Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze uživatele Vito k tomuto seriálu (1)

Prolhané krásky (2010) 

Po celkem dlouhé době dílko, kterému dávám 5* a to už po první řadě. Uvidíme co přinesou ty další, ale zatím tomu nemám příliš co vytknout. Řada lidí to srovnává se Zoufalými manželkami, což by mě nejspíš asi ani nenapadlo. Spíš mi to atmosférou a občas mírně absurdním dějem trochu připomíná starý dobrý Twin Peaks, samozřejmě v balení pro 21st century teenagers, s mnohem méně ulítlým dějem a zato mnohem více servírovanou americkou mravokárností. Ale jinak slušný :-) ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama