Reklama

Reklama

Conan

(pořad)
Talk-show / Komedie
USA, 2010, 1365x60 min

Režie:

Mike Sweeney

Účinkují:

Conan O'Brien, Andy Richter, Seth Rogen, Jack White, Lea Michele, Larry King, Tom Hanks, Jack McBrayer, Jon Hamm, Charlyne Yi, Michael Cera, Julie Bowen (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Díky americké kabelové televizi TBS se k nám vrací Conan O'Brian. Jeden z momentálně nejžádanějších moderátorů nočních talk show za oceánem. Pověstné neseriózní "reportáže", slavní hosté, skvělá kapela a samozřejmě samotné Conanovo charisma nám mohou dát tušit, že nás rozhodně nečeká žádná nuda. (Ricky_CZ)

Recenze (98)

fishki 

všechny recenze uživatele

Conan je one of a kind. Je úplne jedno, kto mu píše džouky v monológu, aj tak improvizuje väčšinu času. Je úplne jedno, ako je oblečený, vždy bude vyzerať hrozne. Je úplne jedno, kto je jeho hosť. Aj keby to bol jeho sused, tak z toho dokáže vymlátiť super show. A velkú zásluhu na tom má aj Andy Richter. Jediná late night, ktorú pozerám od začiatku do konca. Thumbs up pre TBS. ()

KICKBALL 

všechny recenze uživatele

Z amerických talk show je ta Conanova nejlepší. Tady jde vidět, že nezáleží co přijde za hosta, nýbrž záleží na moderátorovy. Ke Conanovi by mohl dojít naprosto neznámý člověk a Conan z toho udělá tu největší show. Tak trochu nechápu ostatní moderátory z USA (Jay Leno, Jimmi Kimmel, David Latterman, Craig Ferguson) Pro mě naprosto ničím nezajímaví a neoriginální moderátoři, kterým pomáha stupidní americké publikum ke sledovanosti. Conan je prostě šílenec a po britském humoru je, ten jeho můj další oblíbený. Musím však uznat, že jeho vzhled a chování nemusí být každému pochuti. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Conanov humor mi celkom sedí. Okrem klasického a samozrejmého prvku, rozhovory s hosťami, sa tu vyskytujú fungujúce doplnkové záležitosti typu ponižovanie podriadených, náročné debaty s Jordanom Schlanskym, testovanie počítačových hier a spol. Conan O'Brien síce vyzerá ako vyzerá, ale jeho talent, nápady a cit pre situáciu by Vám nemali uniknúť. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Král tohoto druhu žánru. Ačkoliv poslední měsíce u NBC ztrácel na dechu (což Conana nelze ani moc vinit vzhledem k tomu, co se dělo) se zde zcela vrátil do svého živlu. Škoda jen, že odešel k dnešnímu dni do důchodu co se týče onoho formátu. Pravděpodobně poslední vtipný a zajímavý host, co se nebavil o politice. 100% ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Ze všech talk show hosts zrejme muj nejobibenejsi uz dlouha leta. Postupne mi doslo proc. Conan je inteligentni pohotový komik srsici sarkastickým vtipem. Možná to neni pro kazdeho, ale ze vsech moderatoru, mozna s vyjimkou Fergusona, to nevyzniva nuceně. Staci se kouknout na dokument Non Stop nebo rozhovory, kde je on sam jako host. ()

Galerie (274)

Reklama

Reklama