Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze uživatele Dharter k tomuto seriálu (1)

Heuréka – město divů (2006) 

„Vědět málo je nebezpečné, vědět příliš taky.“ -- přesně v téhle atmosféře se nese tenhle seriál. Postavy si brzy oblíbíte, a během druhé série se kvalita zvyšuje. Třetí série je vynikající (viz Jackův test), a čtvrtá série je o cestování v čase, což tvůrci bylo zakomponováno jako reakce na pátou sérii seriálu Lost, kde taky cestování v čase je užito. _ _ _ Zoe má IQ 153 podle seriálu, ale je to pouze fabulace scénáristy, že. Herečce, která ji hraje, tipuju těch standardních 110. _ _ _ Našel jsem provázanost se seriálem Warehouse 13. V první sérii takový ten tlustý vědec mající strach z bakterií vleze do artefaktu, a já vím, kam ho to přenese. Ano, do Skladiště č. 13. Herec Saul Rubinek, který tuto postavu vědce hrál, hraje právě stejnou postavu vědce v seriálu Warehouse 13 (a oba seriály produkuje a vysílá televize SyFy). _ _ _ Jaká je moje nejoblíbenější postava? Zoe, ikdyž ve čtvrté sérii se z ní cosi vytrácí. _ _ _ Můj nález s vědcem, byl potvrzen v epizodě s02e05, seriálu Warehouse 13, a následně v epizodě s04e05, seriálu Eureka. ✔ ()

Reklama

Reklama