Reklama

Reklama

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

  • USA Batman v Superman: Dawn of Justice (více)
Trailer 1
USA, 2016, 151 min (Special Edition: 183 min)

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks), Bob Kane (komiks) (více)

Kamera:

Larry Fong

Hrají:

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Kevin Costner, Scoot McNairy (více)
(další profese)

V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Vážení uživatelé, jako od křesťana přijměte srdečné přání pokorně prožitých velikonočních svátků a dostatek radosti ve vašich srdcích.
Voňavý mazanec k snídani.
(Tomáš mu odpověděl: "Můj Pán a můj Bůh." Ježíš mu řekl: "Že jsi mě viděl, věříš. Blahoslavení, kteří neviděli, a uvěřili.")

na příspěvěk reagoval Saraph, Wallis3, Yoshitsune

Saraph

Saraph (hodnocení, recenze)

Ty vole jestli to ještě jednou skočí na 69%, tak jděte do prdele. :D

Stanelo

Stanelo (hodnocení, recenze)

Já to viděl a mě se to dost líbilo. Nejlepší je to vidět a pak si udělat vlastní názor.

Uživatel fanik15 smazal svůj příspěvek.

Stanelo

Stanelo (hodnocení, recenze)

Že by ho vzkřísil, aby si z něj udělal vojáka, protože v tý části z budoucnosti bojoval Superman po boku Darkseidových vojáků.

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

fanik15

A už jsi to viděl? Tvůj profil napovídá že nee. Já osobně to neodsuzuju, jen přemýšlíme, jestli za to vyhodit prachy do kina...

na příspěvěk reagoval fanik15

fanik15

fanik15 (hodnocení, recenze)

Ištván87

U zelený míle mi ani nebylo smutno. Tady se mi hodně líbilo spíš to zpomalovaný vystřelování děl. Navozovalo to takouvou správnou atmosféru.

 

Wallis3: Tohle u tvůrců nemám rád když už něco natočím tak budu trvat, že je to super a ne, že otočím o 180 stupnů ne?

na příspěvěk reagoval Wallis3

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

to s tou hlínou to nevim, ale pochybuji že tam už bude pracovat, už na plno bude fungovat jako Superman a jen na farmě občas co by Clark 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Třeba.. Ale proč se zvedla ta hlína? A teď ještě.. Myslíte, že v JL bude ještě pracovat pro Daily planet? Protože to už by bylo sakra nápadný, že Superman i Clark umřeli ve stejný den a pak vstali z mrtvých ve stejnou chvíli.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, MEGAJOHN, MEGAJOHN

FanKalEl

FanKalEl (hodnocení, recenze)

Tak ono ako ho Batman zavinul do jeho plášťu a podal im ho a potom ten celý pohreb..bolo to fakt epic, ale akonáhle som uvidel to stým prachom - tie stúpajúce častice - musí do toho zapadať nejak Flash :D

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Když jsem v den premiéry vlezl na ČSFD, mělo to pod 70%. Hodně mě to zklamalo, na film jsem se fakt těšil, čekal jsem palbu aspoň přes těch 80%. Tohle mě odradilo jít na to do kina,vtohle a další hodnocení (kdesi se to vyšplhalo na ubohých 40% s hodnocením NUDA) dokonce i článek s rozhovorem s Afektovaným Benem, kde ten samotný se na to netvářil a sám údajně není nadšený z okolností okolo filmu... No...tak vám nevím...

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

já vim, ale bylo to takový děsivý ho tam vidět..... vycucaného a mrtvého, ale já si myslím že se uzdraví tak nějak sám, jen to potřebuje slunce, takže někdo (Batnam) vykope

na příspěvěk reagoval dragon94

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Hanyou

Nejde o to, jak to dopadne. Jde o to, jak je to natočeno. A tady se jim to povedlo udělat hezky dojemně. Já nevím, ale spousta lidí brečí na konci Zelené míle (nebo jiných filmů), ačkoliv už to několikrát viděli a vědí, jak to dopadne.

na příspěvěk reagoval fanik15, Hanyou

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Hanyou

To, že je jasné, že ho nějak vrátí neznamená, že jeho smrt nebyla smutná. Kord, když to bylo celkem dost nečekané. Pořád jsem doufal, že to nějak přežil a najednou ten pohřeb a všechno. Smutné to rozhodně bylo.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ištván87

Přesně na tyhle scény jsem narážel.. Nebo jak pořád seděl a poslouchal jak ho po každé záchraně ve zprávách vždycky odsoudili.

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama