Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (288)

spygirl 

všechny recenze uživatele

Nějak tam žádné krásky nevidím, pouze příliš zmalované a nesympatické mrchy, které vypadají tak na 30... :-P Zlaté BH 902 10. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

1.série: Hoďte do kotlíku mírnou inspiraci Gossip Girl, zamíchejte s mysteriózní linkou alá Desperate Housewives a na závěr přihoďte, jako lahodný moučník oduševnělý soundtrack, který si budete moct pouštět neustále dokola. První řada splňuje veškeré parametry správného současného žánrového seriálu pro přímou cílovou skupinu. Funguje na poli vztahů, ale zároveň nadhazuje svůj atraktivní nadrámec - detektivně/mysteriózní linii s "A". Závěr byl sice poněkud rozporuplný, ale stejně červík zvědavosti v mé hlavě nedá pokoje kdo "to" A-Bitch vlastně je. 75% ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem od seriálu nemohla odtrhnout oči, ale časem mně to nějak přestalo bavit. Stále, ale patří k mým nejoblíbenějším seriálům už jen proto, že je to celé takové záhadné a tajemné a přitom to není strašidelné. Častokrát už jsem si myslela, že jsem všemu přišla na kloub, ale nakonec zjistím, že je to vlastně úplně jinak a ta nevědomost, kdo je A. je prostě nejlepší. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Zajímavý komentář: Tom Riddle. Tajemný seriál přirovnávaný k Zoufalým manželkám. Jde v podstatě o velmi napínavý thriller na něhož se dobře kouká i díky nesmírně krásným ženám v hlavních rolích. Obávám se ale, zda mají scénaristé vymyšleno jak vše rozuzlit aby vše dávalo smysl. ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Možná jsem nenáročná, možná tomu vůbec nerozumím, každopádně po prvních deseti dílech, které zatím bylo možné zhlédnout, musím konstatovat, že mají PLL něco do sebe. Je to seriál, který (aspoň dle mého názoru) přichází s něčím novým. Dobře, ba velmi dobře stupňované napětí (Kdo je, sakra, ta/ten -A ??? :-D), odpovídající hudba, celkem přijatelné herecké výkony (holky ještě mají co pilovat) a slušná hlavní zápletka podle mě zajišťují příjemně strávených pětačtyřicet minut bez potřeby poposedávávat v křesle a sledovat hodinky. Vřele doporučuji (nutno ovšem podotknout, že je to seriál spíš pro holky). Edit - Po sérii a deseti dílech musím jednu hvězdu srazit, protože to za 4* opravdu moc nestojí. Neustálé omílání jednoho a toho samého, plácání se stále v tom samém "nepořádku", hledání pořád toho samého. Napětí je někdy fajn, ale je třeba umět přestat v pravou chvíli, aby to nebylo moc násilné a vynucené, což se PLL nepodařilo. Na další díly nečekám, u mě seriál končí. (oblíbená postava: Spencer) ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

Čisté guilt pleasure, které se vymyká ostatním guilt pleasure tím, že se za něj nestydím, takže to vlastně ani není guilt pleasure, ale jenom pleasure. Jediný seriál, v němž mě bez výhrady baví všechny linky úplně stejně. ()

