Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Disease k tomuto seriálu (14)

Série 1 (2016) (S01) 

Rozhodně nadprůměr. 5 hvězdiček nedávám, protože na rozdíl od Cirkusu Bukowsky už u mě nefunguje ten wow efekt. ()

Nástřel (2016) (S01E01) 

Jojo, ta rvačka na začátku se úplně nepovedla, respektive to asi chtělo ustříhnout úplný začátek se "startem z bloku". Logiku případu neřeším, v tomhle seriálu mě zajímá víc osoba hlavního detektiva a parádní vizuál. A hlavně absence pocitu, že koncesionářské poplatky splachuju do hajzlu. ()

Křížová cesta (2016) (S01E02) 

Slabší než předchozí díl, ale pomalu se tam rozvíjí na pozadí zajímavý příběh. ()

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

Začíná se to rozjíždět, hlavně ten celkový příběh na pozadí. Případ tentokrát lepší než minule, takový poctivě venkovský. ()

Zatmění (2016) (S01E05) 

Jde to stále kvalitativně nahoru. Tentokrát zásah do vlastních řad, alespoň se zbavíme nesympatické postavy (doufám). ()

Oheň (2016) (S01E06) 

Slabší díl. Relativně banální případ, ale jako propojka hlavní dějové linie v pohodě. ()

Krvavý revír (2016) (S01E07) 

Dobrej fargodíl :-) Případ sice jasný a v hlavní linii také žádný velký posun, s výjimkou alkoholismu paní Šéfinspektorové, ale výborná atmosféra. Zdá se mi to, nebo se Kuneš počínaje minulým dílem začíná polidšťovat? ()

Agent (2016) (S01E08) 

Nejnapínavější díl. Trochu škoda, že je v podstatě jasné, kdo za tím (také) stojí. Leda by nás tvůrci tahali na nohu. ()

Amok (2016) (S01E09) 

Finální scéna převálcovala celý případ. ()

Black Jack (2016) (S01E10) 

Slabší než předchozí 2 díly, ale v pohodě. Heist v kasinu trochu legrační a taky se mi nechce věřit, že by se pro mrtvoly na místo činu jezdilo s rakví (jako už jednou předtím). Nicméně se s Jáchymovskou partou celkem sžívám a už jsem si něco zábavného našel i na Máchovi. ()

Zdař Bůh! (2016) (S01E12) 

Začíná se to pěkně rozuzlovat. Doufám, že některé otazníky si tvůrci nechají do druhé série. ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Důstojný závěr série. Sice pár věci bylo uzavřeno tak nějak narychlo (zadlužení madam Lupínkové), ale předpokládám, že stejně jako v Bukowském, se ještě k "případu Wagnerová" vrátíme. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Sice jsem si na odlehčenější až humoristický styl zvykl, ale jednoznačně slabší než první série to zkrátka je. ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Jiné než první série, o hodně odlehčenější. Co se týče případu, no comment, vykrádání noirových klišé. ()

Reklama

Reklama