Reklama

Reklama

Drsný šerif

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2017), 54 h 43 min (Minutáž: 43–68 min)

Hrají:

Robert Taylor, Katee Sackhoff, Bailey Chase, Lou Diamond Phillips, Cassidy Freeman, Adam Bartley, Gerald McRaney, A Martinez, Mädchen Amick, Peter Weller (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(63)

Teprve před rokem mu zemřela manželka. Walt Longmire (Robert Taylor) se z toho ještě pořádně nevzpamatoval. Žal a bolest pečlivě ukrývá za statečným výrazem a suchým humorem. Ale ví, že takhle to dál nejde. Proto poslechne svou dospělou dceru Caddy (Cassidy Freeman) a rozhodne se znovu postavit na nohy – jako charismatický, práci bezvýhradně oddaný a neomylný šerif okresu Absaroka ve svérázné části Wyomingu. Díky šikovné kolegyni Vic (Katee Sackhoff) najde v práci smysl a chystá se znovu kandidovat na místo policejního šéfa. Když vyjde najevo, že jeho mladší, ambiciózní zástupce Branch (Bailey Chase) chce kandidovat proti němu, Longmire to bere jako zradu. Navzdory noži bodnutému do zad zůstává naplno oddaný obyvatelům městečka a střeží jejich bezpečí. Longmire toho má někdy opravdu plné zuby, ale nikdy není vyřízený. Když potřebuje, obrátí se na svého nejbližšího přítele indiánského původu, Henryho Stojícího medvěda (Lou Diamond Phillips). A krok za krokem, na policejní stanici i doma, pokračuje dál životem… (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (49)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

USA drsňák zase jinak,přijatelněji.Bručí jak medvěd ,není mu chvílemi pro jeho zasmušilost rozumět a jestli mají takhle nadabované všechny epizody no potěš.Děj se odehrává v horách kde mají svoji policii i v rezervaci Indiánů(to mi připomí ná jeden film nevím okamžitě název ale vybavil se mi tenhle námět....A samozřejmě ten imbecilní filtr na kameře ()

3 AM Code

všechny recenze uživatele

Zatim slusna, ale nicim nevybocujici krimi z americkeho zapadakova (takovy moderni western). Moc si neumim predstavit ze se tenhle serial rozmachne k nakym nevidanym vykonum. Prece jen prostredi maleho mesta+soucasna realita dava prostor akorat tak k te malomestske krimi-telenovele, ale uvidime. Hodnoceni predbezne mezi 3-4 po trech dilech. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentar po shlednuti vsech rad predelan a zkracen: Longmire je u nas neprilis znamy serial o starym serifovi z fiktivniho mestecka Absaroka, ktery spolu se svym malym tymem resi vice ci mene zapeklite pripady. Vzajemne nesouvisejici pripady hraji hlavni roli v prvni polovine serialu, v te druhe polovine pak ustupuji hlavni pribehove zapletce (zapletkam). Postavy jsou dobre vykresleny a nikdo neni, jak se zpocatku zda byt. V uvodu mi vadila rada postav, jiny se mi naopak postupne zprotivily a naopak a po skonceni vlastne muzu rict, ze vsichni meli svoje misto a nikdo me vylozene nesral (vcetne zaporaku Barlowa, zlyho pravnika, bachora atd). Mozna trochu me sral ten starosta, kterej se odkopal v posledni rade a najednou zmizel a uz se do konce nikde neobjevil. S vyslednym serialem jsem ale spokojenej, bylo to dobre stravenejch 55 hodin. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pojetím (nikoli kvalitou) na půli cesty mezi Justified a Walkerem. Kriminálka ze staré školy, stojící na hlavní postavě a neokoukaném koutu USA, která však ztrácí díky své rozháranosti. Neumí se rozhodnout, zda být především kriminálkou s dějovou linkou skrze celou sérii a tu a tam nějakým případem či klasikou co epizoda to samostatný případ bez nějaké nosnější propojující linie. Vždy když se přeci jen zabrousí do první varianty, tak se záhy vycouvá a vzniká tak podivný hybrid; ani kočka ani pes... Kupříkladu nelehké manželství Vici, tu a tam se o něm sice důležitě mluví, ale nikdy nic z toho čili ve výsledku to celé působí nadbytečně a nedopsaně; stejně jako situace kolem voleb, minulosti Longmira s rezervací apod. Snad se tvůrci vzhlédnou v Justified, které se ze svých (zcela stejných) chyb po první sérii dokázalo poučit nadočekávání dobře. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sympatická westernová pohodovka pro nenáročné se sympatickým, drsně vypadajícím šerifem Longmirem, známým Louem Diamondem Philipsem z Odvahy pod palbou a téměř v žádném filmu nechybějící i ženské zastoupení v podobě příjemné, ale tvrdé Katee Sackhoffové. Trochu mně mrzí, že jsem se těm postavám nedostala trochu víc pod kůži. Jinak atmosféra je velmi příjemná, každý díl se řeší jiný případ a tak nehrozí, že se budete usilovně snažit přemýšlet o tom, co bylo v minulém díle. ()

Galerie (376)

Zajímavosti (13)

  • Aj napriek tomu, že sa dej filmu odohráva výhradne vo Wyomingu, natáčanie prebiehalo v Novom Mexiku, najmä v mestách Red River, Eagle Nest, Santa Fe a Las Vegas. (Real Tom Hardy)
  • V jednej epizóde talk-show (rok 2016) Conan (od r. 2010) bol hosťom Jeff Garlin, ktorý počas šou pustil ukážku a spropagoval seriál Drsný šerif namiesto svojho vlastného seriálu Goldbergovi (od r. 2013). Na otázku moderátora prečo tak urobil, uviedol: "'Goldberg' is a huge hit, No. 3 comedy on TV. 'Longmire' needs help. I love 'Longmire' and I want that show to keep going." (v preklade: Goldbergovi sú obrovský hit, tretia najlepšia komédia v TV. Longmire potrebuje pomoc. Milujem Longmire a chcem, aby ten seriál pokračoval.). (Real Tom Hardy)

Související novinky

Drsné holky pro Expendables v sukních

Drsné holky pro Expendables v sukních

09.10.2012

Zpočátku zněly plány studia Lionsgate natočit jakési „ženské Expendables“ jen jako součást kampaně před uvedením druhé mise legendárních vysloužilců. Všechno ale nasvědčuje tomu, že se filmu opravdu… (více)

Psycho v televizi

Psycho v televizi

05.07.2012

Mohl by to být povzdech nad programovou náplní českých a slovenských komerčních stanic. Jenže tentokrát jde o Psycho s velkým „P“. Americká kabelovka A&E se původně zaměřovala hlavně na dokumenty… (více)

Reklama

Reklama