Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 4
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ratemus

 o postavy sice ne ale o herce jo, stačí aby někde řekl nebo napsal něco, co pár lidí pobouří a už je zle a studio vyhazuje.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

bohužel, když se na to podíváme ze široka, tak dnešní doba internetu ti prostě neutají nic a člověk ví vše roky dopředu, např na kolik filmů herci podepsali smlouvu, člověk okamžitě ví, že když bojuje s někým na život a na smrt, ale dál má hrát ještě v X filmech, nemusíš se o něj bát protože přežije....to samé nedávno informace že Wick bude i pětka, čili ve čtyřce zase všechny pokosí a přežije nepřežitelné...to samé, když znáš potvrzené filmy víš, že když Superman zemře hned ve druhém filmu režisérovi vize, tak je jasný, že se vrátí a může být jeho smrt kdovíjak promakaná a dojemná....u Spidermana už ted víme, že trilogie z vysoké je takřka jasná, že bude v X dalších solovkách jinde, vypadá to že bude v Cpt Marvel 2, a dalších týmovkách a to se mluví o solo hned několika trilogiích, čili po vysoké ještě z práce po vysoké...nemusíš se bát o nikoho ze serie Rychle a Zběsile protože už ted víme že bude ještě desítka a takhle bych mohl pokračovat....bohužel no...snad jediné velké překvapení, které jsem nezachytil z žádného traileru ani z drbů bylo v Capovi 2 povstání Hydry...ve výsledku ani pseudo smrt hrdinů v Infinity war at už je jakkoliv silná a dokonce i loučení Spidermana se Starkem, byla sice fajn, ale bylo jasné, že prostě přežijí.....snad jen smrt v Endgame nikdo netušil kdo a jak...tedy Stark asi ano, nejspíš i Cap ale rozhodně ne Widow....já teda nečekal ani Visiona....

na příspěvěk reagoval PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ratemus

Mně tak taky nějak extra nevadila, jen to byl takový příklad, že na tohle čas byl ale na minutové okno kde byl si oba řekli jen třeba jednu větu s promiň už čas nezbyl.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ratemus , Darren98

Jj jasný, já jen aby to nevypadalo, že je to nějaká moje modla to BvS, dokážu uznat, že ten film chyby má. Kdybych mohl tak vystřihnu Doomsdaye necham Batmana at Supermana probodne a ať pak najde Luthora jak kontaktoval Apokolips, pak by to podle mě dávalo i větší smysl aby byl v Lize Superman zlej a chtěl Batmana zabít, protože by si myslel, že se na jeho matku třeba vykašlal a ještě ho přitom zabil. 

Co se týče civil war, ten film mě bavil, ale přesně mám z toho pocit, že potřebovali aby se tým rozdělil a vznikla tam ta trapná situace, že Tony nebude chtít Steva kontaktovat, o to víc mě pak právě mrzelo, že tam nebyla jediná scéna, kdyby si to aspoň nějak vyříkali, místo toho tam dali jak Antmana, kterej nevěděl jestli se pochcal jako mimo nebo jak děda.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

Souhlasím s tebou, já mám radši druhou závěrečnou bitvu, každopádně je to strašně nevdecne a divné v bvs i v CV jelikož jsou tam postavy s mocí to ukončit okamžitě logicky a rychle ale neudělají to... Batman mohl supermana zabít během prvních vteřin souboje a to samé superman, to samé Vision nebo Wanda, ale pro potřeby filmu to neudělali... Ty následky byly sice jiného charakteru ale mcu to ovlivnilo jen na oko samozřejmě..

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Já to beru tak že Zemo porazil Steva ale Avengers rozpadutí nebyli, možná jen polámaní. Za to Luthor... ten dokázal že Superman umřel a potom zapříčinil Stephyho příchod který zapříčiní Darkseidův příchod a apokalypsu z nightmare sekvence. V té realitě v podstatě vyhrál. :D Ale za to mu nevyšel hlavní plán kde by vyhrál i kdyby porazil Batman Supemana nebo naopak; to Zemo Steva a Starka donutil k mlácení až dokonce.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

PhilTesi , Ratemus

To letiště a Zemo mě tak štvali že jsem obětoval jedno odpoledne abych si pořádně probral a uvědomil co že se vlastně stalo, a na tabuli si zakreslil kde kdo byl v průběhu bitvy jestli to dávalo smysl :D Uznávám bratry Rusoovy že to smysl dávalo, no mrzelo mě že Vision a Wanda byli offscreen (o to hůř že nejspíš v zájmu pro Spider-Mana onscreen). Ale ty následky! ty se jen tváří že jsou velké. Rhodey je do konce filmu jako rybka a v dalších dílech ho to nijak neovlivní (kdyby divák přeskočil Civil War, pravděpodobně by mu ušlo že se mu kdy něco stalo), a tým se rozdělil aby v Avengers 3 byli na jiných místech na planetě, a rovnou se udobřili. Sokovijská smlouva už se nikdy více neřešila!

