Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Master19 k tomuto seriálu (9)

Rapl (2016) 

Tak tohle je asi první Česká kriminálka, na kterou se zcela cíleně dívám a už s ní tak nějak v pondělí počítám. Podle mě je to nejen výborně napsanou postavou Kuneše, ale i jeho dokonalým ztvárněním Hynkem Čermákem. Kolem se pohybují další skvělé a rozhodně ne černobílé figurky. Vůbec mě nevadí, že je dopředu známý vrah, vždyť často je podstatná motivace a osudy těch "zločinců" a jejich rodin... Ve druhé polovině dílů se navíc stále více rozjíždí rovina tak nepříjemná, jako Kunešův pohled. Nelíbil se mi tem přeslazený konec, ale co, zasloužil si to. ()

Nástřel (2016) (S01E01) 

Hynek Čermák je takový český Bruce Willis. ()

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

Dobrý příběh s výborným Oldřichem Vlachem. ()

Oheň (2016) (S01E06) 

Podivný díl, ale "pobavil" mě. ()

Krvavý revír (2016) (S01E07) 

Raplovy hlášky jsou v tomto dílu výborné, když k tomu přidám docela dobrou atmosféru a zlínskou hereckou stopu, musím hodnotit více než kladně. Vůbec mi nevadí, když znám vraha dopředu... ()

Amok (2016) (S01E09) 

Že to takhle jednoduché nebude neprohlásil Kuneš, ale byl to Pyško... Další výborně vystavěný díl opírající se i do nešvaru ilegálního vývozu odpadu z Německa. ()

Tichá voda (2016) (S01E11) 

Cynický patolog tentokrát hláškuje víc než rapl, přesto povedený díl. Jak často se v nových seriálech objevuje full-frontal nahota? ()

Zdař Bůh! (2016) (S01E12) 

Tak tohle máme vyřešené. Výlet do Německá highlight dílu, miňa zavůt Kuneš... ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Až do doby, kdy vezmou Kuneš s Rohanem věci do svých rukou to bylo vynikající završení. Poté parodie, která se sesypala jako ta narovnaná polena... Happyend opravdu jak z pohádky. Škoda. ()

Reklama

Reklama