Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

billcarson 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, který ale od dnešních vyblizů má své kouzlo. Počáteční díly měly vysokou úroveń a i svoje poslání, potom už to klesalo dolů a nezachránil to Carradine ani vynikající hudba Jeffa Danny. V dnešní době už to celkově působí velice úsměvně, ale na svou dobu v devadesátých letech, kdy to vysílala Čt 1 kolem 6 večer to byl nejvyšší standart tehdejší televizní zábavy a já jsem si nenechal ujít jediný díl. ()

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě nehorázná sračka! Akce nestojí za nic (ale spíš by jí vyjádřil jadrnější výraz), dialogy a rádoby moudra působí přinejlepším trapně a o zápletkách je škoda mluvit. Zajímalo by mě jestli se dělal na tenhle seriál taky casting. To, že David Caradine moc hrát neumí, už vím, ale co předvádí Chris Potter a ostatní dělá z Jessicy Alby charakterní herečku! ()

Reklama

Eeve 

všechny recenze uživatele

Tak toto je zabijačka, do slov a do písmena :) Jeden zo seriálov mého deství, všetci sme to vrele pozerali. Ešte stále sa pamätám na ten zarputilo pokojný a neustále extrémne vážny výraz Davida Carradina, z ktorého sme sa často chichotali :) I keď je seriál miestami z toho všetkého smiešny (na miestach, kde by isto nemal byť), bol to fakt zážitok, vtedy.... ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to není nic moc, ale tři hvězdy dávám z nostalgie. Tenhle seriál jsem měl strašně rád jako kluk. Kwai Chang Caine byl můj vzor. Moudrý, skromný ochránce proti bezpráví :-) Navíc tam byla tu a tam špetka východní filosofie, což je podle mého gusta. A také jsem pro sebe objevil Davida Carradineho. Proto mám rád toho šmejda Billa! Ať žije Tarantino! ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Docela hezký serriál o otci, který hledá syna. Dějová linie se mi zdála pořád stejná, v každém díle byly použivány mistické síly Shaolinů. To mi moc ktomu to seriálu nesedí, když vemu v úvahu jeho jméno. Spíš by se měl jmenovat Síla Shaolinů: Legenda pokračuje. Ale jinak jsem byl spokojenej s bojovými scénami a vtipnými hláškami. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama