Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Kacer k tomuto seriálu (8)

Rapl (2016) 

Případy 1. oddělení to nejsou, drobné i větší chyby v logice seriálu se ale dají přejít. Do špičkového díla tomu chybí třeba odstranění zbytečné postavy Máchy (Tomáš Jeřábek) či od půlky seriálu méně zjevné, kdo je vrah policistky. Na čtyřech hvězdách seriál drží špičková úvodní znělka. ()

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

Skvělý výkon Oldřicha Vlacha, táhne epizodu nahoru. ()

Zatmění (2016) (S01E05) 

Že bude Dolanský záporná postava, to se dalo čekat. On totiž nic jiného v kriminálkách nehraje :-) Bod dolů za chování vůči GIBSu, odnešení smyčky oběšence a hlavně za to, že případ vyšetřuje oddělení, ze kterého je hlavní podezřelý. Ale jinak perfektní práce. ()

Oheň (2016) (S01E06) 

Uhořela učitelka a druhý den se vesele lyžuje? Opět se povedlo náhodou vyfotit vraha/podezřelého? 2 hvězdy za dobrou lokaci a rozvinutí příběhu Rohana. ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Potěšila minirole Ondřeje Cihláře jako rozhlasového moderátor - variace na Košičan 3 :-) ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Lupinkova osobní vložka trochu rušila, zato patologova linka pobavila. Echt gold panko velkomožný. ()

Ryba smrdí od hlavy (2019) (S02E12) 

Prijmout, že se jedná o komedii, akceptovat tradiční jednání detektivů ve stylu 007 a jde dát 3 hvězdy za pár dobrých scén. ()

Dobro došli! (2019) (S02E13) 

Zakončení druhé série důstojně navazuje na uplynulý děj. Žánr se zcela změnil na krimi-parodickou komedii. ()

Reklama

Reklama