Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý? To se ale sakra slabý název! Já neustále žasnu, co jsou lidi schopni dát dohromady za super odpovědi. Přejmenovala bych to na "Všichni jsou snad úplně blbí". Ale takový název by seděl určitě více pořadům. Já jen pevně doufám, že si tým tohoto pořadu na ulici vybírá "spešl ksichty", od kterých se podobně přiblblé a neuvěřitelné odpovědi čekají, protože kdyby tohle měla být realita, chci se stát mořskou pannou a odplavat daleko, daleko. ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

jako že hrůza,co u nás žije za inteligenty?.....vybírat hlavně nejapné odpovědi od lidí pochytaných na ulici mi nepřijde zrovna japné,i když pravda,někdy jsem hlavou nad odpověďma kroutila taky,nebo se musela smát - ač to k smíchu vlastně nebylo....ale sama bych chycená být nechtěla,tréma je ochromující činitel,bůhví,co bych blekotala já :-) ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý..No podívejme se, co se tady také nenajde..! Prima má Krampola a ČT Krause vyberte si? Určitě oba rozdílní jak co se týká stylu svého humoru, tak co se týče scénářů svých pořadů. Svého času někdy v začátcích to bejval jeden z našich nejzábavnějších humorně soutěžních komerčních pořadů, čím déle se ale vysílá, tím více si myslím že ztrácí ze svého původního lesku a vtipu jako takovém, no samozřejmě že v první řadě záleží vždy na výběru hosta, ale to už také není tak zcela pravda. Za začátku, nevím jak dlouho se sice už tento pořad vysílá ale bude to řádově určitě už několik let, to ještě šlo, když si vzpomenu na některé naše velikány humoru jako byli Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Jiří Wimmer a všechny ti kteří zemřeli řádově před 5-10 lety a hlavně ty kteří nám měli vždy co nabídnout jednak ze svého bohatého osobního života tak i z toho filmového, tak je mi dnes do pláče. Samozřejmě že vzpomínali i na své kolegy i na daleko starší herecké legendy (učitelé, parťáky atd.), se kterými měli tu čest se potkat, hrát či stát na jednom prkně. Dnes upřímně řečeno až na pár světlých vyjímek se z toho stává doslova rodinný podnik televize Prima, ze senilním, stále se opakujícím co se týká svých vtipů, a často i přehrávajícím, do nedávna bohužel i inteligentním (co se týká zábavy) moderátorem Krampolem (který u mě navíc už odpadl, sdělením že se neobejde bez časopisu Aha !), navíc z druhořadými seriálovými hvězdičkami (hlavně z produkce TV Primy) či osobnostmi které člověk ani nezná (hlavně že jsou celebrity). Tak hluboko bohužel klesl původní šmrnc tohoto pořadu. Ale zas tento pořad až tak úplně nezatracuji. Jsou i horší. Má sice slabší chvilky ale stále hodně lidí i pobaví, s tím že vtipy jednotlivých dílů, se mezi lidmi stávají čím dál více oblíbené, některé už doslova i zlidověli, a to je přeci to hlavní o co tady jde ne? ()

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Musím konštatovať, že toto je veľmi zlý odvar podobnej relácie, ktorá sa vysiela(la) na Slovensku. V tejto relácii (Nikdo není dokonalý) akosi nepochopili, že základom úspechu tejto relácie sú "odveci" odpovede rôznych indivíduí, ktoré sa dajú stretnúť v uliciach. Keď ešte bežala na Slovensku podobná relácia (Aj múdry schybí), tak som často počúval reakcie "akí sú ti Slováci blbí", ale stačilo sa lepšie pozrieť čo to za "Slovákov" bolo a hneď bolo jasné aké odpovede asi budú nasledovať. A práve polodementné odpovede týchto indivíduí boli základom úspechu tejto relácie. V relácii Nikdo není dokonalý musia pochopiť, že ak z 10 odpovedí je 8 správnych, tak veľa smiechu tam asi nebude. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

Kdysi možná zábavná šou s nápadem ukázat, jací jsou ti lidé blbci. Dneska se z toho stala pouze donekonečna opakující se fraška s nezajímavými hosty, podřadnou cenou pro vítěze a ztěží živou ztělesněnou senilitou v podobě Krampola, který podle mě na tom křesle neřítomně sedí i po skončení dílu a zatažení opon. Sedí, čumí a občas plácne ožralým hlasem výkřik do tmy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama