Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 2
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

žádný digibordel nevidím, v komiksech sou taky efekty, ale na malovaný a taky u nich asi nenadáváte na "digibordel"

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Vypadá to výborně (tolik nádherně komiksových záběrů, klidně akceptuji i digibordel, protože jinak by to asi udělat ani nešlo.. nebo by to vypadalo tak jak Civil War letiště ugh), a art toho posteru je ještě lepší. DC má znovu mou důvěru.

Co se týče toho hologramu, na který kouká Bruce.. nevypadá jako Superman, řekl bych spíše Supergirl (podle té nohy). Možná se objeví ona, ale uvidíme no.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Co říkáte na ten nejnovější poster? Mě hodně připomíná Kingdom Come od Alexe Rosse nebo speciální cover k Justice,též od něj:)

na příspěvěk reagoval PhilTesi

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

prej soudnost, je mu přes čtyřicet a furt se chová, jako kdyby mu bylo třináct, jakou soudnost u něho chcete hledat ??? 

na příspěvěk reagoval tomas.malo

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Kdyby sis to přečetl, přikláním se k možnosti, že je to superman na tom se tu shodli víceméně všichni a ty tu začneš říkat, že jsme slepí. Je tam vidět červená, ale rozhodně ne plášť. Screen vážně nepotřebuju, ten jsem dával já tobě, když si  vehementně tvrdil, že Wonder Woman v traileru je Ares, tak měj trochu soudnost... 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

woodsman

Nema ho jak získat jinak než v té lodi... Je to běžný šat Cryptonských. Ale napadlo mě že mu ho dá prostě Alfred... Proto tam ta scéna je. :)

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Je to supík na konci, už len vďaka tomu červenému fľaku na konci. Navyše, "hope" skutočne hovorí za všetko. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

To je hustý jak tam nakonci dali lehce tu červenou dole v záběru :D :) Jinak jako spíš fanoušek Marvelu na to do kina půjdu jen proč trailer má 4 minut :( :D 
A kdo je ten záporák? :) 

na příspěvěk reagoval woodsman

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

Prometheus69

a ty si mislis ze ked tam bol superman 1 sekundu  v zabere s klasickym modro cervenym oblekom tak nebude mat cierny ? tomu ver ze bude mat na 100 percent 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ten nakonci je JASNEJ SUPERMAN... vy musite byt fakt slepi když nevidíte ten rudý plaštík! :D Takže hovno černá! ;) Jinak, ze začatku mi trailer přišel dosti poprůměrný triky atd... A některé sceny se až nepříjemně opakují. SteppenWolfker (kračejicí vlk) vypadá spíš jako variace na Arese. Navíc ve mě budí dojem že on nebude hlavní záporák snímku. Ale jak trailer postupně nabíra na intenzitě a tempu... I tryky jsou nahoru. No vypada to zajímavě. Je vidět že 2 toho hodně nabýdne... Kdž se tvůrci rozhodli toho tolik vyspoilerovat? :D

na příspěvěk reagoval woodsman, PhilTesi

Kenway

Kenway (hodnocení, recenze)

Myslím že to "Hope", dalo jasně najevo kdo je na konci :) Ale třeba je to i Supergirl, která je vidět na tom hologramu na který se Bruce kouká (rozhodně mi tak přijde)

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

já se taky přikláním k tomu, že je to superman. Lantern mi smysl nedává, když Steppenwolf mluví o tom, že na zemi žádný lantern není, ještě se diskutuje o tom, že je to Barry z budoucnosti a to mi taky nesedí z vícero důvodů.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Celý večer tu na ten trailer čekám, ale jakmile vyšel neměl jsem odvahu si jej pustit. Bál jsem se, že to zbabraj a nebude se mi to líbit. Nakonec to vypadá opravdu výborně. Dost se na to těším :-) DC mě teď celkem uklidnilo po té bouři nejistot co se začala všude kolem rojit. Jako nevěřil jsem, že Affleck přestane hrát Batmana, ale i tak toho bylo poslední dobou příliš.

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama