Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám zdajú všetky late night show rovnaké, rozhodne musíte skúsiť Fergusona. Jednoznačne je z podobných show najoriginálnejší, či už pri rozhovoroch s hercami ("Veľa ľudí sa ma pýta, Craig, prečo sa s hosťami nerozprávaš o ich filme? Je to len preto, že mňa ich trápny film nezaujíma"), alebo pri úvodnom monológu, ktorý je sakramentsky vtipný a prirodzený (čo je pri týchto show vzácnosť). Samotný Ferguson neberie nič vážne, vyžíva sa v absurdnom humore, je charizmatický a vie si urobiť srandu zo seba tak, ako nikto. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je môj najobľúbenejší americký late night host. Očividne má oveľa nižší rozpočet ako taký Letterman či Leno, ale absolútne to nie je na škodu. Necháva mu to priestor byť sám sebou, robiť si srandu z čoho chce a tie vtípky zďaleka nevyzerajú tak strojene ako u spomínaných late night hostov. Sem-tam sa síce objaví taký primitívnejši vtípek a Sekretariat tiež nie je zrovna intelektuálska záležitosť, ale hlavne u takých serióznejších hosťov (napr. nedávno s Condoleezou Rice alebo Desmondom Tutu) vidno, že Ferguson je inteligentný chlapík a vie sakra dobre viesť rozhovor. ()

Reklama

horacko 

všechny recenze uživatele

Toto je presne to, čo chýba vo vysielaní slovenských televízii. Videl som už mnoho dielov a priznávam, že veľmi záleží od hosťa, ale tak či tak ide o vtipnú zábavnú reláciu, pri ktorej som sa zatiaľ vždy výborne bavil. V českej televízii sa tomuto programu najviac podobá talkshow s Jánom Krausom, čo mimochodom má tiež pomerne slušnú úroveň, no lacný brak ako Adela show nesiaha tomuto programu CBS ani po členky. Craig Ferguson a jeho škótska angličtina ma zatiaľ stále bavia, a myslím, že ma tak rýchlo ani neomrzia. Letterman taktiež výborný, ale toto mám o malý kúsok radšej. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem neznal tohohle bláznivého, vtipného a jednoduše geniálního Skota, myslel jsem si, že můj favorit v rámci talk-show je Kimmel, ale není. Stačilo mi zhlédnout pár dílů z této skvěle ujeté show, kde si dělá legraci ze všeho a ze všech (dokonce i z CBS, kde se tato show vysílá) a měl jsem jasno, kdo je král. A za tohle, za tu skvělou improvizaci a za ty skvěle vedené rozhovory s nadhledem, si ho prostě musíte zamilovat. Navíc homosexuální kostlivec Geoff nemá chybu! Nejlepší jsou samozřejmě díly, kdy se v jednom studiu sejdou dva Skoti (takže si najděte díly s Ewanem McGregorem nebo Gerardem Butlerem). Tohle je bezkonkurenčně ta nejvtipnější talk-show vůbec. 100 %. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Craigova show rozhodně patří mezi to nejlepší, co se mezi americkými talk-show dá nalézt. Oproti nudnému Lettermanovi a lehce trapnému O'Brianovi je Craig velmi vtipný a sympatický. Hlavním znakem jeho rozhovorů je to, že vždy před začátkem roztrhá papírek s otázkami a nechá rozhovor vést částečně spontánně. Některé rozhovory pak vyloženě nemají chybu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Falešný kůň Secretariat, který v této show vystupuje, byl vytvořen jakožto vtipná reakce na Disneyho film Secretariat (2010) pojednávající o stejnojmenném slavném dostihovém koni. (P. J. D.)
  • Úvodní píseň nazpíval sám Craig Ferguson. (Poker_Face)

Reklama

Reklama