Reklama

Reklama

Muž z oceli

  • USA Man of Steel (více)
Trailer 5
USA / Kanada / Velká Británie, 2013, 143 min

Ve vzdálené galaxii se nachází planeta Krypton, která se kvůli vyčerpání přírodních zdrojů ocitá na pokraji záhuby. Jor-El věří, že jedinou nadějí pro jeho lid je najít jinou vhodnou planetu k životu. Vysílá svého novorozeného syna Kal-Ela na planetu Zemi. Generál Zod se domnívá, že za zkázu planety je zodpovědná vláda, a rozhodne se převzít kontrolu. Poté zabije Jor-Ela a je i se spolupachateli uvězněn ve vesmírném žaláři. Zod přísahá, že Jor-Elova syna jednoho dne najde a pomstí se. Na Zemi se Kala ujmou manželé Kentovi, kteří mu dají jméno Clark. Už jako malý chlapec si Clark připadal jiný. Jeho zvláštní schopnosti ho děsily, nerozuměl jim a snažil se je před svým okolím skrývat. Když se od svých rodičů dozví, že pochází z jiné planety, jeho život mu konečně začne dávat smysl. Planeta Země mu poskytla domov, nyní je tedy na něm, aby Zemi a její obyvatele ochránil. Clark pozmění svůj vzhled a vydává se do Metropolisu, kde jako Clark Kent nastupuje do redakce Daily Planet a mění se v anonymního zachránce lidských životů. Jediný, kdo pozná Clarkovo tajemství, je jeho láska Lois. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Nevka

No já tedy nevím,ale pro mě osobně...je nějaká orientace Brumbála úplně u prdele a je to pro celý H universe naprosto k ničemu. Tož asi tak.Navíc...to s MofS vůbec nesouvisí.:))) Přečetl jsem několikrát celou sérii odzadu dopředu a nikdy mě ani nic takového vůbec nenapadlo,takže bych to jaksi vůbec nerozebíral,páč je to fakt nedůl.kravina. S prominutím. To je jako by někdo začal rozebírat,proč má samotný HP brejle a jak to celý ten příběh zpětně žůžově zkomplexnilo.:) Haha!

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

dragon94

Hele, tak já neřeším ten zbytek, ale vyloženě Brumbála, který toho měl v knihách opravdu hodně. Ve filmech se to výrazněji projevilo až v traileru na Grindelwalda, kde je za ním v Zrcadle z Erisedu. Jinak v Myslánce, pamětech, nebo obecně v popisu jeho vztahu k Grindelwaldovi to bylo celkem jednoznačné (náznaků je mnohem více, než aby to byla jen náhodná zmínka). Nechci obhajovat její pošahané myšlenky, že vlastně nikdy nenapsala, jakou má Hermiona barvu pleti, ale tohle je jedna z mála věcí, která v širším měřítku opravdu dává smysl. Vzhledem k tomu, že už Zvířata prostě točí (a točit budou), jedná se dle mého o logický krok práce s charakterem, který si někdo nevymyslel jen proto, že je to v módě.

na příspěvěk reagoval PKD

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Nevka

Já ten svět HP nikdy moc nežral. Respektivě HP ještě jo, ale zbytek už skutečně ne. A tohle informace podle ní má údajně dokreslit charakter, který již byl mrtvý v momentě, kdy tohle oznámila. Podlě mě se jednalo jen a pouze o zbytečnost. Nemyslím si, že by Brumbálova sexuální orientace by měla dokreslovat cokoliv. Podle mě je to naprosto irelevantní informace jako to proč byl otevřený pod na lodi v MoS, když to stejně k ničemu nepovede. A i já si dovedu vybrat náhodnou část z knihy a nebo nějaké slepější místo a říct, že to je přesně to naznačení, a že tohle je přesně myšleno jako ten odkaz na to. Ale osobně mě to nějak nesere, uvedl jsem to jen jako jeden z příkladů.

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

dragon94

Hele, zrovna homosexualita Brumbála je věc, která je celkem v pohodě. Už v knihách a filmech bylo hodně odkazů, které to naznačovaly. Jinak Prokleté dítě má fajn momenty, ale jinak je to demenťárna.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

Teď se zase prý chystá napsat další minimálně tři knížky... Mně přijde, že chce být za každou cenu zajímavá a tak prostě rozhazuje takový prohlášení jen aby se o ní psalo. A pak tvrdí jakože v knížkách se objevují věci, které tomu nasvědčují a jak to měla takhle celou dobu v plánu a tak... Tak nějak nad tím všichni včetně filmařů co dělají fantastický zvířata jen kroutí hlavou. Aby nakonec nepřišla s tím, že Brumbál a Tom Raddle spolu, kdysi měli poměr a další podobné pitomosti....

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

Ježíší,to ani nevím. To je ale weird cow! HP mám moc rád,ale tohle je mimo mísu. Obzvláště,když už je dávno po všem. Jo,pokud by ta série dál pokr.,to by byla jiná. Ale takhle....?

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

PKD

No Rowlingová teď posledních několik let blbne z věcmi a různými prohlášeními o světu HP, které jsou úplně k ničemu. Třeba, že Brumbál je homosexuál. Nebo že Hermiona a Ron nikdy neměli skončit spolu, že jim to nikdy nemůže vydržet. A jak toho moc lituje. Nebo teď ta kniha prokleté dítě, kde se musí skamarádit syn Draga Malfoie a syn Harryho, aby společně pomocí cestování časem porazili zlo... Takovej hroznej myšmaš to je.

na příspěvěk reagoval PKD, Nevka

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Možná ,že ho tak ovlivnila ta smrt. To bych pochopil. Ale stejně...měl by si dávat bacha. 

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dragon94

A navíc,je to nesmysl,zvláště když sám Snyder zaštítil ten supr comics.prequel. Tím popírá sám sebe a nedává to smysl. Mám jeho filmy stále rád,ale on sám mi začíná pomalu připadat,že mu to už moc nemyslí a raději by se měl úplně zdržet jakýchkoliv rozhovorů o čmkoliv,páč pak dělá ze sebe totálního vola a z lidí taky. A zvláště u něj,mě to mrzí.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Ratemus

Bože, ten Luthor mě tak strašně sere ještě teď... Ta první fotka vypadala tak nadějně, přitom ten výsledek stál tak za hovno...

na příspěvěk reagoval Ratemus

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Asi tak... Neříkám, že by to nemuselo být blbý, kdyby měl plnou tvůrčí svobodu a dělal si to po svém tak by to nemuselo dopadnout špatně viz. extended cut u BvS, ale bohužel no... Zase se neměl pouštět do takových dlouhodobých megavěcí, když neměl moc jistotu, tvůrčí svobody nebo, alespoň požehnání od Warnerů k jeho dlouhodobému plánu a sdílení vize.

na příspěvěk reagoval Ratemus, PKD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Asi jako ze Snyder představuje jen demo verze postav a pak řekne že ty pravé postavy teprve přijdou...pak skončí a my nedostaneme nic jen jeskynního trolla a pseudo luthora mixlého jokerem

na příspěvěk reagoval dragon94, Camulator

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

woodsman

To mě ani ne.. Takovýhle štěky o hovně, který stejně nikam nevedou a to ještě jako takový neurčitý, že možná... jsou úplně k ničemu a akorát jsem z tohoto úplně unavený.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To ani ne jen mám tuhle sérii rád a navíc jsem si ji připomněl jelikož u nás minulý týden vyšla třetí poslední kniha série...

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama