Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 1
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ratemus

Neví se přesnosti, ale asi to bude převážně kvůli nátlaku fanoušků (plno haterů na twitteru) a také potíže po operaci, kdy provádět určité akrobatické kousky, by pro ni bylo hodně nebezpečné.

Jinak jsou i zprávy, že po určitém času přestávala být s rolí spokojená, a ani studio s ní nebylo zrovna v pohádkovém styku.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

Tak v cw, v podstatě všechny, to ano. Ale Superman v DCEU, dokurvený není. Jestli jsem tě správně pochopil.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

která postava v CW není dokurvená? jeden by řekl, dokurvili v DCEU Supermana, tak proč ho nedat do CW :-D a to samé Luthora

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Ratemus

To bych necumel, lec koukal, jak pero z gauce. Ale, to se nestane. Tak co. Dokurvili ji v cw, tak proc by ji strkali do SC.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

tak Deathstroke může být kdokoliv, ten má masku...Lantern vyžaduje CGI jako prase a Darkseida když zkurví jako Pixelwolfa tak bude levnej :-D

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

PKD

to bys čuměl kdyby udělal dotáčky a dodatečně natočil scény s Karou že? mě mrzí, že tam bude minimum Green Lanterna

na příspěvěk reagoval PKD

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

No, samotní herci by nové scény neměli natáčet, ale pouze namluvit nějaké dodatky.

Jak to chtějí udělat bez herců a nových scén mě ale vůbec nenapadá, vždyť tam má být i Green Lantern, Darkseid, Deathstroke a já nevím co ještě.

na příspěvěk reagoval Ratemus, franzkfk

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

nerdrage

no kdo ví, ono zase není tak velká událost že se vymění scénárista.....já třeba Terria a Goyera nepovažuji za nějaké úžasné scénáristy, fakt ne...na BvS je dost chyb i přes to, že se mi relativně film líbí

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87

hele na knír nestačilo ani 50 milionů...že prý Staré zprávy před nějakou dobou tvrdili, že "dokončení triků pro HBO Max nevyjde tak draze jako by vyšlo to pro kina". Ač smysl té věty není úplně znám a mohl se ještě za těch několik měsíců zcela změnit, nahrává úvaze že triky dokončené budou. Ale budou spíš takového "televizního" rázu s méně detaily. Scény co jsou hotové (a těch rozhodně není jen "pár" se určitě použijou), ale co se nedokončených týče, to je neznámá. Tady zatím prostě nevíme co se Snyderovi povedlo nebo nepovedlo vyjednat, je možné že se jejich absence nějak zaonačí střihem, ale taky je možnost, že třeba Snyder Warnery k nějakým miniaturním dotáčkám přesvědčil.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Počkej až zjistíš, že to není "o 2 hodiny více", ale o 4 hodiny více, protože v původním filmu není ze Snyderových záběrů skoro nic :)) Slovy Fabiana Wagnera "Tohle není film, který jsem já točil".

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Ištván87 , LizianShaw , LizianShaw , TheDarKnig

já myslím, že ti největší fanatici už ted vědí, že tomu dají max hodnocení bez ohledu na obsah a výsledek...woodsman a další však víme mají už nyní jasno, ani neexistuje možnost, že by se jim to nelíbilo....i když tak koukám na komentáře Woodsmana po projekci Ligy v kině, tak byl maximálně nadšen a všechny přemlouval at jdou do kina že je to užasné....Pixelwolf prostě upravený být musí...neměl být i on původně padouch filmu a připravit půdu pro Darkseida který se teda objeví ale padouchem má být až ve dvojce, která nikdy nevznikne? kdo ví jak to bude dlouhé, ale tak dlouhý film s Ligou? sem s tím a Snyder prý pro DC něco natočit má, ale něco zcela samostatné typu Joker...Daredevil se objeví v MCU neboj, nejdříve v 2022..uvidíme zda to bude Cox opět

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

franzkfk

Takže říkáš, že Snyder měl natočeného hodně materiálu včetně CGI atd... a potom to celé úplně přetáčeli a zůstalo jen 20 minut? 

Nebo tam ještě CGI nebylo.. nebo to byly 2 vystřižené konverzace z komiksového epického filmu? 

Pokud tam CGI není.. tak se mi těch 30 milionů zdá ještě málo. Řekl bych. I když samozřejmě záleží na délce akčních scén apod.

na příspěvěk reagoval franzkfk

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Ratemus

Já se domnívám, že k tomuhle nikdy nedošlo, protože my se všechny ty zprávy dovídali se zpožděním. Snyder už byl dávno venku a nikdo o tom neměl ani páru, pak přišel Whedon. Snyder dal mnohokrát najevo, že o Whedonově působení u JL nemá žádné ponětí a kdykoli z kino verze někdo něco zmínil, nevěděl o co jde.

na příspěvěk reagoval Ratemus

franzkfk

franzkfk (hodnocení, recenze)

Ištván87

Díky moc:)

Občas jsem něco šoupnul na twitter a kdysi jsem psal i ten dopis, kterej se posílal Hamadovi, ale jinak jsem zase tolik aktivní nebyl.

Rozhodně. Na inernetu to teď vře. Hodně zajímavé reakce budou mít určitě John Campea a lidi z Collideru, o kterých se sám Snyder nevybíravě vyjádřil k jejich práci. Hodně lidí to nedá, ale to je zrcadlo jejich vlastních pohnutek:)

Docela jsem se o to zajímal a asi nějakých 15- 20 minut  v kinoverzi bylo Snydera. Přetáček bylo příšerně moc.

Já sám miuju BvS a Terrio udělal obrovskej kus práce. Věřím, že to bude podobné BvS.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, PKD

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

LizianShaw

ani ne tak síla fanoušků jako síla AT&T kteří kdyby nekoupili Warner, tak by to Warner nevydal...nechtěl to vydat očividně nikdy i přes naléhání všech okolo....

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

higuain

nene, jakmile přišel Snyder s projekcí kterou Warner označil za nekoukatelnou, najali na úpravy v scénáři Whedona podle kterého dál točil Snyder...následně zemřela dcera a Whedon vzal i režii....

na příspěvěk reagoval nerdrage

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama