Reklama

Reklama

Conan

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2010, 1365x60 min

Režie:

Mike Sweeney

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Seth Rogen, Jack White, Lea Michele, Larry King, Tom Hanks, Jack McBrayer, Jon Hamm, Charlyne Yi, Michael Cera, Julie Bowen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda. (Ricky_CZ)

Recenze (98)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po více než roce sledování] Je to pták...? Ne, je to letadlo... Je to vzducholoď... která nahání Garyho Buseyho (modří vědí). Blázen, bavič, kašpar, Ir, cvok, šašek, herec, klaun, paňáca, komediant, obr, august, kejklíř, loutkař (!), komik, harlekýn, pomatenec, gumák, entertainer. CONAN O'BRIEN, prosím seznamte se. 90 % ()

Welington 

všechny recenze uživatele

Zkrátka a dobře, můj nejoblíbenější pořad, na který se vždy rád podívám. Conan a Andy jsou povedená a vykutálená dvojka a na scéně se opravdu drží dlouho a velice dobře a je třeba říci, že nápaditost, snaha o co největší zajímavosti a humor jim rozhodně nechybí. Jejich pohotovost a smysl pro co možná největší snahu překvapit diváka, se vyplácí. Je to rozhodně nejpropracovanější a nejmilejší pořad, který lze sledovat neustále. ()

Reklama

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Conan je veľmi zábavný chlapík! Jeho Talk-show mám naozaj rád a jeho humor mi je blízky. Najviac sa mi páči, ako dokáže rozosmiať celé publikum jediným pohľadom. Prvotriednu zábavu prinášajú aj jednotlivé segmenty Conanovej relácie: Clueless Gamer, falošné reportáže, fanúšikovske korekcie, rozhovory s členmi štábu, Jordan Schlansky... Že je mnoho vecí z toho vopred pripravených? No a čo! Aj tak je to skvelá komédia. Pri Conanovi sú výbuchy smiechu zaručené! ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Fantastické! Jednoduše fantastické! Nejlepší show současnosti, ve které důvtipný moderátor brouzdá ve vlnách moderní literatury, filmů,hudby,byznysu a životního stylu. Už hodně dlouho jsem se u něčeho, tak moc nezasmál. A proto na vás apeluji drazí spoluuživatelé CSFD. Zapomeňte na předlouho se vlečící The Big Bang Theory a nalaďte si TBS Conan! 100% ()

Galerie (274)

Reklama

Reklama