Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 7
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Ty jsi fakt inteligence moc nepobral že? Píšeš že cut žije a pošleš odkaz na fotku se Snyderem a Amy, a protože jsi psal že žije ptám se jak jsi k tomu došel, na základě fotky? Pokud něco žije znamená to že existuje, tak prosim, kde si mohu snyder cut stáhnout abych se na něj podíval hm? Protože přece žije hm? Nebo to myslíš tak že žije někde v šuplíku a čeká na milióny a požehnání Warnerů aby jej mohl dát do postprodukce?

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

no to samozřejmě každej si může dělat naděje, ale jedna věc ti podle mě unikla, ani jeden z tebou zmíněných filmů není součástí žádného filmového univerza který by měl chrlit 2-3 filmy ročně a celé univerzum by mělo někam směřovat...ted je Liga která je z části dle Snyderovi původní vize kterou vymyslel a držel se jí coby Mos, BvS a následně Liga....ted tu máme plno jiných filmů, najednou Shazam, Warner řekne že se Supermanem dále nepočítají a DCEU s novým vedením nabere nový dech a Snyderova vize se zruší a nabere nový směr, Liga 2 už bude zcela jiná, snad už nikdo nevěří tomu že by se držela vize Snydera kromě těch tří kašparů možná...počítám s tím že Snyder fakt nepočítal se solovkou Shazam, s HCU (Harley univerzum), že se Supermane si nebudou vědět rady, mimochode řikal že v jeho vizi měl Batman zemřít, počítám že i Batman bude srát na nějakou Snyder původní verzi a navíc sám Reeves řekl že Afflecka ani nechce....takže tu bude najednou nový směr který konečně snad bude někam směřovat jako v MCU vše směřovalo k Thanosovi...mimochodem Snyderova vize směřovala k Darkseidovi, ale to se jedná o pět filmů, jistě nepočítal se solovkou Flashe (která se chystala mimochodem v 2016, ale víme jak to dopadlo, jistě nepočítal se solovkami dalších filmů, nebo s tím že WW2  se bude odehrávat v minulosti ještě před první Ligou....proč proč by se sakra vraceli k Lize, když celé DCEU už bude uplně jinde, Liga 2 by na původní verzi nenavazovala, k čemu by jim to pomohlo? to je jako by ted najednou DCEU natočilo původní verzi Ayeroveho SSq, proč? i když ten taky žádný směr nemá....spíš je to něco jako kdyby ted najednou MCU natočilo původní verzi Edgarova Ant mana....nevidím důvod

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No, ale není to zas tak neobvyklé, že se u těch zmršených filmů diváci dočkají režisérské verze (např. Superman II, Vetřelec III atd), popř. scén, které z těch filmů zpětně dělají lepší filmy (původní závěr filmu Já, legenda, totéž např. u filmu Pokoj 1408).  O to mi jde. Že to sice teď neuvidíme, ale není důvod nevěřit, že by na to jednou nedošlo. Fanoušci se na to složí nebo tak něco.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

Jaká by byla jeho verze nevíš ani ty ani nikdo jiný a víš proč? Protože žádná není, jen nějaký scénky natočený neposkladany...ty jsi sám epickej, když tě tak pořád poslouchám že e ukáže v budoucnu? Proč by se k tomu někdo vracel?

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

ake hovno co trepes proste tento film ktory sme videli je odost ine ako to co by sme videli a v buducnosti aj uvidíme a potom sa ukaze ta epicka prepojenost snyder dceu filmov a toho aky epicky svet stvoril 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

Respektive neukázali ale Aquaman má dobré ohlasy a pokud bude mít úspěch a Shazam také, na nějakou snyderovi vizi si nikdo u Warnerů ani nevzpomene...myslím že Ligou 2, až bude za patnáct let se budou hooodně snažit zakopat jedničku někam hluboko pod zem

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

Hele bude to nejspíš pravda ovšem to už se nedozvíme...nevidím důvod proč by se k tomu Warner vracel když už má dceu jiný směr, snyderova verze je mrtvá a navazovat na ni zpětně... proč? Navíc Aquaman, Shazam wonder woman ukázali že to jde bez Snydera a lépe

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Dojebanej ten film je, ale většinou díky hlavounům z WB. Některý ty změny oproti originálu jsou pro mě ale dost velká záhada. Například proč nechali žít dr. Stonea, to mi fakt hlava nebere. Čím víc toho o tom filmu čtu, tak mi přijde, že ty kecy o tom, že ta Snyderova verze byla nekoukatelná, je nějaká vymyšlená hovadina. Pokud by to někdo řekl, tak by nejspíš narážel na to, že je tam pro malý děti moc postav a moc děje.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ratemus

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

Snyder je u Aquaboye jenom jako producent, ani na scénáři nedělal.......já vím, že to víš, já......já jenom to nějak nedovedu pochopit a dá to to dohromady, ať se snažím sebevíc. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No že je pojebaná začal říkat až po prvních tržbách.co vyšly najevo...proto jsem přesvědčený že na základě jeho inteligence bude říkat v případě úspěchu Aquamana že je to snyderuv film a v případě neúspěchu bude vše na hrbu wana...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pořád to říká dokola, film je dojebanej whedonem který má podle jeho postnuteho článku jen 30% filmu ale jinak je dojebanej, byl na něm třikrát v kině a má ho v oblíbených...ten kluk neví co chce

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ištván87

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ištván87

Ten úvod asi určitě točil Snyder, že ho ale nedodělal komplet mi přišlo už dřív, ne kvůli písničce, ale hlavně kvůli hodně světlýmu filtru.

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama