Reklama

Reklama

Kung Fu: Legenda pokračuje

(seriál)
  • USA Kung Fu: The Legend Continues (více)
USA / Kanada, (1993–1997), 62 h 41 min (Minutáž: 42–89 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

Jeff Danna

Hrají:

David Carradine, Chris Potter, Scott Wentworth, Kim Chan, Richard Anderson, Robert Lansing, David Hewlett, Kate Trotter, John Bourgeois, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hlavními postavami lehce mystického seriálu jsou šaolinský mnich Kwai Chang Caine (David Carradine) a jeho syn Peter Caine (Chris Potter), který je detektivem. Setkávají se znovu po 15 letech od doby útoku na klášter. V sérii se často vracíme do Peterova dětsví, do kláštera, kde mu otec připomíná zásady šaolinů. (MsWampir)

Recenze (132)

Ivec 

všechny recenze uživatele

Priemerný krimi seriál z dlhej rady jemu podobných. Nepostrehol som nič , čo by mohlo tento počin povzniesť na vyššiu úroveň. Možno iba fakt, že v minulosti som mal Carradina ako herca rád. Teraz ale môžem s čistým svedomím povedať, že Kung-fu je takmer na chlp rovnaké ako Walker texasan. Len s rozdielom, že bezchybného Norrisa vystriedal neomylný Carradine. Tvorcovia v snahe vsunúť do seriálu to "kung-fu" stupili (bohužiaľ) do poriadneho h***a. Táraniny o vnútornom mieri, či duševnej "morálke" zmiešané s múdrosťami starých mníchov ...?...? To podla mňa nie je tá správna cesta ku (zrejme) plánovanému výsledku. ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Aktivně i pasivně se zajímám o bojová umění a kung-fu filmy sleduji celkem rád, pokud mají úroveň... Ale tohle žádnou úroveň nemá... Trapný, kýčovitý seriál, který upřímně nesnáším. V každém díle je taková kupa nesmyslů, že by z toho člověk zvracel... A nedokážu pochopit jak herec, který v Tarantinově opusu Kill Bill tak mistrně ztvárnil zabijáckého mistra kung-fu, tady v těch svých bačkůrkách a s mošničkou přes rameno působí přinejmenším směšně... ()

Reklama

Eeve 

všechny recenze uživatele

Tak toto je zabijačka, do slov a do písmena :) Jeden zo seriálov mého deství, všetci sme to vrele pozerali. Ešte stále sa pamätám na ten zarputilo pokojný a neustále extrémne vážny výraz Davida Carradina, z ktorého sme sa často chichotali :) I keď je seriál miestami z toho všetkého smiešny (na miestach, kde by isto nemal byť), bol to fakt zážitok, vtedy.... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nevím přesně, kolikátá série právě běží v televizi, ale kouknul jsem se na jeden díl a to byl teda ODPAD! Nejhorší je na tom to, že ačkoliv má seriál v názvu slovo Kung-fu, tak se zde žádné nevyskytuje! Je fakt, že tam Caine někoho skopal, ale to byl téměř bezmocnej chudák, kterýho dva kopy složily..a to byl konec. Žádné další souboje. Scénář byly plytký blitky, trapnou zápletku jsem prokouk 15 minut po začátku. Možná jsem měl smůlu na špatnej díl, ale tohle se sledovat nedá:( ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Původní seriál jsem neviděl, tak nemůžu moc hodnotit, jestli je to už jen slabý odvar, nebo ne. Tohle jsem ale občas jako malý sledoval ještě v televizi a bavilo mě to. David Carradine měl správné charisma a snaha o propojení našeho světa a šaolinského způsobu myšlení se mi líbila. Kdo by v mládí nechtěl být aspoň nějakou chvíli šaolinským mnichem? :-) Je pravda, že dílů bylo poměrně hodně, opakovalo se to a přestalo mě to postupně bavit. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama