Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"A pak je tu můj třetí host. No mladší.. mladší o několik generací.. Petr Vojnar" :D Už by mohl vymyslet jiný úvod a dokonce i jiný konec.. "Ty kecy o synagoze umím nazpaměť" :D U mě má sice jen 2* ale i přes to se řadí mezi oblíbené, už jen kvůli soutěžícím... Ale moderátor by se mohl vyměnit. Jeho vtipy, která já řeknu za 10 sekund a normální člověk za 30 sekund on vypráví minutu a půl. Kolikrát je mi za něj i trapně, jak není vtipný.. :( ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Výběr tázaných byl po většinou vskutku velkolepý :D Takovou sebranku by mohla kolikrát závidět i Výměna manželek... Největším neduhem pořadu je jeho počet dílů, a díky tomu se již opakující vtipy. Pro starší generace ale určitě velmi pohodový pořad s mnoha jejich oblíbenci. I já jsem po mnoho let rád sledovat silvestrovský speciál, který se pravidelně reprízovat v noci na Nový rok. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zpočátku neotřelý a celkem zábavný pořad, kdy se dařilo natahat do studia relativně vtipné hosty a z tázaných na ulici často vypadávaly humorné odpovědi. "Kdo osvobodil Prahu na konci II. světové války?" Snaživě odpovídá cca 19-letá blondýna: "1914 až 1918... nó, 1918 tu vznikla ta... ČSSR... Tomáš.. Gerik..... Masaryk???" Pozoruhodné znalosti předvádí někteří občané České republiky! Nejlepší odpovědi obvykle vypadávaly z našich pracovitých, poctivých, slušných, vzdělaných, perspektivních a mírumilovných indoevropských spoluobyvatel, leč z nějakého "záhadného" důvodu se jich postupně moderátoři přestali ptát. Úpadek zasáhl také Krampolovy hosty, o moderátorovi samotném ani nemluvě, nejen ty dotazované nebožáky. Dnes se krampolovinám vyhýbám, dřív mě to však dokázalo rozesmát; člověku tak příjemně povyrostlo ego, když viděl, že jsou na světě i větší idioti, než je on sám:-). 50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V podstate u mňa platí to, čo u Aj múdry schybí, je to český ekvivalent toho nášho skoro totožného programu, no pripadal mi menej smiešny a menej originálny od nášho, navyše dnes už je ďalší slovenský ekvivalent, ktorý vysiela štátna slovenská televízia, lenže to už je priam suterén, ktorý sa nevyvaroval chýb, ba priam presadol na ešte rýchlejší výťah dole. Môj názor k tomuto som dosť jasne vyjadril v prvej vete a nemienim to už viac komentovať, možno len toľko, že Krampol mi z toho zábavu tiež neurobil. ()

TomStall

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dílu s J a P Paroubkovými: tohle je kultovní dílo! Upocený Jirka Krampol, který v průběhu svých výstupů utrpěl pravděpodobně několik mozkových příhod, Jirka Paroubek zabírající na každou nahozenou udičku pětiminutovým nikam nevedoucím monologem a Petra Paroubková, slepičící a láskyplně osahávající svého prince na bílém koni. Jako by to nestačilo, nyní již jen jako vložka shluk lidí povybíraný po odvykacích či psychiatrických léčebnách, snažících se odpovídat na debilní otázky.. Místy mi bylo senilního Krampola i líto, ale většinou jsem chytal spíše hysterické záchvaty smíchu, cože si to vůbec televize lajzne pustit do éteru. Tohle netrumfne ani sedlák, který bude hledat ženu! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)

Reklama

Reklama