na příspěvěk reagoval Ratemus, PhilTesi

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Hele já tím nemyslím tebe tím vrcholem... Muj názor na Zema a jeho plán o tisíci proměnných je ze si s Luthorem nemá absolutně co vyčítat.. I když jejich souboj měl alespoň následky, rozdělil se tým, Rhodey se stal mrzakem a téměř zemřel,.. Ale jinak ano, vím jak to myslíš.. Na druhou stranu, Zemo avengers porazil Luthor nikoliv

na příspěvěk reagoval Darren98, PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ratemus

jestli je to vtip tak ok, já BvS určitě nepovažuji za vrchol kinetografie, ten film má chyby ačkoli ho mám moc rád, jen mi příjde, že se na něj vrhá někdy zbytečně moc chyb ale nad letištní scénou v civil war a náhodným plánem Zema se lidi moc nepozastaví.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Darren98

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

No to je pravda ale mnohem schudnejsi je, zachraň mi matku a Batman najednou zjistí že i superman má matku a bojí se o ní a žádá o záchranu matky.... Ale když řekne zachraň Martu, zní to úplně jinak a vůbec z toho nevyplývá že jde o matku... Hele tohle vidím prostě asi jinak

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Ratemus

S poslední větou souhlasím, znám lidi od obojího druhu. Ale jak jsi napsal "batmanovi, který vůbec neví kdo nějaká Marta je"... přece je ještě méně pravděbodobnější že by věděl kdo máma Supermana je. :D Ale Marthu mu Alfréd může rychleji najít okolo lidí Lexe Luthora.

na příspěvěk reagoval Ratemus

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ratemus

ale já neříkám, že jen proto, že to není jeho biologická matka tak ji nemůže milovat stejně nebo jen kvůli tomu, že ji řekne Marto, tak že by ji nemohl milovat jako matku. Tohle mi vkládáš do úst ty. Já jen tvrdím, že to nemusí být chyba. Tak nebo tak nevěděl, kdo je jeho matka, takže i kdyby řekl zachraň mi matku, moc by mu to nepomohlo. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Hele enchxi tu zase začít nekonečnou debatu, každý to vidíme jinak a hlavně původně to se Štěpánek Wolfem bylo myšleno jako legrace... Ale oprav mě zda se pletu, co sakra má za význam že je nevlastní. Od kojence se o něj starala, vychovala ho, krmila a calovala za něj a najednou to není matka? Je fakt velkej rozdíl mezi matkou otcem a biologickým otcem a matkou... V mos, bvs a možná lize ji říká matko, dokonce v mos plnej zuřivosti zaútočí na Zoda a řve jak si můžeš dovolit sáhnout na mou matku... A najednou řekne batmanovi který vůbec neví kdo nějaká Marta je, zachraň Martu? Hele já zjistit po třiceti letech že jsem adoptovanej a měl bych přitom úžasný život a milující rodiče, tak je mi u prdele kdo jsou biologický rodiče ale to je zase můj pohled na věc to je na větší debatu která sem nepatří.. Každopádně pro mě je Marta nejlinejsi plot twist a pro jiné vrchol kinematografie a strašně promyšlená věc

na příspěvěk reagoval PhilTesi, Darren98

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Ratemus

pořád to není jeho praví matka, měl jsem na základní škole kamaráda, taky svému nevlastnímu tátovi říkal jménem a měli spolu normální vztah jako "otec a syn" 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Tak jasný taky říkám tetě jménem.. Ale matce? Mně to přijde tristní.. Ale to je asi Teda můj problém, každopádně pokud je to hnipišství tak asi jo..

na příspěvěk reagoval PhilTesi

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Sorry, ale tohle mi přijde už jako hnidopišství. Není to jeho skutečná matka, proč by ji nemohl říkat jménem. Já taky strejdu a tetu od malička oslovuju třeba jménem. Jak je pro někoho přirozený mami nebo tati, pro jiného být nemusí. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Darren98

Ano, to by bylo naprosto přirozené... Protože zachraň Martu, taky mohlo znamenat, zachraň mého psa, křečka, kamarádku, sestru.. Ale rozhodně ne matku

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Líbí se mi jak Štěpán Wolf oslovuje svou matku matkou na rozdíl od Supermana

na příspěvěk reagoval Darren98

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

Pokud si dobře vzpomínám, tak taky není, v tomhle směru to je stejná situace. Ještě horší je pak v tom, že Fletcher alespoň nepřetočil 80 % materiálu, tzn. Whedonovo uvedení v kolonce režie je ještě víc oprávněnější než u Fletchera. Přesto administrátoři bůh ví proč spí, byť se o tom v souvislosti se SC mluví neustále.

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama