Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 7
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ištván87

Lois v Donnerově filmu mělo být 19? To jako vážně? :D Margotce bylo 30 a vypadala hůř než Amy Adams ve 40. A jinak Supermanovi je v MoS 33 a Lois by měla být asi o něco starší, ale kolik přesně tam nikde není řečeno no.

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

Starší byl hlavně proto že chtěl snyder adaptovat kostru Návratu Temného rytíře. Batmana co má zkušenosti a chtěl ob rok přinést snad jednu ligu, čili Batman by nebyl v dceu přes deset let jako např RDJ nebo Evans v mcu... Pořád taky věřím tomu že Flashpoint měl vše restartovat a použít nové mladší herce

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

theodora.b

Tak ona Lois má být asi mladší než její představitelka. Amy Adams vypadá pořád výbornè. Predpokládám, že jí má být tak kolem třicítky. Když mohlo být Lois v Donnerově filmu cca 19, tak proč by téhle nemohlo být třicet? Jinak udělat staršího Batmana není problém. Zatím to byl skoro v každém filmu maximálně třicetiletý chlapík, tak jedna starší verze je v pohodě.

na příspěvěk reagoval Ratemus, higuain

dadaft

dadaft (hodnocení, recenze)

Po pseudointelektuální bažině, do které Batmana zatáhl Christopher Nolan a málem ho v ní i utopil, je Snyderův přístup čirá krása a osvěžující pohodka. Už Úsvit Ligy je parádní a samotná Liga čistá pěti hvězda. Žádná dětinská ideologie horší než ve Star Wars, žádné symboly ubohé až na půdu. Batman je stárnoucí chlápek, který dělá co může, a celý film je skutečně komiksová, perfektně nasnímaná akční jízda. Bravo Zacku. Druhá projekce byla úplně nejlepší, ale i na počtvrté to pořád fungovalo...

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Rumlow na začátku před Kapitánem zmínil Buckyho, díky čemuž se Kápo úplně zaseknul a Rumlow se díky tomu odpálil. Později to Kapitán ve filmu okomentoval. Něco ve smyslu: "Slyšel jsem jméno Bucky a úplně jsem zdřevěněl". Něco takovýho. Možná měl Bruce říct Dianě něco podobnýho. Hned by to mělo vyšší hodnocení. 😁

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Pokud z tohohle filmu nevymažou Flashe a toho a otravnýho kyborgčernouška, bude to furt bída.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

higuain

Já teď občas koukám na reakce na filmy od Natalie Gold. Je to milá holka a tak, ale pořad se s manželkou podivujeme tomu, jak strašně je jednoduchá. Včera jsme si pouštěli její reakce na Avengers. A moje žena, která není v problematice BvS nijak kovaná - je jí to spíš jedno, tak včera dost nečekaně prohlásila, že právě kvůli takovým lidem ve filmech všechno zdlouhavě vysvětlují, místo aby to ukázali obrazem. Úplně jsem si vzpomněl na BvS, resp. na scénu s Marthou a na to, kolik lidí si upřímně myslí, že se skamarádili (už to je zavádějící, nazývat spolupráci kamarádstvím) kvůli tomu, že jejich matky mají stejné jméno. Kdyby to udělali jako v Občanské válce, tj. že by to Bruce ještě někomu vysvětlil, tak má ten film o dost míň haterů.

na příspěvěk reagoval Ratemus

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

No třeba Martha je v tom videu klasicky zesměšnována způsobem "oni se usmířili, protože jejich matky měly stejný jména, hahaha", jak kdyby za ty 4 roky už nebyla myšlenka tý scény milionkrát vysvětlena. Já třeba chápu, že některým se ten twist nelíbí, i podle mě měl být proveden lepším způsobem, ale pokud si z toho někdo odnese jen to, že jejich matky měly stejný jména, udělá na to video a tisíce lidí tomu tleská, tak to je docela komický.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

Já teda neviděl a vůbec nepochybuji co říkáš. Jen vím že často narážím prostě na fakt že komu se nelíbí Martha, tak je hlupák co to nepochopil

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus

Ano, ale o tom tu právě mluvím, že spoustě lidem se to prostě jen nelíbilo, což je ok, ale pak narazíš na takový video, co jsem dával odkaz, kde je to co slovo, to dezinterpretace a pod tím tisíce lidí, co s tím vším souhlasí.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

Já bych rozhodně nepoužíval slovo pochopit ve spojení že komu se to nelíbilo tak to prostě nepochopil, protože lidi kterým se to líbí to přeci zákonitě pochopili... nelíbí se ti Civil War? Nepochopil jsi to..už samo o sobě to zní stupidne

na příspěvěk reagoval higuain

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ištván87

Jo no, to bylo keců, že to bude doděláno ve Snyderově stylu, a pak jediný, co tam ze Snydera zůstalo, byla sem tam nějaká zpomalovačka. To je aspoň vidět, jak povrchní pohled na jeho tvorbu řada lidí má.

