Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 7
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1 049)

Korra 

všechny recenze uživatele

Sebranku superhrdinů táhne kupodivu Superman. Batman je nijaký, Wonder Woman je sice krásná, ale taková Xena byla jinší liga. Mladíček Flash je občas vtipný, ale nezajímavý, a vodní muž má opravdu moc pěkný hrudník, ale to je tak všechno. Je to smutné, protože tohle je film s těmi opravdovými hrdiny, před kterými by se měli Avangers jít zahrabat. Zdá se mi, že Snyder neví kudy do toho; nebo spíš studio si není jisté, jestli má nechat rejžu projevit svůj rukopis, nebo vytvořit rodinnou podívanou ve stylu Marvelovek. Takhle vzniklo něco mezi a to není nikdy dobré. ()

Rada.Shoa 

všechny recenze uživatele

Marvel měl "Age of Ultron" a tohle se tomu opravdu až moc podobá. Tak myslím že DC by mělo zvýšit laťku protože Marvel zatím nemá konkurenci. Musím uznat že herecké obsazení je brilantní a to začalo už v "Suicide squad" perfektním Jokerem(Leto) a Deadshotem(Smith) . ()

TheSam 

všechny recenze uživatele

Ak mám byť úprimný od filmu som veľa neočakával a preto ma celkom milo prekvapilo, že to nebolo až také zlé ako som počúval od ľudí ktorí to už mali za sebou. Bolo to priemerne dobré a myslím, že sa z toho dalo vytiahnuť oveľa viac. Mam pocit akoby všetci boli nímandi a bez supermana by si ani neprdli čo v komixoch nie je až tak celkom pravda. Hlavný nepriateľ nič moc a cele to pôsobilo tak nejak divne. Niekde niekto z DC robí chybu a koniec koncov hovoria to aj čísla. Za mňa priemer. ()

mapar 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela dobrý. Zvlášť po superdětinském Thorovi a obecném přibližování dětskému publiku u Marvelu je plnokrevná komiksovka opravdovým osvěžením. Věčná škoda, že po geniálním MoS a na mozkové závity diváků až příliš spoléhajícím BvS, se rozhodli u Warnerů přiblížit JL právě tomu, co na Marvelu nemám rád nejvíce, tedy šedý polotovar stravitelný pro všechny. JL dobře odsýpá, žádné extra nekonzistence se nekonají (teda až necitelně ukončenou závěrečnou konfrontaci) a dobře jsem se bavil. Ale snaha jít dál a dát divákovy témata k zamyšlení nad smyslem existence superhrdinů, jako se snažil MoS i BvS, byla nahrazena žertíky a co nejvíce lineárním dějem, kde se i ten nejtupější divák nemůže ztratit. Nu škoda, Snyder rozhodně měl na to udělat skvělý film, bohužel se jeho cílovka neshodovala se studiovou, a tak tu máme výsledek ani tak ani tak, tedy nijak. Bavil jsem se, ale příště opravdu víc vlastního ksichtu prosím. Vím, že to umíte, nebojte se ()

Mishi 

všechny recenze uživatele

Niekedy aj veľká snaha vyjde na nič. Do 1 filmu natlačenie viacerých "marvelovských " postáv nemusí byť vždy dobrým nápadom, opätovne sa tu zvrháva aj zobrazené prostredie, aj keď herecky dobre zahrané a prítomné aj vtipné momenty, nezachráni to ten film, dovolím si povedať, že pre tých čo videli ostatné filmy s Batmanom (M.Keaton,.... Ch. Bale ) budú sklamaní . Nápad typu čo v najkratšom čase dajme týchto postáv dokopy najviac :) Film tak skôr do kategórie pre teenegers , mňa osobne veľmi sklamal a neteším sa ani na ďalšie pokračovanie . ()

Narg79 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale u DC filmů sráží to lepší hodnocení až moc nepřemožitelní hrdinové. Nesmrtelná amazonka a nesmrtelný superman, to potom ten film nemůže nabídnout žádné napětí a navíc každý mohl tušit jak To všechno dopadne. I nástup Supermana na scénu byl přesně na okamžik, který nikoho nemohl překvapit. Pak pět minut a titulky. Je mi líto, ale na víc než 3 hvězdy to ohodnotit nemůžu a možná i to je moc. ()

malahradna 

všechny recenze uživatele

celý čas som si v kine vravel, že mi vlastne stačil aj trailer...absolútne nezvládnutý film, ktorý sa nevie rozhodnúť, čím chce byť...či drsnou týmovkou alebo odľahčenou zábavou...a ja som sa nevedel rozhodnúť, či v kine ostanem alebo odídem...zostal som, dopozeral som, vypustím z hlavy a žijem ďalej...keby to nevidím, nič sa nestane...zopár svetlých bodov: hudba, Gal Gadot je stále sexi, Aquaman sem tam zavtipkoval, podvodné scény boli zaujímavé...inak dosť bieda ()

tina18 

všechny recenze uživatele

Jeden veľký bordel- aj takto by sa dal nazvať tento film. Presnejšie povedané od každého roška troška. Slabá introdukcia nových postáv - všetko bol hrr, hrr, rýchlo poskladajme tím aby sme zachránili svet. Ben Affleck ako Batman- ako na mňa v Superman vs. Batman zanechal dobrý dojem- teraz pôsobil maximálne depresívne, pri hocičom čo robil. Prečo do takýchto rolí obsadzujú herca , ktorý vyzerá ako prototyp depresívneho alkoholika? Kvitujem, že sa snažili zakomponovať do toho humor, niektoré časti boli naozaj fajn, ale celkovo je to nezaujímavé. Ako je pre mňa animovaná Justice League úplne super- skvelé postavy, príbehy ktorá majú aj hlavu aj pätu, etc...- hraný film nedosiahol požadované hranice. Spoiler: celá línia so Supermanom bola maximálne čudná a prehnaná. Celkovo sme vlastne nikoho nepotrebovali iba Supermana, ten to nakoniec všetko aj tak zvládol sám- okrem toho že to bolo predvídateľné, aký zmysel malo utváranie tímu? žiadny. 55%. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Tak zase nic. DC se prostě ze svých chyb a od Marvelu nepoučí. Radši bych celý film koukal na cool amazonky. Komisař Gordon aspiruje na nejzbytečnější postavu historie. Klidně si ten filmový vesmír prznite dál, ale pak se nedivte, že se to lidem nelíbí. ()

L.O.T.R 

všechny recenze uživatele

Nakoniec prekvapivo zábavná, miestami dojemná a vizuálne premrštene opulentná komiksovka. Som jeden z mála, komu sa BvS páčil, pretože to bol po dlhšom čase reštart a aj keď mal veľa scénáristických chýb, bavil som sa celý čas. Tuto však Snyder ustúpil z veľkoleposti a dal nám koncentrovanú komiksovku, ktorej ale tá veľkoleposť chýba. Čoho som sa bál najviac boli postavy, respektíve herci. Gal Gadot milujem, Ben Affleck je cool a Henry Cavill ako Superman tiež. Potešilo ma, že aj nové postavy, čiže Aquaman, Flash a Cyborg sú naozaj super, majú svoje momenty a verím tomu, že keby túto látku o pár rokov skúsili znovu, bola by to najväčšia pecka. Zatiaľ ale budem rád za sólovky týchto hrdinov a nedávať ich všetkých naraz dokopy. To chce čas aby si diváci zvykli. 70% ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo, ač na děs začátek! Vždyť tam byl i Tony Stark! Akorát bez makeupu, to musela poznat i slepecká hůl, že Alfred není vlastně Alfredem, jsem zvědavá na pokračování, až se to dozví tlustý černý muž bez schopností. To bude čubrnět! Mohl by i konečně někdo sbalit tu krásku z Izraele, ať není pořád tak protivná. Zklamání je pro mě Mattoniman. Jako žádný delfíni spřežení a ničení rybářských japonských lodí? Koitus s mořskými panny? No, doufám, že tohle všechno uvidíme až vyjde jeho maličkost v jeho water movie. Třeba dojde i na vodní pólo. Jo a oživení Supermana, docela ohraný, to už tady Ježišmarja jednou bylo. A jak to dopadlo! Počkat.. Co když Superman je novodobý Ježíš?! ()

Trno odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí filmu Batman a Robin ako malý chlapec , som dúfal že už vatšiu paródiu na komiks neuvidím . Nymand league to ale posunul na iný level. Jediný dovod prečo som to vydržal trpieť do konca bola Gal Gadot a jej fuckface a fakt, že som stále neveril tomu, že sú tvorcovia až takí vypatlaní že nedajú aquamanovi jedinú scénu s vodou . Záporáka, dej, postavy, low CGI radšej ani nekomentujem. Zrušiť celé univerzum a to hneď. ()

mayiree odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, Justice League... Začněme špatně odvedenou prací scénáristy, který se z nepochopitelných důvodů rozhodl z vlastní vůle přijmout sisyfovskou práci a představit tři "nové" hlavní postavy a jejich historii. Docílit se mu toho nepodařilo, jak překvapivé. Následují efekty, ty dokáží v očích davů zachránit i dějově bídné akční filmy. Ale i ta drobná jiskra naivní naděje ve mně pohasla po prvním krátkém záběru na Darkseida (hlavního záporáka filmu). Kdyby alespoň režisér odvedl přiměřeně dobrou práci, ale ten nedokázal ukočírovat směr, jakým se měl film vydat. Pokud nějaký směr původně existoval. Nemohu než litovat editory, kterým se dostal film Justice League do rukou. Na jejich místě bych si také házela kostkou, jaký styl hudebního podkladu při které scéně vložím. Jistá nepatrná část se mě pokouší přesvědčit, že bych si měla film pustit znovu, přece na něm muselo být alespoň něco, co by se mi líbilo. To už by ale hraničilo s masochismem. ()

