Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (288)

Mis_heel 

všechny recenze uživatele

Myslím, že lepší přirovnání než, jak to tu bylo několikrát napsané, zoufalky na střední asi těžko někdo najde. Rozhodně je to velmi poutavý a napínavý seriál a tím, že chodí jednou za týden, dokáže člověka pěkně napnout a navnadit, aby se podíval i na další díl. 1. řada se mi tak zalíbila, že teď tento seriál patří mezi mé oblíbené. Rozhodně jsem zvědavá na další řadu a doufám, že bude minimálně tak dobrá jako ta první :) ()

leopoldina 

všechny recenze uživatele

Napínavý seriál, který na konci každého dílu přinutí diváky okamžitě zhlédnout nový díl! Je tu všechno, co k dobrému seriálu patří: inovativní přístup v podobě tajemné osoby, zajímavé střihy do minulosti, herecké obsazení plné krásných mladých hvězd, které vůbec nehrají špatně (pouze trochu jsem si musela zvykat na Aiaru), vyzrálé seriálové hvězdy (Leighton a Combs), tak škaredého představitele, až se Vám začne líbit (Toby) a tak hezkého představitele, až ho začnete nenávidět (Ezra). Nemůžu se dočkat, až bude odhalen/a "A". Ale aby to nebylo jako u HIMYM - 7. série a pořád nevím, kdo je matka!!:-) Jinak opravdu skvělé zpracování a téma, které mě baví. Kdo sakra zabil Alison????? ()

pralinka_01 

všechny recenze uživatele

Pretty Little Liars je presne ten typ seriálu pri ktorom sa nevyhnete pocitu trápnosti, ale aj napriek tomu vás niečo stále tlačí to pozerať ďalej a ďalej.. Niektoré postavy sú strašne nesympaciké, ale našťastie je ich aj tam pár, ktoré sa vám budú pačiť a budete im držať palce. (Napríklad zo začiatku som nemusela Hannu, ale teraz je už Ok, ale napríklad pán Ezra je strašne na nervy idúca postava a začínam tušiť, že tam niečo nehrá). A ešte jedno moje zbožné prianie - "Len nech to nemá x-sérií, lebo by som si asi niečo urobila". :D A inak, nepríde vám, že je v tomto seriáli každý až moc krásny a dokonalý ?? Edit: Ok, prihadzujem jednu hviezdičku. Tá naháňačka za "A" ma začína baviť viac a viac. :D ()

british.bug 

všechny recenze uživatele

Pretty Little Liars, seriál, který mě strhnul. Občas se proklínám, že jsem si na internetu předem přečetla, kdo je tajemná "A". Stále mě to ale baví, což je trošku s podivem, když vím, jak to skončí. ()

Mort09 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení. Místo očekávané plytké vztahovky, se z malých lhářek vyklubalo temné dílko, s velmi propracovanými postavami a spletitým, ne však nesmyslným, dějem. Velkým plusem je pak také hlavní čtveřice, které je nejen pěkná ale taky velmi slušně hrající. Jediným handicapem tak zůstává, až příliš natáhla hlavní dějová linka. Jednotlivé díly jsou superně napsané a člověk se u nich nenudí, ale ústřední příběh postupuje děsivě pomalu, což je dost na škodu. Celkově jsou Pretty Little Liars tím lepším co na seriálové scéně v posledních letech vzniklo, a proto si zaslouží slušných 70%. ()

mentos. 

všechny recenze uživatele

Ke konci první série jsem bohužel musel sledování seriálu ukončit. Začal mě totiž opravdu hodně nudit! 55% ()

elisabetha 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem opět hledala nějaký nový seriál, když mi najednou do klína spadly první dvě řady těchto krásek. Řekla jsem si, že za zkoušku to stojí a hned po prvním díle jsem tomu propadla. Fakticky. Nejenže má tento úlovek skvělí příběh, i obsazení a styl oblékání a celkový styl pojetí knižní předlohy se sem perfektně hodí. Bohužel v průběhu třetí série mě trošičku zarazil příběh, ale na hodnocení to u mě neubralo.Tento seriál ocení spíše teenageři. ()

Tak.normal 

všechny recenze uživatele

Samotnou mě překvapuje, jakou se mi podařilo vytvořit závislost na seriálu, který podle mě cílí spíš na teenagery. První řada bez jakékoliv výhrady, každý díl jsem zhlédla s napětím a těšila se na další, u druhé řady už ale to napětí bohužel opadlo. I když se na nové díly pořád těším a jsem zvědavá, kdo je sakra -A, to zaujetí už není tak velké jako na začátku. Asi proto si víc všímám občas až hodně přehnaně dospělého chování hlavních hrdinek (vážně mají být na střední škole?) a nesrovnalostí a překombinovanosti a ... a to je vlastně všechno, jen zmíněné "vady" mi zabránily dát plný počet, prolhané krásky to u mě pro teď mají za čtyři hvězdičky a věřím (nebo spíš doufám), že s dalšími díly nebudu muset ubírat... ()

majka0007 

všechny recenze uživatele

Seriál mi ukázala násť ročná sesternica, tak som si pomyslela "zas nejaka pubertacka trapošina ako HighSchoolMusical" ale po prvých 15min som sa na to poriadne namotala a nedokážem sa ani začať učiť na štátnice :D :D ()

Mr.Jokker odpad!

všechny recenze uživatele

LITTLE SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT MY SIS CUZ ITS CLLO0PO0LKSSP OAJ FHGSDFJkb vVBHGWQH§¨)y ,df hfhf hf hfd hdf hffhdhfd ()