Angelic-77

všechny recenze uživatele

Místy až moc předvídatelná a jednoduchá teenage pohádka, která se zjevně inspirovala u úspěšnější a z mého pohledu i povedenější Gossip girl. Když chcete na tři čtvrtě hodiny vypnout mozek a pobavit se u některých primitivních zápletek, u kterých nemusíte ani na vteřinu přemýšlet, jelikož vám hned vzápětí tvůrci Pretty little liars polopaticky naservírují rozuzlení, tak by měl být tenhle seriál jasná volba. Zatímco zmiňovanou Gossip girl v pohodě zkousnou lidi ve věku 20+, tenhle seriál je skutečně jen pro teenagery, z toho důvodu ho ani nebudu hodnotit, poněvadž by to bylo z mé pozice neobjektivní. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Asi ne špatný seriál především pro dospívající dívky, který si hraje na šílené drama. Trocha komediálnosti by vůbec neškodila. Je to ale trochu mystery, takže je mi jasné, že své fanoušky si seriál v bez problémů najde. Já jsem ale dospělý chlap, proto mě toto opravdu nedostalo. ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní motiv je fajn, ale jinak je to banda zmalovaných slepic s nepřirozeně dlouhými vlasy, jejichž vztahy a chování moc nechápu! ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Po první sérii musím říct, že jsem si seriál celkem oblíbila. Všechny postavy jsou mi sympatické a líbí se mi napětí, které mě pořád drží v nejistotě a podezíravosti většiny postav. Sice mi trošku vadí, že jsou všichni tak mlaďoučký a hrají věk, který se ani trochu neblíží tomu reálnému (až na pár výjimek), ale celkem se to dá zkousnout, protože si představuju, že se to odehrává na vejšce. Jsem dost zvědavá, kdo je "A" a doufám, že druhá sérii, na kterou se teď chystám to buď odhalí a nebo bude dostatečně kvalitní na to, abych se dívala tak ráda jako teď. //// Na konci druhé série musím říct, že je tenhle seriál pro menší závislostí. Představitelky Spencer a Hannah jsou pro mě opravdu nadané herečky a zvyšují úroveň seriálu. ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Jak už zmínila má kamarádka Pretty Little Liars alá zoufalé manželky v young vydání. (přesně tak psal i "Tom Riddle") Kupodivu mi seriál přirostl k srdci a líbí se mi napjatá atmosféra a odkrývání pravdy "kdo se skrývá pod písmenem - A". Při shlédnuté půlce první řady jsem byla vytočená že se naopak situace stále víc zamotává a výsledek, odhalení v nedohlednu. Naopak spíš vzbuzují u diváka další možné dohady a podezřelé. Co dodat začínám druhou serii ...a snad i ta potěší mé oko, nabaží srdíčko tajemstvím a pletichařením. Třetí sezóna je pěkně svižná a úžasná. Trochu mě naštval Toby v A-Teamu, to jsem opravdu nečekala...zatím se domnívám že je možné že Alison stále žije a že v tom hrobě leží úplně nikdo jinej. Who the hell is A ??? Oblíbené postavy: Aria, Ezra. Shlédnuto serií I.-V. ()

L_A_D_A_S 

všechny recenze uživatele

V případě tohohle seriálu se dívím dvěma věcem. 1, Proč tam sakra nikdo aspoň minutu neuvažuje jako normální člověk? 2, Proč se na to sakra furt koukam? ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Nj, fajn vec pre mladé, väčšinou asi ženské publikum. Dopozerala som aj poslenú siedmu sériu preto, lebo som uź vážne nemala čo nové pozerať. Bola som rada, že bude koniec a musím povedať, že ma posledná séria veľmi milo prekvapila. Nehovorím, že bola potrebná, ale prekvapenie na konci a vážne dobrý herecký výkon Troian Bellisario, ktorej som zožrala maximálne že všetko, stáli za to. ()

kisha 

všechny recenze uživatele

člověk, kterej tohle připodobnil k "Desperate housewives ze střední" a kvůli němuž sem si Ty malý ulhaný ošklivý lhářky natěšeně pustila, by si za trest zasloužil povinně se na tuhle pitomost koukat od rána do večera ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi doporučily kamarádky a nečekala jsem, že mě tak zaujme. Po pár shlednutých dílech jsem se nemohla dočkat dalšího pokračování a líbí se mi, že se po celou dobu u seriálu nenudím. Obsahuje všechno co mám ráda. Romantiku, dramatičnost a tajemnost. Nejvíce mě asi zaujala Ashley Benson , díky svému charisma a herecké nadanosti. Oproti tomu ale nemusím Lucy Hale, zřejmě kvůli postavě co hraje a někdy mám pocit, že není moc herecky věrohodná. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Další teenagerská blbost? Možná tak prvních pár minut, ale pak se to celé začne pomalu rozjíždět tím správným směrem. Pilot dokázal stručně zasvětit do celé problematiky a ke konci zanechal celkem dost nečekaný pocit napětí. Už se těším, co dalšího se těm '' šestnáctkám :D '' stane. ()

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama