Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

Eureka je město, které možná obyčejný, průměrně vyvynutý občan nikdy neobjeví. Nebo možná objeví, ale nikdy nepochopí jeho strukturu, jeho obyvatelé a už vůbec ne jeho smysl existence. Eureka je totiž jedna velká vědecká laboratoř, ve které žijí největší mozky současnosti a snaží se zde vyvíjet nové a nové technologie. Seriál samotný se snaží držet jistých pravidel a špatný každopádně není. Koneckonců žijeme v době, kdy z Ameriky přichází seriál za seriálem solidních kvalit a stejnak to je s tímto poněkud neobvyklým, ačkoliv nápaditým, vtipným a hlavně povedeným seriálem. Jediné co mi ale nedokázalo sednout je samotný hudební podtext. Snaží se, co nejblíže přiblížit seriálu, jenže bohužel ne příliš zdárně. Chvílemi jako by hudba vypadla ze strategických her tipu Original War, Act of War a jiné. Nemohu si pomoci, tak to prostě je. Neznamená to, že to prostě musí dopadnout špatně. Jenže tady to špatně dle mého mínění dopadlo. Nic na tom ale nemění fakt, že Eureka je vskutku nápaditý seriál, který minimálně skvělými a hlavně drahými efekty předčí řadu jiných seriálů. Jenže je dobře známo, že efekty nedělají seriál seriálem a na to si tvůrci v jistých chvílích musejí dávat pozor. (7/10) ()

Reklama

Reklama