Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Recenze (459)

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

2 Broke girls mi konečně odhalilo slovo "sitcom", které jsem doteď tak neměla ráda. Něco tak vtipného sem ještě nikdy neviděla..Bez Max, Caroline, Olega a Kaštana již nechci žít ani jeden den! :D HIMYM se může jít zahrabat :) Za první sérii stoprocentních 5*! Druhá série už ne tak vtipná, ale pořád si drží svoji kvalitu. Třetí série pro mě už vůbec neznamená smích, maximálně mírné pousmátí, už to není vůbec ono.. 1. série - 10/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

MiiRA 

všechny recenze uživatele

Po první sérii určitě spokojený a Oleg v posledních dílech super :D Po první sérii: 90% Oblíbené postavy: Max, Oleg ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený a dobre napísaný sitcom. Zhadzovačky sú občas fakt skvelé. Aj tak si myslím, že dnešný moderný seriál má klásť dôraz na vzťahy medzi postavami alebo tému na pozadí. 2 baby na mizine pracujú so vzťahmi i zápletkou dosť pozvoľna, preto dávam len tri hviezdy. Kvôli vtipnosti si rád pozriem aj druhú sériu... ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Asi si obstarám na balkón koňa. Len škoda, že zo mňa už nebude servírka v multikulti bistre, ktorá si vie urobiť srandu zo samej seba, hneď ako skončí s uťahovaním si zo svojej kamarátky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Fiflena a dryáčnice se sešly ve staromódně pojatém sitkomu. Téměř se nemění prostředí (klasická lokace: bistro), témata vtipů, ani charaktery. Pokud vám nevadí, že asi polovina vtipů je mírně rasistická – na Poláky a na malý vzrůst korejského majitele bistra, dočkáte se humoru, který někdy nevyjde, ale občas přece jenom – ze škodolibosti – pobaví. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Američani se definitivně naučili dělat situační humor? Nebo jen další vlaštovka, co jaro nedělá? Každopádně fakt jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení ever: k dokonalosti dovedený odkazy i dvojsmysly (v tomhle ohledu mě celkově nenapadá rovnocennej konkurent), adekvátní těžení z protikladných protagonistek. Vždycky si ohromně užívám jednání Max se zákazníky a pak mě napadá ještě jedno plus a zároveň podobnost s Trpaslíkem (což je vždycky milý, když americký sitcomy letmo a třeba nevědomky odkazujou na ty britský) - herci se prostě přirozeně smějou gagům svým i cizím, na nic si nehrajou, amatérismus z toho jenom čiší. Což vskutku, v obou případech, vnímám jako pozitivní element. Potom jediný co … moc jsem nepochopil postavu odstrčenýho černošskýho DJe/pokladního, jeho humorná podstata jako by mi zůstala skryta. Edit po části druhý série: Budu radši dělat, že jsem druhou řadu nikdy nenačal. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších sitcomů. Originalita mu také nechybí a hlavní postavy tvoří tu nejlepší dvojku pro tématiku jakou zrovna 2 Broke Girls zaujímají. Člověk se prostě musí všemu smát. Takže herecké obsazení si nedovedu představit lepší. Akorát když se mě někdo zeptá, koho mám radši, nedokážu odpovědět. Popravdě je to docela dost těžké, protože na každé z nich se mi líbí něco, co ta druhá nemá a jak už jsem psala výše, proto tvoří tak super dvojku. Max jako typická sarkastická, nezodpovědná, věčně podrážděná kamarádka si k sobě nastěhuje Caroline, která je v chování a uvažování naprostej opak - no a asi si umíte představit, jak vtipná sestava to může být. Co se týká ostatních postav, ty se většinou také vymikají normálu, což právě dělá tento sitcom ještě vtipnějším. Za mě 90%, protože sitcomy jako tyhle já ráda. - "I mean, it's life. Lower your expectations." ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Jak asi chutnají Maxiny koláčky? :) tuto otázku nejspíš nikdy nezodpovíme, ale na kvalitě seriálu to rozhodně neubírá. Originální nápad, který je skvěle zpracován a jehož největší pointou není romantika. Není to sice humor pro každého, ale věřím, že pokud jste otevření všemu, určitě na vás tenhle seriál udělá dobrý dojem :) ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Jestli jste shlédli a new girl pilot a chcete si spravit náladu, určitě doporučuji jít do tohohle. Protože holky nejen, že jsou hot, ale také pálí jednu super hlášku za druhou. Samozřejmě Kat Dennings vede tenhle útok smíchu. Shlédla jsem vše, co bylo ke zkouknutí během pár hodin a chci víc. Po shlédnutí dalších dílu, přidávám hvězdičku, to ani jinak, nejde, vždy se královsky pobavím i Caroline, začíná dobře střílet hlášky. Miluju Max a nezbývá než se těšit na další díl a pak na druhou sérii. