Reklama

Reklama

Rapl

(seriál)
Trailer
Česko, (2016–2019), 26 h 4 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Jan Dolanský, Dana Černá, Jiří Vyorálek, Aneta Krejčíková, Stanislav Majer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Detektiv Kuneš má zase jednou problém. Zmlátí přítele své bývalé ženy a hrozí mu odchod od policie. Vysoce postavená nadřízená má pro něj ale řešení – uklidí ho na stáž do zapadlého pohraničí. Má to jen jeden háček. Jeho skutečným posláním je objasnit dva roky starou vraždu policistky Wágnerové, jejíž vyšetřování uvázlo na mrtvém bodě. Kriminalita v pohraničí je však jedna z nejvyšších v republice – pašování, výroba drog, pytláctví, prostituce, vraždy. Kuneš musí řešit jeden obtížný případ za druhým a k tomu, proč do kraje přišel, se dostává až po čase a vlastně náhodou. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (26)

Nástřel (2016) (S01E01) 

"Byl si někdy na škole v přírodě...?" Nasranej Pražák jede na západ do krušných hor za trest, teda na studijní pobyt :)) Ale to vyřešení případu bylo čisté a jasné... ()

Křížová cesta (2016) (S01E02) 

"zabiješ jednou a podruhý to jde snadno..." no Kuneš to bude mít veselý ()

Smrt na lovu (2016) (S01E03) 

"jsme parťáci, tak bychom si mohli tykat... - - - Robert - - - Kuneš" :))) hezké vyřešení vraždy a věrohodně ztvárněný hon... ()

Bludný kořen (2016) (S01E04) 

Super díl, kde je opravdu ponurná atmosféra i prostředí... Navíc se natáčelo kousek od nás... Ty naaranžovaná těla žen byla hustá i zajímavá... ()

Zatmění (2016) (S01E05) 

Super epizoda... Chudák Lupínek to málem odnesl.. :( jinak slušné skóre: 2x mrtvej pasák, šlapka a zavřenej policista... Jinak ta rozlučka se svobodou stála za to...! Chudák prasátko Luboš co skončilo na rožni... ()

Oheň (2016) (S01E06) 

1 blbá mladá kráva a tolik zničených životů... No prostě škoda mluvit. Kvalitně natočené i hezké prostředí ()

Krvavý revír (2016) (S01E07) 

"no tak přece nebudeš žrát slepice..." :))) hurá tak Lupínek měl svatbu v kostele... Slepice to chudák málem odnesla :( "je přestat chlastat..." :D ()

Agent (2016) (S01E08) 

"půlka policajtů bere úplatky a ta horší půlka bere řidičáky..." chudák Kuneš už v tom zase litá... Jinak ten vtip s Ho Či Minem byl super! Ha Thanh Špetlíková je opravdu krásná..! Chudák Gregor to má za sebou, ale takový konec si asi nezasloužil ()

Amok (2016) (S01E09) 

"Toto je bio skládka - - toto je bio noha" :))) ty vole Mácha to je, ale polda... Přišel si na celnici a: "dobrý den mi bychom chtěli něco pašovat - - jo a co pak..? - - cigára - - jó a kolik..? - - kamion - - tak to bude milion... - - a bylo to..." :))) jo devadesátky... Kdo to nezažil neuvěří už, že to u nás tak bylo... Jinak Kuneš zase nezklamal, i když jeho metody nejsou zrovna moc košér... ()

Black Jack (2016) (S01E10) 

Super epizoda s herci Ulice :))) Jinak ten námět byl fakt dobrý i jak "převést Casino a lehce vydělat peníze... Ale jak se říká vždy se něco zvrtne a nedopadne tak jak má :/ "měli bychom jí dát volnost tati..." silný závěr ()

Tichá voda (2016) (S01E11) 

"Existují začátky vztahu a jejich konce... S tím uprostřed se musíme naučit žít..." :)) Svatá pravda! Super vyřešení případu, krásně poskládané... Jinak ten konec stál za to ()

Zdař Bůh! (2016) (S01E12) 

Super epizoda plná akce, zvratů, přestřelek i hlášek... Tak hlavní padouch je mrtev, drogový gang je zničen... Tak uvidíme co bude v posledním dílu... "Přišel jste si popovídat..? - - - ne, vypovídat..." ()

Zimmer frei (2016) (S01E13) 

Konec 1série stál za to, super akce, kvalitní námět i zajímavé provedení... Hurá Rohan je volný a zpět na Policii, Kuneš má barák a dceru ... Ta oslava narozenin Rohana na konci byla milá i vidět celý tým pohromadě... ()

Exekuce (2019) (S02E01) 

Tak hurá pokračování 1 série je tu... Většina předchozích herců je tu a je přestěhování z Jáchymova do Ústí nad Labem... :)) Tak snad si udrží slušnou kvalitu ()

Operace Ofsajd (2019) (S02E02) 

Tohle nemá chybu: "Halt! Polizei..." Jinak zajímavý díl... No ještě bude veselo... ()

Echt gold (2019) (S02E03) 

Jj Ech Gold... Aneb prsten za 50korun a zaplacený 10000 korunami .... Těchto sviní je bohužel pořád moc a dají se jen ignorovat, nic jiného nepomáhá... Jinak slušný díl a zajímavý námět ()

Útulek doktora Knechta (2019) (S02E05) 

Chudák doktor ten dopadl... Jinak super díl plný akce a super děje... Tak paráda přepadení transportu objasněno... Zkorumpovaný policajt je zatčen, akorát peníze a padouši jsou pryč :/ No aspoň je prostor pro další díly ()

Sardinky (2019) (S02E06) 

Tak další zvrat v příběhu a to pašování lidí... No toto, ale je to natočené realisticky... No jak lze jednoduše zavleknout smrtelnou nemoc do Evropy... No uvidíme jak to dopadne dál... ()

Bubáci (2019) (S02E07) 

Další pokračování plné zvratů, děje, i solidního děje, který má sice pár much, ale to se dalo přežít... Chudák Lupínek ten dopadl, ale mohl to čekat, když má doma takovou kurvu.... ()

Reklama

Reklama