Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Wally k tomuto seriálu (3)

Heuréka – město divů (2006) 

Po shlédnutí 1. série musím konstatovat, že myšlenka je originální a zábavná. Z prvních pár dílů jsem byl nadšen, ale časem mi to přišlo pořád dokola...něco se pokazí, šerif svým osobitým přístupem to společně s bandou intelektuálů spraví a jede se na další díl.... Jinak herci mi sedí a jejich výkony jsou fajn. Uvidíme v druhé sérii.... Druhá série...začalo to podobně a díly šly ve stopách svých předchůdců z první série...ke konci, ale začal seriál nabírat atmosféru jaká se mi nelíbí...začal se brát moc vážně a hodně se ubralo na humoru. Šanci tomu ještě dám a uvidíme dál... Třetí sérii určitě chyběl N. Stark a to dost...na druhou stranu jsem byl velice potěšen rolí Tess, která mi vyloženě sedla a moc se mi líbila. Díly byly slabší i lepší...heurekovská klasika a těším se, že to dokoukám do konce. 4. série - už se ždímá miliónkrát vyždímané a seriál jde pomalu ale jistě do kopru....první dvě série byla sranda a teď už si to hraje pomalu na špionážní seriál...nebaví, ale dokoukám i poslední sérii. Poslední série už byla vážně navíc...ztratil se humor, který byl tak osvěžující na začátku a seriál si začal hrát na něco, co není...některé díly byly až ´strašidelné´...do toho navíc nesympatická postava Holly a na průšvih je zaděláno.... Suma sumárum...škoda, že nezůstalo u maximálně tří sérií...postupně šla kvalita seriálu dolů, ale i tak jsem rád, že jsem seriál viděl...po postavách JoJo, Zanea nebo Henryho se mi bude stýskat.... ()

Ztraceni (2012) (S05E01) 

Díl měl šmrnc...tomu se nic vytknout nedá, ale jak se snaží ze sebe po tom všem milém, příjemném, zábavném udělat špionážní seriál mi vyloženě vadí...snad se jedná jen o epizodu....a jestli ne, tak chápu, proč byl seriál zrušen... ()

Přetvářka (2012) (S05E12) odpad!

Absolutně to ztratilo svůj půvabný humor...ať už jdou do háje....ještě, že už bude konec...uf ()

Reklama

Reklama