Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Za tu dobu, co pořad existuje, jsem zaznamenal pětifázový Krampolův vývoj. 1. Krampol kulturista: chodil tehdy do fitka, a ačkoliv na něm nebyly vidět žádný svaly, nechal se rád fotit coby kulturista, to bylo někdy v půlce 90. let; 2. Posléze nastoupila moje oblíbená fáze Krampol filosof: snažil se tehdy často s vážnou tváří na kameru citovat moudro kdejakýho klasika, a asi mu nedocházelo, jakýho to z něj dělá blbce; 3. Krampol filmař: ukázal své skutečné herecké kvality ve sračce Waterloo po česku; 4. Krampol ožrala: tehdy (asi před 10 lety) na všechny svoje pózy rezignoval, přiznal, že je otrokem rumu a zpíjel se na maděru; 5. Krampol dědek: nevím, kdy tato fáze nastoupila, ale nedávno jsem po letech zase viděl kousek jeho show a Krampol se už jen tak senilně pochechtával a když něco hlesnul, tak to nedávalo smysl, anebo zapomněl, co to vlastně chtěl říct. Krampol pro mě zůstane neskutečným titánem veřejného života, neboť je důkazem toho, jak netalentovaný hlupák a pozér dokáže udělat díru do showbyznysu. ()

Tomesh 

všechny recenze uživatele

Všemu vévodí vysolárkovaný stařec s výrazem pivního dementa, který ze sebe chrlí vtipy, kterejm se nesměje ani moje matka.. Vrchol tomu přidal kamarád, který se byl podívat na Saudkovou a Pollerta, který nebyl zrovna ve formě. Nedostal ze sebe historku, příběh ani kloudnou větu, čímž udělal asi to nejhorší co mohl: ponechal zábavu na Saudkové, která nelenila a vyklopila pár primitivních a směšných příběhů o hovnech nebo holé prdeli, což bylo i na Krampola moc a konsternován nebyl jako obvykle schopen zformulovat otázku. Třešničku na dortu přidal Pollert, kterej se šel v půlce pořadu vychcat a vzadu mu zapomněli vypnout mikrofon, takže to bylo v sále i se zvukovým doprovodem. ()

Reklama

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Až na občas povedený vtip je sledování tohoto pořadu absolutní ztrátou času. Krampol je trapný, produkce cíleně vybírá odpovědi nejpodivnějších individuí, takže nestranný člověk si musí myslet, že Češi jsou snad největší blbci v Evropě. Noo, možná že to v poslední době až tak daleko od pravdy není. Po shlédnutí několika dílů ( 2 ) jsem se svobodně rozhodl, že nebudu zvyšovat sledovanost tohoto pořadu. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Největší trhlinou je Krampol. Vypráví některé věci vícekrát. Někeré historky ani nejsou vtipný. A nejvíc mě snad štve, jak si každý rok nezapomene připomenout narozeniy a skvělá ukázka vrcholu zničené sebeúcty je díl, kdy jsou otázky jen ohledně Krampola. Někteří jeho hosté byly taktéž pozváni velmi cíleně... Hvězda za to, že se člověk pobaví nad zjevnou hloupostí lidí. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

V poušti televizní zábavy patřil tento pořad přes všechny představitelné výhrady k nemnohým oázám. Postupně přerostl své původní poslání a změnil se v nemilosrdnou sondu o prohlubujícím se hloupnutí národa. Vtip možná upadal, naopak nemilosrdná faktografická pravdivost nadčasové výpovědi určitě stoupala. Skutečnost, že to nebyl ten nejsilnější kalibr, je zřejmá; fakt, že se udržel tak dlouho na výsluní divácké pozornosti, je však právě tak nepopiratelný. Obhajobu nelze přecenit, konstataci zřejmých nedostatků naopak absolutizovat. V kategorii dočasného NIKDO patřil k dobově hodnotnější částu toho lehčího žánru. Odpověď na otázku, zda to znamená mnoho či málo, přenechávám těm, kteří byli jeho věrnými diváky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama