Reklama

Reklama

Na doživotí

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Komedie
USA, (2007–2009), 23 h 3 min (Minutáž: 42–52 min)

Hrají:

Damian Lewis, Sarah Shahi, Adam Arkin, Brent Sexton, Donal Logue, Brooke Langton, Robin Weigert, William Atherton, Jessy Schram, Caroline Macey (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(32)

Policista Charlie strávil dvanáct let v těžkém vězení za vraždy, které nespáchal. Nový soud mu přiznal pohádkové odškodnění a právo na práci detektiva. Spolu s novou parťačkou ho teď čeká první případ. (oficiální text distributora)

Recenze (175)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Originální krimi seriál, který je u mě společně s Dexterem v současnosti nejlepší seriál. Damian Lewis je výborná volba a celý seriál prakticky táhne. Ovšem nelze říci, že by snad jinak seriál strádal. Každý díl se týká jednoho případu, který se svou kolegyní Charlie Crews řeší a na pozadí zatím obou sérií se zabývá svým vlastním případem. Paráda! 95% ()

hendrich6 

všechny recenze uživatele

Na doživotí je seriál,který mě neskutečně chytnul.Těšim se na každej díl.Neokoukaný nápady a navíc skvělej Damian Lewis,kterej pro tuhle roli sedne dokonale. Dobrý je taky dlouhodobý příběh,kdy Charlie Crews dává dohromady mapu lidí,co ho podrazlili a dostali do vězení.Tenhle seriál můžu jen a jen doporučit.Pro mě asi nejlepěí krimi seriál.Moje hodnocení je rozhodně přes 90 % ()

Reklama

DHDV 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je postaven na jedné postavě. Lewis v podstatě díky svému charismu táhne celý seriál sám a výhodou je, že to není herec, který se rychle okouká. Zápletky v seriálu sou jednou nadprůměrné jendou podprůměrné ale v dněšní době toho v krimi už moc nevymislíte. Ale ve vyšteřování upřednostňují osobní přístup než Hi-tehc věcičky a to se mi hodně líbí. Poku seriál skončí v právém čase budeto seriál, který si občas rád připomenu ale pokud bude ukončet a v poslední kapce nápadu scenárisů budu zklamán.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Musím se smutným povzdechem potvrdit Rodinova slova: Damian Lewis je sympaťák, má dobrou roli, seriál se z jednoho spatřeného dílu nejevil vůbec špatně. Jenže: kdykoliv výše zmíněný herec otevře klapačku, moje orezlá rybička (zakoupena v roce 1987 za mých prasátkových 6,- Kčs) mi párá kapsu a píchá mě tupým hrotem do zadele. Tenhle Hádkův úchylácký dabing jsem prostě nerozdýchala, někdy seriál okouknu v původním znění - zatím nehodnotím. EDIT 2015: Tenhle seriál má šmrnc, to se musí nechat. Ale není to holt úplně standarní kriminálka, vyžaduje trochu přemýšlení a smyslu pro humor, tak nejspíš proto "Life" u émerického publika celkem pohořel. Já bych ráda viděla víc. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Zápletky jednotlivých častí sa veľmi nelíšia od ostatných kriminálok, ale čo tomuto seriálu dodáva energiu je jeho hlavný predstaviteľ. Damian Lewis je pre mňa už od Bratstva neohrozených skvelým a charizmatickým hercom. Je zaujímavé sledovať jeho návrat do života, jeho úvahy, tiež zvyky, ktoré pochytil za mrežami a najmä to ako si dokáže užívať život. ()

Galerie (295)

Zajímavosti (3)

  • Pozorný divák si môže všimnúť, že v posledných epizódach druhej série sú zábery so Sarah Shahi (Dani Reese) natočené tak, že kamera ju sníma iba nad ramenami. To kvôli tomu, že herečka bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva. (m.a.t.o.)
  • Damian Lewis (Charlie Crews) a Helen McCrory (Amanda Puryer) tvoria v skutočnom živote pár a majú spolu dve deti. (m.a.t.o.)
  • Číslo odznaku Charlieho Crewsa je 38012. (m.a.t.o.)

Související novinky

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Reklama

Reklama