Shay 

všechny recenze uživatele

Závislost na tomhle úžsaném seriálu si vypěstujete okamžitě a hlavní hrdinky si zamilujete. Můžu se na to dívat milionkrát dokola a nikdy mě nic nepřestane bavit! ♥ -A ()

Zakellinka 

všechny recenze uživatele

O seriálu mi řekla známá, nejdřív jsem přemýšlela jestli na to kouknout nebo se znovu kouknout na všechny série upířích deníků co doposud vyšly. Pustila jsem jeden díl a rozhodně toho nelituji. Je to nesmírně napínavé a má to děj. Nenudím se u toho. Pořád mě zajímá kdo, a co a podobně a pouštím díl po díle. Herci jsou ve filmech a seriálech určitě dost podstatní a já jsem si hlavní hrdinky ihned zamilovala. Jen doufám, že to nebude moc natáhlé a bude to mít děj i nadále. ()

Qaylie 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je velmi zajímavý. Chvílemi vás úplně pohltí jeho napínaví děj. Bohužel tento seriál má své ''ale''. Je sice zajímavý, nechybí mu zábava a ani ''Love story'' , ale tvůrci udělali tu chybu že protahují závěr. Tedy odhalení ''A'' . První tři série jsou opravdu dobré, jenže jak to tak protahují, někteří diváci ztrácejí nervy a seriálu ubývá na popularitě. Tvůrci by se měli nad tímto zamyslet. Jinak skvělá práce. ()

xlelusx 

všechny recenze uživatele

U většiny seriálu se dá rozlišit kvalita jednotlivých sérií, ale u PLL to dle mého názoru nejde. Všechny série jsou stejně napínavé a zároveň každý díl obsahuje ňákou tu vtipnou hlášku či scénku a romantický okamžik. Pamatuju si, když minulé léto mi kamarádka lhářky doporučila vůbec se mi do tohohle seriálu nechtělo asi tak měsíc mi furt říkala už sis to pustila ?! A já furt ještě ne, ještě ne a pak konečně už mi to nedalo a koukla sem se. Musím říct, že první díl na mě nepůsobil jako většina pilotu u ostatních seriálů např. Vampire diaries, Big Bang nebo Gossip girl, u kterých mě něco táhlo pustit si další a další díl, ale naopak mě to moc neokouzlilo, ale řekla sem si zkusím ještě jeden a ještě jeden a ještě jeden a najednou mi došlo, že sem zkoukla celou sérii :-D takže PLL má naprosto jiný kouzlo, než většina seriálu. V současné době je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálu. Nejoblíbenější postavy: Ezra, Aria a Spencer Nejoblíbenější díly: S01E01, S01E10, S02E10, S02E25, S03E01, S03E12 ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení se mi zdá docela trefné, ze začátku mi vadilo Shay Mitchell - postupem času jsem si na ni zvykla, ale pořád mám vůči ní určitou averzi - přijde mi taková naivní a hrozně milá.... Některé dialogy mezi holkami mi přijdou dětinské a směšné. Někdy je opravdu nechápu. Kdo je teda A? Takto nápadné natahování seriálu mi přijde trochu zbytečný. Z první série jsem byla nadšená zhltla jsem ji během pár dnů, postupem času mi některé díly seriálu přišli nudné a "zbytečné". Někdy se, ale v seriálu stane něco, co jste nečekali (nejsem do toho nějak zažraná, takže si nečtu okolní diskuze a nehledám detaily - takže jsme poměrně často překvapené). Teď čekám na říjnový díl (série 4.) a uvidím - zatím moje hodnocení (po první sérii 5*, postupem dílu se stáhlo na 2*) 3* Po 4 sérii, která mě opět bavila, se moje hodnocení opět pošouplo na 5*. Tato série byla plná zvratů a konečně se začalo ukazovat, kdo je vlastně A, i když po posledním dílu série si jistá nejsem ničím. I když moje hodnocení je po sériích, beru seriál jako jeden celek (každým novým dílem se objasní i něco s předešlých sériích). Těším se na závěrečnou série, která vše konečně objasní (snad :-)). Takže závěrečná série se nekoná a mám velké dilema jestli mám vůbec pokračovat :-/ Možná tomu dám šanci, když se budu hodně nudit! 4* Nakonec jsem se do pokračování dala - některé díly jsou nadprůměrné a u některých se nudíte. V půlce 6. série jsme konečně zjistili, kdo je A - ze začátku 6 série jsem byla nadšená :-) Teď větší pauza a pokračování o 5 let později....upřímně jsem myslela, že se na to už vyprdnu :D ale nevydržela jsem. Takže hurá do toho! ()

clare03 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se mi zdá jako odlehčená verze MĚSTEČKA TWIN PEAKS v kombinaci ZOUFALÝCH MANŽELEK. Ze začátku je seriál celkem ucajdaný,ale postupem času se mi líbí jak se vše zamotává a člověk se v duchu ptá " Kdo je sakra A" . Na druhou stranu,když jsem si seriál chtěla pustit znova,nemělo to takové kouzlo jak poprvé a já se u seriálu nudila. ()

didlik6 

všechny recenze uživatele

Nerozumiem, ako tento smiešny seriál môže niekto prirovnávať k Desperate housewifes! A už vôbec nechápem tomu vysokému hodnoteniu, aké tento seriál má. Herecké výkony otrasné, predvídateľnosť 100 percentná a pýtam sa, či v Amerike nemajú žiadne násť-ročné herečky, keď musia obsadzovať do seriálov 25-ročné?! Tento seriál musí urážať aj teenagerov... ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama