Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Radek99 k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Příjemné, nenáročné, odpočinkové, zároveň také dost často nelogické, schematické, neoriginální... Další z řady seriálů stavějících na osvícenském ideálu absolutní všespásnosti vědy a pokroku, narozdíl od všech těch pozitivních sci-fi (Star Trek a spol.) je ale překvapivě úsměvný a oplývající velkou mírou bezstarostnosti a nadsázky. K záporům lze přičíst fakt, že Eureka je hodně výrazně cílena na mladého diváka, jako klad ovšem nutno konstatovat to, že se nikdy nijak zřetelně nepodbízí vkusu teenagera a drží si celkem sympatickou rovinu. Celý seriál většinou příjemně plyne, divák se stále dobře baví, nikdy ale není při jeho sledování přinucen zvolat ono proklamované Heuréka! Prostě jen jeden celkem kvalitní americký seriál z mnoha... Série 1: 70 %, Série 2: 70 % ()

Reklama

Reklama