Reklama

Reklama

Lékařské záhady

(seriál)
  • USA Medical Investigation (více)
USA, (2004–2005), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Jason Horwitch

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Neal McDonough, Kelli Williams, Christopher Gorham, Anna Belknap, Troy Winbush, Jose Pablo Cantillo, Christina Chang, Anthony Ruivivar, Lydia Blanco (více)
(další profese)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Špičkoví lékaři z NIH v čele s neúnavným vizionářem Stephenem Connorem v boji s infekcemi, otravami a spol., na které jsou ostatní lékaři krátcí. K dispozici mají to, o čem se obyčejným lékařům ani nezdá: vrtulníky, letadla a mozky, které vyřeší každý případ. Hlavně má ale tým specialistů na zřeteli jediné: důležitost záchrany lidského života. Proto jsou vždy připraveni zasáhnout v kteréholi části USA. (xylofonka)

(více)

Recenze uživatele Fiftis k tomuto seriálu (1)

Lékařské záhady (2004) 

Veľmi kvalitný (nielen) lekársky seriál, ktorí sa môže rovnať kvalite známych vyšetrovacích seriálov CSI. Veľmi dobre som sa bavil pri sledovaní každej epizódy. Hlavnou postavou seriálu je výborný herec Neal McDonough, známejší skôr z vojenských filmov a seriálov. Muži si prídu na svoje pri pohľade na sexi Annu Belknap, ktorá sa často (alebo vždy) promenáduje v tesnej sukničke. Prípady rôznych chorôb a zranení sú ešte lepšie než v nejakom trápnom doktorovi Houseovi a rozhodne sa tu nedá jednať o nejaké vykrádačky iných seriálov, ako spomínajú mnohí tu prítomní diskutujúci. Ak už niekto prišiel s nejakým lekárskym seriálom, to ešte neznamená, že teraz nesmie vzniknúť iný. Rozhodne odporúčam, navyše až toľko častí to nemá. ()

Reklama

Reklama