Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele arcticsky k tomuto seriálu (11)

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

Dobré, jen mne udivilo, že ta krásná atraktivní dívka měla problém dostat se z toho vesnického hnoje :-) ()

Black Jack (2016) (S01E10) 

Zatím všechny díly byly výtečné nebo nadprůměrné, tento pouze průměrný... ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Všechny díly Rapla jsem hodnotil nadprůměrně - jen u toho posledního jsem měl nutkání dát méně. "Přepadení" depozita s 30 kily perníku a jeho vyhodnocení GIBSem (Vaculík) mě dostalo do kolen...smíchy. A taky těch 400 litrů, které tak lehce vytáhl "farář" Vyorálek z oné vykutálené ředitelky. Prostě kovbojka, no...ale zábavná a efektní. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Oproti první temné serii slabší...chvílemi nesmyslná linie s černohorskou mafií toho hodně zkazila...bohužel. ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Nástup do 2. serie ucházející...líbí se mi titulky. Ty byly dobré i první sérii... ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Jo...nic moc. Ale ústečtí fotbaloví sturmführeři byli zábavní...Sebevražda kyanidem - rybím tukem po vzoru Vůdce - Duchoslav rulez! :-). Bohužel - kvůli vyložené řachandě se to asi netočilo, takže kouzlo nechtěného? Jinak to nechápu... ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Po parodických prvních dílech to nabralo trochu vážnosti a výsledek je hned lepší! ()

Hrdinové nepracují (2019) (S02E04) 

Je to prostě jiné než temná první série a dlužno říci - jasně horší. Ještě se do toho snažím "dostat" a zdá se že to nebude lehké. Předešlé díly pobavily spíše jako parodie, ten třetí se mi zdál vážnější a proto bylo mé hodnocení vyšší, ale nad tímto čtvrtým už kroutím hlavou - už je těch nelogických, neustále se opakujících vylomenin příliš. Laťka byla v minulosti nasazena nebetyčně vysoko. Tři* jen z úcty k Hynku Čermákovi, který se mi líbí opravdu hodně. Zahraje dobře role akční, vážné (Americké dopisy - Antonín Dvořák) i komediální (Dabing Street). ()

Kebab Aleppo (2019) (S02E09) 

Po nějaké době lepší díl... ()

Cvokhaus (2019) (S02E11) 

Ale jo...dost dobrý díl. Ale na tu linii s černohorskou mafií se měli autoři zvysoka vykašlat už od začátku. Ta absurdní hloupost a neschopnost různých policistů a bachařů podílejících se na hlídání Željka je setsakramentsky přitažená za vlasy. Strašně to tomu seriálu škodí... ()

Reklama

Reklama