Reklama

Reklama

Doktor Martin

(seriál)
  • Slovensko Doktor Martin
Trailer
Komedie / Rodinný / Drama
Česko / Slovensko, (2015–2016), 27 h 41 min (Minutáž: 51–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hrají:

Miroslav Donutil, Jitka Čvančarová, Gabriela Marcinková, Jana Štěpánková, Norbert Lichý, Václav Kopta, Tomáš Měcháček, Tomáš Jeřábek, Emília Vášáryová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Do malé vesničky pod Beskydy přijíždí nový obvodní lékař. Jmenuje se Martin Elinger. Až do té doby pracoval jako špičkový chirurg na specializovaném pracovišti v Praze. Teď jej čeká praxe obvoďáka a venkov se všemi svými charakteristickými znaky. Mezi ně patří i to, že všichni se všemi komunikují většinou na hodně blízkou vzdálenost. A to je hlavní kámen úrazu. Arogantní a ironický doktor sice profesně zvládá i ty nejsložitější případy, v běžné komunikaci s lidmi je ale jako slon v porceláně. Mezi své nové spoluobčany nezapadne a často si svým přičiněním komplikuje i ty nejjednodušší životní situace. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Petr.Kocfeld k tomuto seriálu (2)

Na vodě (2015) (S01E03) 

Tato epizoda byla pěkná.Pan Donutil mě nezklamal.Dr.Martin zde hledá příčinu choroby,která vznikla z vody a která u nich ve vsi nakazila více lidí.Dávám 3 hvězdy a to hlavně za výkon pana Donutila coby vesnického doktora,který je morous.Tento seriál se mi líbí,i když jsem viděl jen několik epizod. ()

Ospalá díra (2016) (S02E01) 

Ale jo,dobrý.Mně se to docela líbilo.Vtipné a dobré.Dr.Martina jsem viděl po delší době.Celkem pěkné.Dám 3 hvězdy.Pan Donutil a paní Čvančarová jsou zde dobří...Tato epizoda není špatná a Dr.Martin zde řeší případ paní učitelky ze školky a taky případ hyperaktivní mladší dívky.HODNOCENI:60 procent. ()

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Reklama

Reklama