 

Teď je třeba na youtube docela populární tohle nový video, který "kritizuje" BvS (resp. ono se ho spíš snaží dost dětinským způsobem zesměšňovat, než že by šlo o nějakou seriózní kritiku) a tisíce lidí v komentářích tam píšou, jak "konečně někdo řekl pravdu" atd., tak jsem se na to video taky podíval a přišlo mi až směšný, jak téměř každý slovo, co ten týpek v tom 40 minut dlouhým videu řekne, je čistá dezinterpretace (jen nevím, jestli ne/uvědomělá). A pak se člověk diví, že někteří fanoušci Snydera a BvS neustále naráží na to, že lidi ten film nepochopili. On ten film není nějak extra složitej, ale když se podívám třeba na tohle video a spoustu lidí, co se s ním ztotožňuje, tak už nevím, jak jinak to nazvat. V tomhle případě to totiž není o tom, že by to prostě nebyl něčí šálek kávy, ale tady se vyloženě zesměšňují "chyby", který lze úplně snadno vysvětlit a obhájit, stačí si jen vyndat hlavu z prdele.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ištván87

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ratemus , Ištván87

Já mám pocit, že to bylo z právních důvodů, že nějaká organizace režisérů (nejsem si jistý, jak přesně se jmenuje, možná the directors guild, ale už si to moc nepamatuju) si vydobyl, aby v titulcích bylo uváděno jen jméno jednoho režiséra v těchto případech, kdy došlo ke změnám u kormidla. Nebo tak nějak jsem to tehdy v nějaké diskusi nebo článku četl, ale nemamatuju si kde, takže kdyby někdo našel zdroj, bylo by to fajn. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Ištván87

U Bohemian Rhapsody byl taky uveden jen Singer a tady tam pak přidali i Fletchera, protože ten film dokončoval. A takových případů by bylo víc. Administrátoři zkrátka spí, že Whedon film i režíroval je dávno potvrzený. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

Souhlasím, ale v jednom se pleteš, on utržil docela dost, je otázka kolik vydělal...bvs utržilo taky hodně, ale rozhodně málo vydělal..

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

No, problém se zmrzačenou pusou Henryho Cavilla by asi jen tak nezmizel. 😁 Ale nemůžu úplně souhlasit. Třeba Sebevrsžedný oddíl vydělal hodně slušný peníze a kritika zůstala. Dvojka až čtyřka Transformers - to jsiu taky kasovní trháky, ale dost blbý filmy a každej to ví.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

hele asi takhle, podle mě kudy vítr tudy plášt a hodně fanoušků jsou prodejné svině. Totiž je jasný doložitelný důkaz jednoho zdejšího uživatele, který v den premiery vyřvával do nebes jak je to úžasný a at nevěříme negativním recenzím a že to viděl v kině dvakrát a že je to super...po tržbách otočil a najednou to byla strašná sračka, Whedon to dojebal a Snyder je bůh....takže, kdyby Liga byla úspěšná ale byla by naprosto stejná jak je ted, jen by byla kasovní trhák, lidé by to milovali a Whedona vynášeli do nebes a všude by byly kecy jak dodržel odkaz Snydera a že přesně takhle to Snyder chtěl a kecy kecy v kleci...

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo, jak bývalí šéfové WB v tomhle směru uvažovali, to bohužel nevím. Faktem je, že od Snydera je v kinoverzi něco mezi půlhodinou a hodinou. To mi přijde, že obvykle stačí na druhé jméno. Asi šlo částečně o to, že před premiérou hlasitě vyřvávali do světa, že Whedon se striktně držel Snyderovy vize a že si těch změn diváci ani nevšimnou.

na příspěvěk reagoval Ratemus, higuain, higuain

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

NIKDO není a nikdy nebyl svatý. To nás (mě vyjímaje) jen posl. 1000 let deformuje ta nejprohlanější, nejpokrytyčtější a nejzkurvenější mega organizace, v dějinách lidstva. Asi tak. 

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama