Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele WinnJets k tomuto seriálu (5)

Rapl (2016) 

Prvních pár dílů mi trvalo, než jsem se do toho pořádně dostal, naštěstí to pak celé mělo stoupající tendenci. Spousta postav mi v průběhu seriálu postupně přirostla k srdci a tak mi nakonec bylo až skoro líto, že to všechno končí. Na české poměry vskutku solidní počin. Tento komentář se týká jen a pouze první řady seriálu, druhá je bohužel propadák... ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) odpad!

Tak jak se mi líbila první série, tak tohle byla skutečná fraška. Tady bylo odfláknuté snad úplně všechno. Fotbalové scény jsou naprosto tragické a působí spíš jako ze špatné parodie a bohužel ani s ostatními detaily si tady evidentně nikdo hlavu nelámal. Tak si to shrňme - je tady jakýsi imaginární fotbalový klub Spartak Ustí nad Labem, hrající své domácí zápasy zcela nelogicky na stadionu v Příbrami vzdáleném od Ustí cca.150km a navíc do domluvené bitky fanoušků dvou neexistujících týmů měli dle režisérů jít fotbaloví Ultras (ti se přitom starají výhradně o fandění, vyrábějí chorea, atd) do bitek totiž chodí fanoušci z řad Hooligans..Co se týče Skinheads, tak ti kteří nosí trička s Českým lvem rozhodně neuctívají Adolfa Hitlera a udělat z nich konzumenty drog je další perlička, jelikož ty konzumují především skupinky jako jsou obyvatelé kliniky, tedy anarchisté z naší slavné antify. Když už chci něco takového točit, tak by bylo fajn si alespoň něco málo o tomhle prostředí nastudovat... No a to jak si Mácha vesele jezdil na předraženém kole zraněného svědka, už musel vymyslet úplný magor, jelikož to by si nikdo z policistů nikdy nemohl dovolit. Bohužel to tenhle díl celé táhne hodně rychle ke dnu... ()

Útulek doktora Knechta (2019) (S02E05) odpad!

Útěk hlavního podezřelého z nemocnice či teatrální výstup advokáta před střežícími pilicisty, byl zase jeden veliký amatérismus, tohle už snad nemůže brát nikdo vážně... ()

Sardinky (2019) (S02E06) odpad!

Nechat na záchodě člověka, kterého mají policisté pečlivě hlídat a jít si na benzínku bezstarostně prohlížet časopisy, tohle už chce fakticky hodně fantazie... nevím co tím tvůrci sledují, ale už je to opravdu trapné. ()

Bubáci (2019) (S02E07) odpad!

Není nad to když se kriminálka stará o to aby nelegálním migrantům chutnalo jídlo, tak ho pro jistotu Mácha vozí v krabičkách a Slepičková se zase stará o to aby měli co kouřit, popřípadě aby měli čím založit požár...:) Je fakt, že jsem si několikrát říkal, že horší už to snad ani být nemůže, ale musím uznat, že tvůrci vždy dokáží překvapit a vymyslet ještě větší hloupost než minule... ()

Reklama

Reklama