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tento seriál průměrný po všech stránkách, ale na druhou stranu to asi není špatná oddychovka a rozhodně neurazí. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem k tomuto seriálu byla dost odtažitá a ze začátku (1. série) to pro mě byl jen průměr. Potom jsem viděla pár dílů druhé série a skoro celou třetí sérií a kvalita se o dost zlepšila, takže jsem zvýšila svoje hodnocení na 75%. Hlášky Max prostě nemají chybu. A časem musím dokoukat všechny díly. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie? Kat Dennings je môj osobný favorit a asi jediná baba ktorej veľkej výstrih jednoducho zbožňujem. Za jej úsmev by som zabíjal a to že s nej spravili hláškovaciu primadonu je najväčšou devízou tohto seriálu. Ten sa rozbieha pomaly. Beth Behrs je neznesiteľne ukvákaná , ale nebyť roztomilých postavičiek Sofie, Olega a Hana bol by to podstatne väčší prúser. Vadí mi trocha že ako prevažná väčšina podobných seriálov je to len jedna variácia na tú istú tému - čím myslím sledovanie nejakého ciela - tu je to zarobenie peňazí , v How i met your mother - zase nájdenie dokonalej partnerky a tak ďalej. To spôsobuje, že film nepôsobí bezprostredne, čo ho radí do kategórie zábavných sitcomov na jedno použitie. Neviem si predstaviť že by som sa k seriálu vracal s rovnakou chuťou ako to robím v prípade Priateľov, alebo Big bang theory. Ale obhliadnúc od toho je tento mikrokozmos dobre napísaný a zahraný. Nie som si istý, či som pripravený na druhú sériu, ale čakal som podstatne väčší prúser, takže kto vie. 1.séria 60% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je to skôr ženský seriál a nemyslím to ako urážku. Zápletka a kulisy dávajú každému jasne najavo, že sa jedná o sitcom v tom najzákladnejšom slova zmysle. Máme tu Max. Veľké prsia, veľká držka a nábeh na najväčšiu zberateľku pohlavných nemocí v celej štvrti. Caroline je neskutočne nesympatická, otravná, no proste na facku anorektička, ktorá maskuje najtuctovejší (dosť na hovn*) ksicht blond ofinou. Pokiaľ by tieto dve neboli kamarátky, ale naopak nepriateľky, bavil by som sa oveľa viac. A tie úsmevy čo si neustále vymieňajú? Jehovista zvoniaci u dverí je vedľa nich hadra. Han a Oleg, to sú pre mňa najväčšie pozitíva. Sophie len žere a šuká, takže asi dobre vystihuje krajinu svojho pôvodu, silne katolícke Poľsko. No a Earl? Ten je tam prospešný asi ako kondom tehotnej. Väčšina dielov je tak za tri. Sem tam sa objaví štvorka, ale o päťku som nezavadil ani raz. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Poměrně hardcore sitcom stavějící na kontrastech, který se velmi zdařile a umanutě tváří jako genderový protipól k Dvěma a půl chlapovi, přičemž však většinu diváků dokonale (o)klame tělem.. Rozkošná kočka Kat Dennings zatím všeobecně dost plýtvá svým komickým potenciálem.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vydržal som sledovať asi nejakých 15 dielov vďaka nádhernej Kat, ale mne ten seriál pripadal len priemerne zábavný. Hlavné duo je v pohode hlavne vďaka tomu, že sa na ne dobre pozerá, ale ostatné postavy ma vôbec nebavili a ani východzia situácia ma nezaujala. Je kopa oveľa lepších sitcomov. 5/10. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Klasický sitcom, ale briliantní sprška hlášek a narážek, především z úst vynikající Kat Dennings. (1. sezóna - 80 %, 2. sezńa - 80 %, 3. sezóna - 75 %) ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ seriálu, jehož humor, jakkoli působí neotřepaně a bez servítek, se vyčerpá jednou sérií. Nejde o to, že by další díly byly slabší, jen nepředstavují nic nového a těží z toho, co bylo nastoleno (clash rich bitch se zemitou holkou od rány, sex, menstruace, fet, nadávání zákazníkům a tak pořád dokola). Kupodivu víc vtipných sentencí, než hlavní hrdinky, dávají do placu vedlejší postavy - zejména Earl, Oleg a homosexuál Luis. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: První díl mě velmi příjemně překvapil, tolik dvojsmyslů v jednom dílu sitcomu jsem snad nikdy nezažil. Pokud si to udrží laťku, bude určitě sledovat. 70%. ()

Reklama

Reklama