Reklama

Reklama

Banánové rybičky

(pořad)
  • Česko Banánové perličky (více)
Talk-show / Komedie
Česko, 1999, 360x30 min

Účinkují:

Halina Pawlowská (moderátor), Jitka Asterová, Aňa Geislerová, Marián Labuda st., Gabriela Osvaldová, Ilona Csáková, Jaroslav Hutka, Irena Pavlásková, Bára Basiková, Anna K., Peter Nagy (více)

Obsahy(1)

Zábavná talk show Haliny Pawlowské v České televizi. Jednotlivé díly měly podtitul „jak přežít (substantivní vazbu)“, v pozdějších letech i volnější „jak (infinitivní vazba)“. Pořad se začal vysílat v roce 1999 a skončil koncem roku 2007. (duklak2)

Recenze (183)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Vyvržený vorvaň s feministickými sklony a očima zmalovanýma jak sociální pracovnice z Dubí má v TV kvokací pořad, myslí si o sobě, jak je vtipná a mně se při náhodném zření byť jen kousku tohoto rádoby intelektuálního blábolu chce zvolat pověstnou větu z jedné z povídek Šimka a Grossmanna "Pozor, blíží se satelit!" ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Až tak tragicky by som túto reláciu nevidela... Jestvuje mnoho iných talk-show, na ktoré sa skutočne pozerať nedá. Pawlowská mi bola sympatická. Pekné spomienky na roky mládí u mojej tety v DK, ktorá tento program sledovala veľmi rada a preto ani nebola šanca sa mu vyhnúť :). No mňa to celkom bavilo. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná talk-show, která povětšinou zachraňuje nanicovatost běžného nočního programu. Z Pawlowské srší charisma a kromě geniálních rýmů obohacuje už tak zajímavá témata vtipnými příhodami s občas až nečekanými pointami. Půlhodinka uteče a člověk si to ani neuvědomí. P.S.: To hodnotící zvěrstvo (kvůli nedostatku bodů) nade mnou s klidem přehlížejte. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som túto konverzačku veľmi nepochopil, nemalo to svoje kúzlo, vtip, proste úplne slabé a o ničom. A naozaj bizarný program, lebo veľa ľudí zaujímali iba jej neobyčajné maga prsia. Podľa mňa jeden z najhorších programov, ktoré som mal možnosť sledovať na českých programoch, keď som prepol na ich stanice. ()

KorenGeorge odpad!

všechny recenze uživatele

Mě tenhle pořad, když si ho máti v televizi zapnula, dokázal pokaždé spolehlivě nasrat. Rozkydnutá Halina Obrovská, co pouští rýmovaná moudra (rozumějte slinty), nebo si dělá neustále švandu ze své vyžranosti, nebo se chlubí svýma abnormálníma prsama, a lidé v publiku se tomu smějí jak idioti. Prý podle někoho jemný naivní humor,podle mě naprostá tragédie, která ukazovala dno tehdejší televizní zábavy na veřejnoprávní televizi. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Název pochází z povídky J. D. Salingera „Den jako stvořený pro banánové rybičky." (Kmotr76)
  • Zprvu byla show vysílána jako čtrnáctideník, od září 1999 týdně. Pořad se vysílal bezmála osm let. (Kmotr76)
  • Pawlowská při produkci spolupracovala s časopisy Šťastný Jim, Reader's Digest Výběr, z nichž pocházejí některé citace a videodistributorem Warner Home Video, který poskytoval ukázky z filmů. (Kmotr76)

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama