Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele MovieMan7 k tomuto seriálu (12)

Série 2 (2019) (S02) 

Opravdu mě mrzí konec série, když díly předtím byly docela fajn, kór díl Ahoy Sázavo. Dalším mínusem jsou určitě WTF momenty v každém dílu. 77% ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

''Deža vám pláchnul? To je kokot!'' Klasický Rapl, cikánská vložka pobavila. 87% ()

Hrdinové nepracují (2019) (S02E04) 

U začátku jsem chytil záchvat smíchu. Pokračovalo to akcí u transportu peněz, která je skvělá! Prostě "That's how mafia works!'' Sice ta koupelnová scéna tam být nemusela, ale nic hrozného. Ale ten konec? Těším se na další díl. 94% ()

Útulek doktora Knechta (2019) (S02E05) 

Klasický díl, jen občas pár scén nechápu, třeba proč Knechta hned po operaci nezabili? Ale zápletka s Gazdou dobrá a dramatická. 52% ()

Sardinky (2019) (S02E06) 

Nic moc díl, potěšil Dragův návrat do Černé Hory. 51% ()

Bubáci (2019) (S02E07) 

Přijdu a vidím 48%, proč? Mně se to líbí i to propojení s politikou. Dávám o 40% víc. 88% ()

Trefa do Tlustého (2019) (S02E08) 

Skvělý díl, velmi vtipný (Lupínek po přejetí Tlustého psa sekačkou: "No, koukám, že za chvíli z tý rodiny nezbyde nikdo."), také zápletka dobrá. Nemám, co vytknout, teda až na to, že se Željko objevil na konci a jen na chvíli. 91% ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) 

Dobré, horší díl, ale nevadí, zajímavé zapojení kebabu. Spoustu ? momentů, třeba to, jak Slepičková stojí s Jasmínou sama, povídají a poté a jí řekne: ''Můžeme si promluvit?" Scéna na hřbitově je hustá. Jinak, byl tam déle Željko, což oceňuji. Také byl docela vtipný, hlavně ta poslední scéna. 76% ()

Ahoy Sázavo (2019) (S02E10) 

Konečně díl, aspoň trochu jako z první série. Drama a pořádný zvrat na konci. Vzpomínka na Wabiho, to je rozhodně plus. Hláška: "Buď nám všem z toho vedra hrabe, nebo jste právě identifikoval oběť." vážně pobavila. PS: Ten čoklík na konci byl fakt roztomilej. 95% ()

Cvokhaus (2019) (S02E11) 

Dobré vtipy, zápletka dobrá, Rohan na záchytce, Željko zase utekl. 72% ()

Ryba smrdí od hlavy (2019) (S02E12) 

Skvělý díl, jako z první série. Konečně pořádná přestřelka, Vuka je mi trochu líto, ale bylo to potřeba. Pouze jeden WTF moment: Željko chce zabít Zimu, ale Drago ho zastaví s tím, že jim bude užitečný a o pár minut později ho sám zabije. 92% ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) 

Jak dokonale zmrvit závěr seriálu, klidně se dala cesta do Černé Hory natáhnout na jednu celou sérii. Kuneš s Lupínkem nazí, neozbrojení ukradnou oblečení na šňůře, svezou se náklaďákem, na kterém vezmou klíč. Když nějakým záhadným způsobem dostanou Željka. Když se ale Kuneš dozví, že je Rohan mrtvý, Željka nechá umrznout. *střih* Mácha se žení a Kuneš je ve vězení, ani se neobtěžuje změnit výpověď, aby byl z lochu dřív venku. Scénář bizár, kdyby byla třetí série, ani bych si na ni neuplivl. Kvůli vědomí, že je to poslední díl dávám 2 hvězdy. 48% ()

Reklama

Reklama