Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 2
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Uživatel tomas.malo smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

tomas.malo

možná kdyby se Warneři spikly proti DCEU, roznášeli drby, dávali chlor do vody, flor do jídla a anthrax do marvel plakátů tak by i oni měli špatné výsledky...uděláme DC propagandu proti Marvelu a pomáhej bůj tomu kdo si jen dovolí mít nějakou výhradu proti filmu DC.....vlastně DCEU

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

woodsman , Ratemus

Marvel je proti DCEU, DCEU je proti DCEU, fanúšikovia oboch táborov sú proti DCEU, novinári a kritici sú proti DCEU, dokona ešte aj personál v kine predávajúci popcorn je proti DCEU.

Ale vážne teraz, prečo Marvel nemá problém s obsadzovaním hercov, problém so scénaristami alebo režisérmi? Prečo ich filmy nemajú problém s tržbami? Keď dve najväčšie a najznámejšie DC postavy Superman a Batman, nedokážu v spolu v jednom filme dostať film do nadpriemerných čiernych čísiel, tak niekde bude chyba. A chyba určite nie je v celosvetovom sprisahaní proti DCEU.

na příspěvěk reagoval Ratemus, woodsman

 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Víš o tom, že si strašně trapný čurák?? tím, čím tu postuješ?? Co ti jako vyřešíš, když sem bude cpát jeho fotku?? Možná jen to, že ze sebe budeš dělat ohromného čuráku a ukážeš nám tím svůj krásný charakter. Vy Slováci máte tohle společné, co??

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

woodsman

jj spiknutí na každém rohu....Marveláci mají tajnou společnost kde se nesnaží o nic jiného než poškodit DC, nevim no, možná ty hodně čteš konspirační teorie a věříš všemu.....a co má DCEU a MCU společného s Marvelem a DC? lidi co mají rádi DC mají většinou výhrady k DCEU

na příspěvěk reagoval woodsman, tomas.malo

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Ratemus

neviem co si za komiksoveho fanusika ale po kazdom comiccone sa vseobecne na internete v diskusiách riesi kdo bol lepsi . a kdo chce poskodit DC :D no mozes hadat 

na příspěvěk reagoval Ratemus, tomas.malo

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

woodsman

preto píšem "makes no sense" , ale to by si musel najprv rozmýšlat pri čítaní a predtým ako niečo napíšeš.
a okrem toho , u DC je pri tých problémoch možné všetko.

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

RKBoy

ovecka never vsetkomu na internete odchod bena je len fake aby poskodili DC boja sa ze znova DC ovladne comiccon ako aj posledne roky 

na příspěvěk reagoval RKBoy, Ratemus

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

toto DCEU je jeden velký bordel, tak strašne sa snažia vyrovnat MCU až to kazia..jediny naozaj dobrý film zatial MoS aj to preto lebo v tom mal prsty Nolan.
načo obsadzovali Afflecka ked ho za 4 roky po 2. filmoch odstrelia lebo je príliš starý? makes no sense.

na příspěvěk reagoval woodsman

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama