Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

TomStall

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dílu s J a P Paroubkovými: tohle je kultovní dílo! Upocený Jirka Krampol, který v průběhu svých výstupů utrpěl pravděpodobně několik mozkových příhod, Jirka Paroubek zabírající na každou nahozenou udičku pětiminutovým nikam nevedoucím monologem a Petra Paroubková, slepičící a láskyplně osahávající svého prince na bílém koni. Jako by to nestačilo, nyní již jen jako vložka shluk lidí povybíraný po odvykacích či psychiatrických léčebnách, snažících se odpovídat na debilní otázky.. Místy mi bylo senilního Krampola i líto, ale většinou jsem chytal spíše hysterické záchvaty smíchu, cože si to vůbec televize lajzne pustit do éteru. Tohle netrumfne ani sedlák, který bude hledat ženu! ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Krampola jsem neměl nikdy rád, ani jeho pořady. Nad stupiditou některých odpovědí lidí na jeho otázky zůstával rozum stát. Kdybych nevěděl, radši řeknu nevím, než abych řekl totální hovadinu. Spíš to všechno bylo účelové, jinak by přeci nebyla zábava. Bylo to taky jediné, čemu se dalo pořádně zasmát. Historky hostů totiž nic moc. 10% ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Možnost jak se podívat do studnice vědění českého národa????NE...Spíše příležitost k tomu kulit u telky oči jako pitomec a nechápavě křičet jak je možné,že někdo neví,že Anglie je součást Velké Británie, nebo co je to v polštině szukaj(*ukaj)...Jen se u toho rozčiluji. Dříve lidé alespoň něco věděli a sám moderátor Krampol býval vtipnější a stále se neopakoval a nezadrhával jako blázen..Jenže teď už je na něm podepsaný ten věk,který má a nový moderátor je NESKUTEČNĚ NEMOŽNÝ!!!...Nezlobte se ale více než 2/5 si to prostě nezaslouží.. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Titulek pořadu vskutku mluví pravdu. Již jenom množství účastníků a návštěvníků ukazují, že jim chybí mnohé dovednosti a informace. Ještě, že pan Krampol dynamicky a diplomaticky stanovil zákon a pravidlo, že soutěžící nemusí odpovídat. Příjemné posezení po odpoledni. Jen tak dál, pan Krampol se u mě tím stal hvězda...a pak ji ještě zvýšil, když začal cvičit. Je to kabina a mašina ten náš Krampolík... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý..No podívejme se, co se tady také nenajde..! Prima má Krampola a ČT Krause vyberte si? Určitě oba rozdílní jak co se týká stylu svého humoru, tak co se týče scénářů svých pořadů. Svého času někdy v začátcích to bejval jeden z našich nejzábavnějších humorně soutěžních komerčních pořadů, čím déle se ale vysílá, tím více si myslím že ztrácí ze svého původního lesku a vtipu jako takovém, no samozřejmě že v první řadě záleží vždy na výběru hosta, ale to už také není tak zcela pravda. Za začátku, nevím jak dlouho se sice už tento pořad vysílá ale bude to řádově určitě už několik let, to ještě šlo, když si vzpomenu na některé naše velikány humoru jako byli Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Jiří Wimmer a všechny ti kteří zemřeli řádově před 5-10 lety a hlavně ty kteří nám měli vždy co nabídnout jednak ze svého bohatého osobního života tak i z toho filmového, tak je mi dnes do pláče. Samozřejmě že vzpomínali i na své kolegy i na daleko starší herecké legendy (učitelé, parťáky atd.), se kterými měli tu čest se potkat, hrát či stát na jednom prkně. Dnes upřímně řečeno až na pár světlých vyjímek se z toho stává doslova rodinný podnik televize Prima, ze senilním, stále se opakujícím co se týká svých vtipů, a často i přehrávajícím, do nedávna bohužel i inteligentním (co se týká zábavy) moderátorem Krampolem (který u mě navíc už odpadl, sdělením že se neobejde bez časopisu Aha !), navíc z druhořadými seriálovými hvězdičkami (hlavně z produkce TV Primy) či osobnostmi které člověk ani nezná (hlavně že jsou celebrity). Tak hluboko bohužel klesl původní šmrnc tohoto pořadu. Ale zas tento pořad až tak úplně nezatracuji. Jsou i horší. Má sice slabší chvilky ale stále hodně lidí i pobaví, s tím že vtipy jednotlivých dílů, se mezi lidmi stávají čím dál více oblíbené, některé už doslova i zlidověli, a to je přeci to hlavní o co tady jde ne? ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)

Reklama

Reklama