Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (288)

terin.manka 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál mě lákalo už hodně lidí ať na něj začnu koukat ačkoliv mi přišel zezačátku zcela nezajímavý. Tak jsem se tedy koukla na první díl a už jsem nemohla přestat koukat dál. Tak jsem si ho zamilovala. Stahovala jsem co to šlo a koukala na tenhle seriál celé dny. Doteď mě baví. Druhá série je o něco napínavější než ta první. Už teď vím že se budu koukat i na třetí a i na další,pokud tedy budou. V jednom díle se stane spousta věcí že už mi to trochu zamotá hlavu a už skoro nevím co se stalo v díle na který jsem se zrovna podívala a co v předešlém. Jedna lepší než ta druhá, dívky lžou, mají vztahy s učitely, líbají za zády přítele své sestry,kradou, další tají že je lesba..Ale podobá se to současnosti. Jediné co mě zklamalo byl český dabing, ačkoliv mám u filmů a seriálů radši originál tak se na něco i ráda kouknu s dabingem ale tady to nešlo takže radši koukám s titulky. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hello Upper Rosewood, I have something I want to tell you, but you have to promise to never tell anyone... Do you swear on your life? Jakožto fanda Gossip Girl jsem se s nadšením musel kouknout na pilot a moje pocity jsou smíšené. Postavy zajímavé, ale jednoduché... Z GG jsem si zvykl na modní průpravu v jednotlivých dílech a i tady si rád oblečky slečen (hlavně slečny samotné) prohlídnu, ale to nic nemění na tom, že tu máme další Guilty pleasure seriál... Atmosféra dobrá, ale uvidíme jak se to vymysterizuje dále. ?% [HD] ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Two can keep a secret only if one of them is dead." Tenhle seriál jsem si držela v zásobě už pěkně dlouho, protože jsem měla pocit, že by se mi mohl líbit. Oh, omyl, nelíbí se mi. Miluju ho. Tady se najde snad všechno romantika, napětí, holčičí problémy, trochu humoru a hlavně mě po třech sériích neustále dokáže překvapovat a ani na chvíli nenudit. Pro mě je to rozhodně jeden z nejlepších seriálových objevů letošního léta, jen mě teď snad zabije, že budu muset na další díl čekat až ho odvysílají, byla jsem zvyklá na to koukat denně. Jediná věc, kterou bych tomu vytkla, a která mi ze začátku trochu vadila bylo, že jsem myslela, že to bude jako u každého seriálu jedna záhada/jedna série, začínám se občas bát toho, jestli se nakonec vůbec dozvíme kdo zabil Alison. 5* btw. naprosto geniální úvodní titulky. ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Nikdy som neverila, ze ma este nieco podobne v zivote zaujme, pravda je taka, ze sa chcem dozvediet co bude dalej. Vela situacii v seriali je viac ako nepravdepodobnych, napriek tomu som sa rozhodla, ze to cele zozeriem a s navijakom a budem to pozerat dovtedy kym sa nedozviem, kto sa skryva pod magickym pismenkom A. Prva seria: 70% ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Hned po pár dílech se stal mým oblíbeným. Nejen, že jsem zpočátku nevěřila, že tenhle "teenagerovský" seriál bude mít takový potenciál, dokonce jsem se obávala o velkou podobnost s Gossip Girl nebo o mladší verzi Zoufalých manželek. Místo toho obrovské překvapení po 2 dílech. Konečně seriál s odlišnou zápletkou, který vás nutí sledovat seriál dál a dál. Člověk neví, kdo A je, jelikož scénarísti bravurně kličkují mezi podezřelými, nedávají nám moc vodítek, nejspíš si pak připravujé velké odhalení na konec. Baví mě to moc (!), dokonce i po tolika dílech to má stále švih a spád. Velký důraz tvůrci kladou také na propracovanost a propojenost postav. Oblíbené postavy: Spencer, Ezra ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (47)

  • Scéna, kdy se dívky vloupávají do Alisonina domu a Toby (Keegan Allen) se zlomenou nohou hlídá situaci z protějšího okna, odkazuje na film slavného režiséra Alfreda Hitchcocka Okno do dvora (1954). Navíc má Toby na sádře napsaná stejná slova jako James Stewart v již zmíněném snímku. (mandyl)
  • Spencer (Troian Bellisario) dostala od A 35 individuálních vzkazů a dalších 25 vzkazů, které byly určeny všem 4 dívkám. (Weasley)
  • Autorka knižnej predlohy Sara Shepard si zahrala ako hosť - stvárnila zastupujúcu učiteľku angličtiny. (Cherry_Bomb)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama