Reklama

Reklama

Liga spravedlnosti

  • USA Justice League (více)
Trailer 4
USA, 2017, 120 min

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Gardner Fox (komiks)

Kamera:

Fabian Wagner

Hudba:

Danny Elfman

Hrají:

Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Connie Nielsen, Ciarán Hinds (více)
(další profese)

Po Supermanově smrti hledají Batman a Wonder Woman do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, aby zachránili lidstvo před hrozbou přicházející z jiného světa - Steppenwolfem. Dají dohromady tým superhrdinů známý jako Liga spravedlivých... Znovu nabytá víra v lidstvo a Supermanův nezištný čin přiměje Bruce Waynea obrátit se o pomoc na nového spojence v podobě Diany Prince, aby se společně postavili ještě většímu nepříteli. Batman a Wonder Woman chvatně hledají do týmu rekruty s nadlidskými schopnostmi, se kterými by dokázali čelit této čerstvě probuzené hrozbě. Jenže i když dají dohromady dosud nevídanou ligu hrdinů ve složení Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg a Flash, je nejspíš na záchranu planety před útokem katastrofálních rozměrů už příliš pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (1 049)

ouki81 

všechny recenze uživatele

Opět jako u předchozího Dawn of Justice.Jedna hvězda za Gal Gadot,jedna za Jeremy Ironse,ovšem pozor změna!!!! Třetí hvězda není za nakopání pozadí Supermanovi,ani tomu Steppenwolfovi, ale za Aquamana,přesněji za jeho bohovské ztvárnění Jasonem Momoou. ()

HororSamael 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se přemluvit, abych se na to podíval. To je tak strašně umělé, tak strašně viditelné počítačové efekty, které bych čekal před deseti lety. Ne, ne a prostě ne. ()

SEVILIA 

všechny recenze uživatele

ja som zas v poslednej dobe došla DC na chuť, asi som jediná ale mne sa toto zložení vícej lúbi jak Avengers, sem rada za supermana <3 temu Henrymu to strašne pasuje možno proto dávam 4 hviezdy **** ..... :D ()

mircxxx 

všechny recenze uživatele

Mě to bavilo. Pokud chcete 100% preciznost, máte Marvel. Ale já mám rád Batmana a Supermana víc, než jsem měl kdy "rád" kohokoliv z Marvelu. Digitál není bůhví jak povedený, to je vidět na první pohled. Já snad ani nejsem schopen definovat, co je na tomto filmu TO, čím mě "přitahuje" více než odpuzuje. Prostě je to popkornovka, nemusíte u toho tolik přmýšlet a je tam dost akce i humoru. ()

Kusbi 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem to čekal horší. Zhruba první polovinu film drží solidní tempo, děj se nezadrhává, divák je držen v příběhu a neměl jsem filmu co vytknout. Nicméně druhá polovina je na tom hůře, možná je to i díky Supermanovi, těžko říct. Závěrečná bitva na mě působila trochu směšně, spíš než jako řádný boss fight mi evokovala pouze malou bojůvku. Škoda, není to zlé, ale oproti konkurenci u Marvelu je to bez duše a bez jiskry. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Upřímně mě tady DC trošku zklamalo... čekal jsem od toho trošku víc než mlátičku dobra proti zlu, navíc nevděčný Superman, kterého zlý Batman probudil z věcného spánku... přitom ale už v posledním filmu Úsvitu spravedlnosti se se Supermanem pohnula rakev... ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Ano. Ano, chápu všechny ty výtky. Vyždímali jen pár kapiček z materiálu, který mohl na scénu přivést opravdového konkurenta Avengers. Tohle se jim prostě jen nějak drží v závěsu a ještě se pro jistotu kryje závěsy, aby na to nebylo vidět. Charaktery postav zadupány a některé efekty jsou opravdu na pováženou. Ale mně se to líbilo. Nejsem DC znalec, nevím, co vše mělo původně být jinak, a když se na to dívám z tohoto pohledu, zas tak špatné to není. Je to film, na který se klidně dívám znovu. Český dabing opět pokulhává za originálem, ale není to taková katastrofa jako například u Sebevražedného oddílu. Jistě, moc se těším na Snyder Cut, od něhož mám tedy velká očekávání, ale zároveň bych tuto verzi Justice League úplně nezahazovala. ()

Theofilus 

všechny recenze uživatele

Moje milované univerzum DC si zaslouží lepší... Tohle byl v době zhlédnutí nejhorší film krom Batman a Robin (ten byl aspoň zábavnej), co jsem měl tu možnost ze superhrdinského světa vidět. Těsně v závěsu Suicide Squad :) ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Liga všednosti. Vyložene smiešny film, ktorý nevie, či sa má tváriť smrteľne vážne alebo len humorne nad všetkým laškovať. A čo najhoršie, nevie to ani poriadne skĺbiť, pretože v prvom prípade znova padá na tej istej prepálenej, neprehľadnej, otrasným vizuálom podfarbenej akcii, ktorá sa znova koná len za tmy (Marvel občas aspoň prihodí pekný slnečný deň a okúzlujúcu destináciu). Pokiaľ ide o druhý prípad, samotnú humornú stránku, tak tú dobre podchytávajú len nováčikovia (Flash a predovšetkým Aquaman), ktorí ale majú hrozne nezáživný spôsob predstavovania sa a verbovania. Samotná "veľkolepá" záchrana ľudstva (aj štúdia) sa znova nekoná. Wonderka začína byť platonická a Affleck ako Bruce Wayne obstojný, no ako Batman chabý. Celé zle. ()

Jovansee 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za Gal a Henryho, jelikož svou krásou způsobili, že moje pozornost neodešla radši do jiného města, než aby se upírala na něco tak strašnýho, jako je Justice League ()

JimmyMadison 

všechny recenze uživatele

Na rovinu bych ligu spravedlnosti hodnotil 4 hvězdičkami,,, plný počet dávám jen z toho důvodu abych trochu podpořil celkové hodnocení, myslím že si film zaslouží víc než dosavadních 59% , digitální zpracování bylo podle mě bezchybné, herecké obsazení mě těšilo, záporák byl hustej, děj šlapal, a akce bylo dost. Nevím jestli se mi film líbil protože jsem očekával bídu ale za mě velice dobrý, těším se na dvojku. ()

DarkViper 

všechny recenze uživatele

Věřil jsem, že příště to bude lepší ale nebylo... Marvel a DC universe jsou opravdu v jiným vesmíru a universe bohužel není v tom správným, ale jsou to opravdoví mimozemšťani co do log, tak textu i kostýmy jsou hrozný. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Příšerný scénář a příšerné triky. Většina děje připomíná jednotlivé scény poskládané za sebou, s minimální návazností, zvláště první polovina je na zabití. Netuším, kolik peněz na tenhle počin zbytečně zařvalo, ale mohli za to pořídit lepší CGI.. Nebohý záporák Steppenwolf si to odskákal nejvíc, tak aspoň ničí, co mu přijde do cesty a řeční.  Nebohý Batman, který za 120 minut nedostal skoro žádný prostor, si proto přizve do klubu další superhrdiny. Jenže Cyborg řeší existenční krizi, Flash jenom žvaní, Aquaman je Mr. Fanservice a Wonder Woman to sama neutáhne. Tak musí vzkřísit z mrtvých úchvatného a nepřekonatelného Supermana, který nejdřív nakope zadek svým kamarádům a pak Steppenwolfovi. Krása.  Tenhle propadák to dotáhne tak na 15%. ()

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Z braku film neupleteš. Legrační na tom je, jak by DC moc chtěli rejžovat jako Marvel, ale ten lépe a hlavně včasněji zabrnkal na diváckou strunu a DC se jen zadýchaně snaží dokázat, že má v zásobě taky spoustu přihlouplých postaviček v pláštěnkách. Snyderův Director's Cut to trochu vylepšil, ale ve výsledku to pořád znamenalo jen více pláštěněk... ()

VelkyMrB 

všechny recenze uživatele

Ta originalita. Ten potenciál. Ti týpci v elasťácích. Ten nepřemožitelný nepřítel. Ten nečekaný závěr. No prostě podívaná, ze které si budete sbírat bradu ze země a budete žasnout celou cestu domů z kina aké mištrovšké dělo jste to viděly. ()

justice20 

všechny recenze uživatele

Další digi bordel bez příběhu. Od Snydera se ani nic víc čekat nedá. Lépe by WB udělalo, kdyby vynaložené peníze na výrobu filmu dalo na charitu. ()

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama