Reklama

Reklama

Nikdo není dokonalý

(pořad)
Talk-show / Komedie
Česko, 1998, 60 min

Scénář:

Jiří Krampol

Účinkují:

Jiří Krampol (moderátor), Petr Vojnar, Jiří Sovák, Vlastimil Brodský, Stella Zázvorková, Miroslav Horníček, Zita Kabátová, Svatopluk Beneš (více)
(další profese)

Jiří Krampol a jeho hosté z řad známých osobností v oblíbeném zábavném pořadu. Kdo z nich lépe odhadne, kolik náhodných kolemjdoucích správně odpoví na záludné otázky? Pořad Nikdo není dokonalý začala televize PRIMA vysílat na začátku roku 1998 a poslední díl viděli diváci v polovině února 2007. Celkem bylo natočeno 409 premiérových dílů, ve kterých vystoupilo téměř 500 předních českých herců, zpěváků, umělců, malířů, spisovatelů a mnoho dalších významných osobností. Jiří Krampol se jako schopný moderátor hostům vždy přizpůsobil a nechal styl humoru zcela na nich, aby jim byl co nejbližší. V roce 2010 se pořad dočkal speciální epizody. (TV Prima)

(více)

Recenze (278)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní show, kde se prezentují slavné osobnosti sedící u jednoho stolu, chrlící jednu vtipnou historku za druhou, které jsou navíc vtipné asi jako štafle. Samozřejmě, že sál plný diváků je vyprávěním ohromen. Jiří Krampol měl za svou existenci asi velice pestrý život. Se jen divím, že za tu dobu co se pořad vysílá, ho ještě vymýšlení těch blábolů neomrzelo. Když vezmu druhou stránku pořadu, kde se projevuje přesně inteligence našeho národa, tak to ani není k smíchu, ale stojí to za to se nad tím zamyslet. Kam vůbec jen spějeme? Že člověk ve 20 a více letech nedokáže správně zodpovědět na otázky, které by zvládl i žák prvního stupně základní školy, není vůbec vtipné. Spíš je to k pláči. Věřím, že kdyby v pořadu padali otázky týkající se sexu, alkoholu, drog a peněz, byly by odpovědi na jedničku z hvězdičkou. Pravda.... pořad má velice výstižný název " Nikdo není dokonalý".....No....v téhle zemi....když to vidím, tak opravdu bohužel nikdo. Protože, ti dokonalí mají rozum a raději z téhle republiky odejdou za lepším životem. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V podstate u mňa platí to, čo u Aj múdry schybí, je to český ekvivalent toho nášho skoro totožného programu, no pripadal mi menej smiešny a menej originálny od nášho, navyše dnes už je ďalší slovenský ekvivalent, ktorý vysiela štátna slovenská televízia, lenže to už je priam suterén, ktorý sa nevyvaroval chýb, ba priam presadol na ešte rýchlejší výťah dole. Môj názor k tomuto som dosť jasne vyjadril v prvej vete a nemienim to už viac komentovať, možno len toľko, že Krampol mi z toho zábavu tiež neurobil. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Dokonalý není opravdu nikdo, dokonalá není ani tato soutěžní talk-show a už vůbec ne lidé, které pořadatelé odchytávají na ulici, naopak člověk se leckdy může pobavit nad jejich blbostí... To však není ten důvod, proč mi Nikdo není dokonalý není proti srsti a proč dávám nadprůměrné hodnocení, nemůžu si pomoct, ale mě Jiří Krampol dokázal vcelku slušně pobavit, ať už svými vtipy, historkami, nebo jen prostými rozhovory s hosty. Samozřejmě ne vždy to bylo dostatečně svižné a samotná soutěžní část za moc nestojí, ale jako pořad k odpočinku u TV? Proč ne... 6/10 ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Z nouze ffftip a celebřitní ráj. A poměrně manipulativní náhled na hloupost tuzemského stáda - ano, i já jsem se občas i zasmál... Krampol pak tradičně ryzí karambol... - - - - - (Nahlédnuto za ty roky občasně náhodně, hodnocení 13.5.2011 po dílu s krásným čutálistou a chytrou manekýnou 4261., komentář zde tývole odzívnutý jako stodvaapadesátý - 13.5.2011) ()

AxelWers odpad!

všechny recenze uživatele

Musím konštatovať, že toto je veľmi zlý odvar podobnej relácie, ktorá sa vysiela(la) na Slovensku. V tejto relácii (Nikdo není dokonalý) akosi nepochopili, že základom úspechu tejto relácie sú "odveci" odpovede rôznych indivíduí, ktoré sa dajú stretnúť v uliciach. Keď ešte bežala na Slovensku podobná relácia (Aj múdry schybí), tak som často počúval reakcie "akí sú ti Slováci blbí", ale stačilo sa lepšie pozrieť čo to za "Slovákov" bolo a hneď bolo jasné aké odpovede asi budú nasledovať. A práve polodementné odpovede týchto indivíduí boli základom úspechu tejto relácie. V relácii Nikdo není dokonalý musia pochopiť, že ak z 10 odpovedí je 8 správnych, tak veľa smiechu tam asi nebude. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Pilotní díl byl natočen s Josefem Lauferem, ale Laufer se v té roli necítil a řekl Jiřímu Krampolovi, že je to pořad spíše pro něj. Produkce Krampola obsadila a pořad měl obrovský úspěch. (sator)
  • V díle, kde byly hosty Ivan Vodochodský a Josef Vojtek, Jiří Krampol zapoměl, že má natáčet a byl vyzvednut přímo z restauračního zařízení, lehce jazykově indisponován. Z valné části proto pořad odmoderovali oba z výše jmenovaných hostů. (Fenk)
  • Pořad se na obrazovkách na stanici Prima objevoval od začátku roku 1998 do února 2007. Definitivně pak skončil 13. 8. 2013. (chleba24)

Reklama

Reklama