Reklama

Reklama

Gintama

(seriál)
TV spot
Japonsko, (2006–2021), 148 h 28 min (Minutáž: 24–26 min)

Předloha:

Hideaki Sorači (komiks)

Hudba:

Audio Highs

Hrají:

Tomokazu Sugita, Daisuke Sakaguči, Rie Kugimija, Kazuja Nakai, Ken'iči Suzumura, Susumu Čiba, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Ajako Kawasumi, Bin Šimada (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(371)

Obsahy(1)

Samuraji už nie sú to čo bývali. Najmä potom, čo na našu planétu a hlavne do Japonska prišli mimozemšťania amanto a zakázali nosenie mečov. Jeden „odvážny samuraj“ však stále svoj meč nosí, je to Sakata Gintoki. Jeho spoločnosť tvoria Shimura Shinpachi a mimozemšťanka s ľudskou tvárou Kagura. Spolu tvoria skupinu, ktorá chce zarobiť peniaze. (Hees)

(více)

Videa (7)

TV spot

Recenze (19)

massdonfel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to tohoto anime nechtělo, ale nakonec jsem si ho stáhl a začal se dívat. Hned po prvních dílech je vám jasné o co se tady jedná.Doporučuji 1-2 díly vynechat a začít 3. Neboť ten 1-2 jsou "realně" někde v půlce animáku. 3 díl vás začne pomalu uvádět do příběhu.. Anime je nabito vším co snad jde. Nezkutečný flákač Sakata Gintoki a jeho 2 kumpání vás mnohokrát pobaví tak, že se nedokážete přestát smát a to není všechno anime má X dalších geniálních postav, každou s naprosto nezapomenutelnou povahou. Anime, které paroduje jiné anime a hollywoodské trháky tak, že vám někdy chvílí trvá to poberat. Je opravdu něco! Ačkoliv anime často staví na opakujících se hláškách některých postav a i když víte, že to řekne tak se prostě v tom kontextu nemůžete prostě nesmát. Nevýhoda tohoto anime je velké množství dílů, které určitě dost lidí odradí. Bohužel asi 15% dílů nemá takovou kvalitu jak ostatní. Na druhou stranu jsou tady díly, většinou se jedná o navazující díly s hlubokým příběhem, které jsou naprostým skvostem. Oblíbené postavy: Kondo, Kagura a Zura - vlastně Katsura! 80% ()

D.Snake 

všechny recenze uživatele

Tak todle můžu. Skvělé postavy a neustupující humor, který si drží kvalitu až do konce, či snad dokonce jde vzestupně. Nejdůležitější je překousnout prvních pár dílů, které jsou asi největší slabinou Gintamy. Taky mi přijde smutné, že komediální anime je momentálně asi nejlepší shonen, protože ten zlomek vážných epizod prostě hravě strčí do kapsy všechny své konkurenty. 9.5/10 ()

Reklama

Hees

všechny recenze uživatele

Obsah: Samurajovia už nie sú to čo bývali. Potom čo na našu planétu a hlavne do Japonska prišli mimozemšťania Amanto a zakázali nosenie mečov. Jeden odvážny samuraj v úvodzovkách, ale stále svoj meč nosí je to Sakata Gintoki. Jeho spoločnosť tvoria Shimura Shinpachi a mimozemštanka s ľudskou tvárou Kagura. Spolu tvoria skupinu, ktorá chce zarobiť nejaké peniaze. Obľúbená a pekne úchylná postava : Ayame Sarutobi. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No už chápů proč Gintama obsazuje vrchní žebříčky v anime databazích. Na zkoušku jsem si pustil pár prvních dílu a hned mě to chytlo a nakonec jsem dal všech 201 epizod prakticky v kuse a hned najel na Gintama'. Anime je mix žánrů a skoro každý díl je v jiném stylu. Některé jsou scifi řežby, jindy zase romance nebo komedie. Anime paroduje spoustu jiných anime (Naruto, Bleach, Dragon Ball,...), filmů (Alien, Star Wars, Bambi,...), herců (Jackie Chan, M. Douglas,...), knih i samo sebe. Občas se našla epizoda, která mě moc nebavila, ale pak byla nějaká komediální epizoda u které jsem se nedokázal přestát smát a nezábavná epizoda byla zapomenuta. Za mě 90%. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto úžasná parodie snad na všechny anime co jsem viděl. Dobře. Ne na všechny, ale na podstatnou část. Hlavní hrdina Gintoki - samuraj, který je velice chrabrý, odvážný, chytrý, má rád ženy, se všemi si velice rozumí a platí poctivě nájem. To sotva ^_^. Pravej opak. Takového samuraje jste ještě neviděli. Ve společnosti mimozemské dívky Kagury se sloní sílou a inteligencí plyšového medvídka a Shinpachiho, Gintokiho žáka se pouštějí do všech možných dobrodružství. Nic zde nejde brát vážně. I člověk, který je championem ve hře "nesmíš se zasmát" by při sledování toho brilantu poprskal přísedícího. Všechny postavy jsou jedinečné. Unikátní. Něčím charakteristické. Nedají se popsat. Musíte je vidět. Toto anime doporučuji naprosto každému. Ale je zde jeden problém. Jestliže nemáte nakoukaných aspoň 50 sérií, nepochopíte 40% řečených vtipů. :) Např: Gintoki jde do kina na film: My Neighbor Pedoro (Pedoro je tlusťoch ve slipech a policejní čepici co si pořád stěžuje, jak za ním chodí děcka prosit o pomoc.) Ten koho to netrklo.... No vidíte :) ()

Galerie (294)

Reklama

Reklama