad! neboť má nějakou myšlenku a vůbec ne tu špatnou. Holt je to jen pro určité typy. ()

SuzieS odpad!

všechny recenze uživatele

pokud si něco Odpad zaslouží, tak je to tento pořad. Nikdy jsem mu jako dítě nerozuměla, vždy mi byl velmi nepříjemný a rychle ho přepínala. Když jsem zaslechla tu otřesnou znělku, tak mě to zkazilo náladu... Nedávno jsem zkoušela sledovat alespoň pár minut, třeba když člověk dospěje, uvidí to jinýma, ženskýma očima... Byly tam rovnátka na nehty u nohou. Dost! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pořad určený skutečně hlavně pro ženy – většinou se tam tlachá o „hovně“, ale teď když už jsem dlouhodobě na marodce a ulehl jsem k odpolední siestě, tak jsem si to pustil jako pozadí ke spaní, no a ono světu div se, občas se tam probírají vážně zajímavá témata – hlavně co se zdraví a nemocí týče (dokonce tam rozebírali i mou diagnózu, takže jsem vydržel čumět až do konce). Nicméně kromě Ester ty moderátorky za moc nestojí… ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama