Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Shakaar k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Starší bratr Warehousu mě z větší části minul. Někdy si říkám díky bohu, někdy možná lituju, protože na takový seriál se zpětně určitě nepodívám. Máme tu městečko, které má tu čest být sídlem jedné společnosti Global Dynamics, který je až příliž podobný jedné firmičce z Fringe Massive Dynamic z Fringe...a řídí se stejným heslem: "What do we do? What don´t we do....jinak to co není normálně možné z hlediska techniky, genetiky a buhví čeho...prostě geekovský seriál. A jak to bývá někdy experimenty nevyjdou...v případě Eureky je to na denním pořádku a na to dohlíží Colin Ferguson. Seriál má kladné i záporné stránky, dokáže pobavit, navnadit ale hodně i otrávit...na ranní vstávání je to idealní, ale delší sledování bych se asi nudil, protože mi to dost připadalo že se zde hlavně likviduje průser, který v laborce někdo z protagonistů udělá...čím tedy může být lákadlem. Seriálem se vyskytují mnoho osobností z ať už ze současných i minulých sci-fi a fantazy tvorby. Namátkou se jedná o Felicii Day, Willa Whedona, Stan Lee, Eric Cerra nbeo Saul Rubinek či Allison Scagliotti z Warehouse 13. Pokud hledáte odychovou zábavu nad kterou se nemusí přemýšlet, je to seriál pro vás. Opakem, vyhnout se. 2* dávám za pár náhodných epizod, při kterých jsem se bavil. ()

Reklama

Reklama