Majo.evans 

všechny recenze uživatele

No ďaľší sfilmovaný komiks.Oproti Marvel o trochu slabšie..Superman,Batman a Wonderwomen sú tu najlepší.Gal Gadot je nádherná.Pomaly by ale stačilo tých superhrdinov.Čo sa týka všetkých filmov superhrdinov,teraz z DC comics.Nerobte z toho vedu,je to sfilmovaný komiks.Tak treba vypnúť mozog a užívať si.Skvele spracované,skvelí herci,bolo to niečo nové...Ale tiež po prvom nadšení to opadne... ()

Sekyn odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduše: slátanina úplně o ničem. Bez hlavy, bez paty, bez ducha. Totálně potápí snad všechny postavy, kromě kyborga, protože ten byl k ničemu a o ničem od samého počátku. Zkrátka plivanec na mnohými oblíbené postavy. Opět je mi líto pana Fleka. Znovu má důvod k pláči. Hlavní záporák , vesmírnej pablb, kterej všude kam vleze dostane přes tlamu a dobře mu tak. Navíc stačilo, kdyby mu hned na začátku rozbili sekyrku a mohlo být vymalováno po dvou minutách. Brůs si tak mohl ušetřit práci s uplácením žoldáků ze svého bezedného účtu a nám mohly zůstat dvě hodiny života, který nám už nikdy nikdo nevrátí! ()

perteus 

všechny recenze uživatele

Jasno o hodnocení jsem měl už na konci filmu. Jedná se o divný film, kdy si nejste jistý, jestli je to amaterský počin, nebo to skutečně studio myslí vážně. Už v úvodu mě zarazilo, jak divně vypadá wonderwoman a její zachraňování lidí před terotisty. Zatím co v Úsvitu Ligy, byla tím nejlepším, což dokázala i ve své sólovce, tady je taková, no divná. Už jí to nevěřím. Ale ono je to se všemi postavami. Batman a jeho skoky po střechách jsou tak digitálně zmrženy, že máte pocit, jako by ty scény vzniky pro nějakou hru. Cyborg je moc nabubřelej a hlavně v tu nejnevhodnější dobu nedokáže ovládat své schopnosti. Aquaman je trapný. Hlavně ty jeho rádoby rybí oči. A Flash. Bože, takhle zmrvit Barryho Allana, to se jen tak nevidí. To ho opravdu mílovými kroky převyšuje seriálový Flash. Nejhorší je, jak už bylo uvedeno jinými, že tím, že většina postav, nemá vlastní sólovku, nevíte o nich skoro nic. Krom Supermana a Wonderwoman. Batman je taky známá postava a tak známe všichni jeho tragický osud ale.... no proto předsatvit Aquamana Flashe a Cyborga rovnou do týmovky.... To si pak říkáte, že ten nanicovatý černoch je moc sebevědomý, ten rybí bard moc namyšlený a Barry Allen je prostě prosťoučké nemehlo, kterému ty schopnosti nemají patřit. Samotný záporák pak je pořádný macho do doby, než se objeví superman a než mu v klidu rozbije hubu. Doslova. A do písmene. Takže, aby to bylo zajímavější, ten závěrečný souboj, tak [spoiler] se Superman objeví, trochu zbije záporáka, pak zjistí, že tu jsou civilisti a tak je letí zachránit, zatím co záporák zase začne nakopávat prdel ostatním hrdinům. Pak zase Superman přiletí, na poslední chvíli, a zase toho záporáka zmlátí. S morálním podtitulem "Ty, ty ty na slabší si nedovoluj" . Vlastně i ty dvě hvězdy jsou moc. ()

Tobyseq 

všechny recenze uživatele

Není to špatný jak většina lidí tvrdí, ale zároveň to mohlo být mnohem, mnohem lepší. Kdyby nebyl celý film strašně urychlený, kdyby nebylo špatného a nudného záporáka, kdyby nebyly CGI efekty průměrné, kdyby ve mě film zanechal nějaký opravdu dobrý pocit, jednalo by se fakt o úspěšný film, alespoň z mé strany. Takhle se bohužel jedná o průměr. Zachraňuje to vlastně pár cool scén a postavy (kromě Batmana, je vidět, že to Afflecka fakt už nebaví). ()

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama